Da Fever, tupa bol još ak se krene širiti prema naprijed to je to! Ja sam dan iza pregleda popela se sa starijom na jedno omanje brdo iza kuće, dok sam došla na vrh samo mi se sve slilo, ja mislila vodenjak al bi je ogroman sluzni čep 😄
Tak mi je bilo i neki dan pa je ispalo da su plinovi😂😂😅😅😅😅 nadimam se uzas od bilo koje hrane🙈
It’s a baby boy💙
Mickey da imam kcer i sve imamo od nje, kupila par stvari nove samo za eto toliko da se nade 😅
A sad na brzinu kupiti sve za decka, ajme majko mila 🤣🤣
Majuska jesam i jucer je bio pun odjel rekao je doktor da nemaju slobodnog kreveta
Cure cestitam na dečkićima, koje iznenađenje 😁 lako za robicu nesto preko plavo obucete i dobro danas je sve moderno 😂
Jel sinoc pun mjesec bio pa su zato rodilista puna, jos je i ogroman izgledao sinoc kad sam kuci isla.
Nama skoro super dan jucer samo je neko vristanje vatalo da bi se zacrvenila ko paprika i onda prdne il se pokaka. A nist drugacije nisam jela da bi joj smetalo to njima valjda tako dođe i gotovo. A nekolke minute bi trajalo tako da opet nemogu rec da su to grcevi. Sve bolje mi na cicu jede, dosad bi bilo da malo pojede pa brzo trazi, a sad je posteno isprazni.
Skoljka jel se vratilo mlijeko opet?
Jutro cure!
Monalisa jeste se naviknuli da je deckic?😀 Sta kcer kaze na bracu?
.
Mickey nadam se da je temp pala i da si bolje danas.
.
Sretno na pregledima danas tko ima!🤞
.
Meni niti sta boli niti osjecam da bi moglo uskoro...
Jutro cure!
Monalisajeste se naviknuli da je deckic?😀 Sta kcer kaze na bracu?
.
Mickeynadam se da je temp pala i da si bolje danas.
.
Sretno na pregledima danas tko ima!🤞
.
Meni niti sta boli niti osjecam da bi moglo uskoro…
A mi jesmo, ali kcer ne, ona ceka seku i nece ni cuti za bracu, od pocetka vice kad smo joj samo spomenuli bracu dok jos kao nismo znali, nece i nece bracu, veli da ga budemo prodali i kupili seku 🙄😅 bude joj s vremenom sjelo ali znam da bude tesko u pocetku 😵
Mrvica mala, sok joj je sada, al kad beba dodje kuci vjerujem da ce se zaljubit u bracu🥰
Majuska jesam i jucer je bio pun odjel rekao je doktor da nemaju slobodnog kreveta
Krasnooo hahah , ja kad god dodem trudnicka ambulanta je krcata 😏 sad jos ni kreveta nema...mozda se sretnemo iako kod mene nikakvih naznaka 🙈
Mrvica mala, sok joj je sada, al kad beba dodje kuci vjerujem da ce se zaljubit u bracu🥰
Bas da, ne znam jesam jucer napisala, ali gin mi je uzeo bris na streptokok jucer tak da cekam rezultate u pon i ja zabetonirana, a sa kceri sam vec bila malo otvorena u ovom periodu, ocito braco bude zezal 😅 mada ne mora znaciti to se promjeni u trenu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji