Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    08. Svibanj 2020. 12:32

U Osijeku od danas pratnja dozvoljena, moj mali je samo to cekaoooo, sad moze vaaaan

It’s a baby boy💙

Fever
    08. Svibanj 2020. 12:34

Da da, rade pregled plodne vode samo ako ste otvoreni bar jedan prst ili na vise...
    Ja ocistila cijeli stan, idem sad po kavu na kiosk da mal noge protegnem!
    I dalje svi zovu i mene i muza i dopizdilo nam je na najjace.
    Bas sam pricala sa svojima i rekla da cu javiti ak nesto bude al eto oni se brinu... reko javiti cu, kaze tata pa ljudima je dosadno, korona, ne rade, moraju se necemu veseliti... al mene to ubija ono kao da ja ne iscekujem svaki cas jos mi samo fali da cijeli dan odgovaram na poruke i pozive

It’s a baby boy💙

My baby
    08. Svibanj 2020. 12:39

Fever i mene zivcira to zvanje iako sam rekla da cu javit svaki j dan mi salju poruke i zovu a kad ja nekog zovem javljaju se u strahu svi😂

bejb2
    08. Svibanj 2020. 13:01

Bas mi je drago zbog pratnje fever🥰 neka ste i vi docekali!🥳 ja isto zavrsila komplet usisavanje i pranje prozora, sad si skuhala kapucino i malo odmarat! 

TinaVale
    08. Svibanj 2020. 13:05

Cure, je li kojoj od vas počeo ispadati sluzni čep nakon pregleda u terminu? 

sagi
    08. Svibanj 2020. 13:09

Bravo za uredne preglede 🙂 prijavljujem i ja svoj. 
    Daisy ja sam došla oko 20 do 9,a završila u 11 i 10, tak da moj baš nije bio taj brz 😁
    No, prvo kad sam trebala dati urin,tj onaj štapić. Trudnički mozak ga okrenuo na drugu stranu i bacim urin i mislim si bože glupače 🙈🙉
    Pa mi je dala drugi. Tak da ak si vidjela nekoh smotanog s kratkom kosom u bijeloj majici, to sam ja 😁  i nakon više od sata čekanja, sestra pita jel ima ko za trudničku velim ja da ja, kažem prezime i veli mi pa vi ste odavno bili na redu, zvala sam vas. Mislim mogla je zvat još jednom, očito je to moje drugo pišanje il kad sam bila kod dokt 😂 a bilo mi je čudno kaj sve obavljaju uzv osim mene 🙈

Al uglavnom sve ok, nije me gledala vaginalno jer sam kao prije 2 tjedna bila kod doktora zatvorena pa nema potrebe. CTG urdan, a procjena bebača 3100-3200. Za tjedan dana opet. I uzela mi je bris na streptokok pa ću vidjet u petak rezultae. 

sagi
    08. Svibanj 2020. 13:10

Fever

U Osijeku od danas pratnja dozvoljena, moj mali je samo to cekaoooo, sad moze vaaaan

Super 🤗

Fever
    08. Svibanj 2020. 13:14

TinaVale meni nakon jucerasnjeg neugodnog pregleda nista ne izlazi osim sluzavog iscjetka i dalje, sve nekako mislim da meni taj sluzni ocito ispada vec dva mjeseca🤣🤣🤣

It’s a baby boy💙

Daisy30
    08. Svibanj 2020. 13:19

Fever

Divna vijest! 

bejb2
    08. Svibanj 2020. 13:22

Meni nakon pregleda samo sukrvica neka sa iscjetkom slabim :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.