Karla89 znam prosla sam drip u prvom porodu nedo bog nikome..ja sam pod tabletama danas pa me soraju neki povremeni zato neka me jos u komadu..jucer bolnica puna,ocito je svugdje,rekao dr nemaju slobodnog kreveta i bas sam pitala za pratnju na Merkuru ne znam tko je pitao neki dan no oni jos nece uvesti jer bolnica im je krcata a imaju samo tri boksa kao nemaju gdje i ovako sa trudnicama a kamoli jos i sa pratnjom.Cestitam curama koje su rodile i nadam se da ce moja ostat curica😂
Ja sam potpisala za epi ako bude isao drip isto!
Neverland se nije javila, danas je trebao bit inducirani.
Ja kad sam bila na pregledu bilo je ajme poroda, doktori su samo letili iz amb u rađaonu!
Netko je napisao da bi mogla skoro posto je voda mlijecna, kazu babe kad je mlijecna beba je spremna, kad je zamucena ide van :-D
Malo me ledja bole lagano i lagani menstrualni, vidjeti cemo, kako se blizi iskreno malo me hvata strah jer me danas pregled tako bolio. Ja imam jako nisku toleranciju na bol, nadam se da cu stici primiti epi
It’s a baby boy💙
Cure koji raspleti 😄 čestitam Happyivy nadam se da ćeš se brzo oporaviti!
Monalisa bome se i kod tebe zeznuli 😄 ti već imas kćer jel tako?
Mene danas oprala temperatura, trenutno 39,9 i sad idem popiti lupocet od 1000. Dobila sam upute od frendice doktorice da pratim stanje i ako se sutra pojavi tako velika da idem u rodilište na pregled. Imala sam malu kvrgicu na cici, to sam izmasirala pod tušem i večeras stavljam malu na tu cicu da sto vise povuče.
Neverland nadam se da se već maziš sa svojom strucom!
Fever meni je takav pregled pokrenuo porod, dan iza sluzni čep ispao i krenuo u noći
Mickey malo me bole ledja i trbuh onak kao tupa bol, beba se javlja redovno..vidjeti cemo, setali danas, sluzni cep jos nista
:-D
It’s a baby boy💙
Zato su meni s 14tt rekli musko i vidjelo se bas na 4D. Rijetko kad kazu musko pa se rodi curka, ovo drugo je vise vjerojatno iako ne mogu vjerovati uz danasnju tehnologiju da se moze zeznit :-D
Baš ja komentirala s mužem da nisu mogli baš fulati da naš mali ipak bude mala 🙈
Karla89 znam prosla sam drip u prvom porodu nedo bog nikome..ja sam pod tabletama danas pa me soraju neki povremeni zato neka me jos u komadu..jucer bolnica puna,ocito je svugdje,rekao dr nemaju slobodnog kreveta i bas sam pitala za pratnju na Merkuru ne znam tko je pitao neki dan no oni jos nece uvesti jer bolnica im je krcata a imaju samo tri boksa kao nemaju gdje i ovako sa trudnicama a kamoli jos i sa pratnjom.Cestitam curama koje su rodile i nadam se da ce moja ostat curica😂
Merkur krcat ? A jooj super 🤪
Jesi ti u merkuru ili ?
Skoljka, nasa je dosla taman kad je beba izletila van. On je trazila da ju zovu kad porod krene al kaj kad meni nisu vjerovali pa je sve islo na ho ruk i ona nije stigla doletiti iz ambulante. Porodila me babica Kristina, znaci savrsena zena. Ja sam odusevljena svima iz radaone 🥰.
Djevojke moje, hvala vam od srca na cestitkama 🥰❤️. Sin je tako predivan da ga sad nebi mjenjala za 1000 kceri. Toliko sam zaljubljena da se placem svako malo kad ga gledam.
Aaa bas sam uzbudjena zbog tebe, vjerujem ti to za plakanje, ja sam danima plakala svaki put kad bi svog gledala. Da svi su u radjaoni super, kod mene su na porodu bili u radjaoni valjda svi koji su tu smjenu radili 🙈, cak i ona ozloglasena plava babica meni je bila super. Znaci dr. nije uspjela ni meni ni tebi biti bas na porodu, nema veze bitno da su bebice dobro. I sta cete sad za ime, sigurno nemate spremno za decka 😂 Bas mi je ovo uzbudljivo sad kod vas dvije 🤪
Miki to ti sigurno od cice, obavezno pod vruc tus, pa izmasiraj, pa nek mala podoji i onda kupus ili nesto hladno, prije nego ti se upali, to je uzasna bol 😬
Fever meni se sve cini da ces ti prije pregleda drzati smotuljak 😊 kod mene su tupa bol u ledjima bili trudovi jaci, a kad su me bolila neizdrzivo tad je bio izgon🤪 a malac se javljao do samog izgona 🤪
I bolje ti je uz epi, drip boli nenormalno
Ma sigurno je od cice! Bila sam pod vrućim tušem, malo izdojila i dala njoj. Al toliko je vruća da mi nije ni trebao vrući tuš 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji