Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    01. Svibanj 2020. 18:16

Cestitke novim mamama,uletim popratit novosti,akod nas evo hvala bogu one epizode se nisu ponavljale,al sad nas muci stolica,grcici...sou..neki dan ste spomnjale uputstva za upotrebu sa bebacima bome sam se sjetila kako bi sad dobro dosle😂😂😂i evo poceo je kuzit gutanje sline tako da ga znam uhvatit kako se bori s tim al savlada uspjesno

Vaki
    01. Svibanj 2020. 18:31

Sanja89 - nemaš pojma koliko mi je drago da je to tako brzo svladao. Moj se zagrcne mlijekom svaki put kad onako jako krene teći... Ostane bez daha na tren, ali cicu ne pušta.
    Nevjerojatno koliko ljubavi može čovjek osjećati prema tim malim bićima. 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Corinne
    01. Svibanj 2020. 18:55

hej cure, mislim da se nes pokrece kod mene! Jucer sam imala toćanje u kadi, neku jogu za trudnice, danas intenzivnu setnju sumom sa psom par sati ujutro.. napravila rucak, odspavala sat vremena i evo, nesto kao mokre gacice. ali ne znam, nije to puno, recimo trag velicine jabuke? tako nekako. ne boli me nista, vise kao neka lagana napetost u trbuhu. Moj dragi bi odmah u bolnicu, a ja mislim da jos cekamo neke bolove ili vise vode da iscuri... Ak se sjecate, prije par dana su mi rekli da mi se smanjila kolicina plodne vode, pa se sada zapravo najvise brinemo jel moze nes nastetit bebi ako ne krenemo odmah u bolnicu. 

01. Svibanj 2020. 19:19

Corinne

hej cure, mislim da se nes pokrece kod mene! Jucer sam imala toćanje u kadi, neku jogu za trudnice, danas intenzivnu setnju sumom sa psom par sati ujutro.. napravila rucak, odspavala sat vremena i evo, nesto kao mokre gacice. ali ne znam, nije to puno, recimo trag velicine jabuke? tako nekako. ne boli me nista, vise kao neka lagana napetost u trbuhu. Moj dragi bi odmah u bolnicu, a ja mislim da jos cekamo neke bolove ili vise vode da iscuri… Ak se sjecate, prije par dana su mi rekli da mi se smanjila kolicina plodne vode, pa se sada zapravo najvise brinemo jel moze nes nastetit bebi ako ne krenemo odmah u bolnicu.

Meni ti je tako malo curilo pa se ispostavilo da je visoko prsnuce vodenjaka i onda tako polako curka, a ne odjednom puno vode. Uglavnom meni je to ujutro pocelo, a ja se tek popodne odlucila otici i rekli su mi da sto nisam ranije dosla vjerojatno bi pokusali prirodno, a ovako sam zavrsila na carskom. E sad neznam ja sam zvala svoju doktoricu i ona je rekla da odem na pregled. Ako mozes zvati pitaj, ako ne ja bi otisla u bolnicu pitati.

TinaVale
    01. Svibanj 2020. 20:27

Mellorine - pitanje: kakve veze je to što si došla kasno imalo s carskim rezom? 

Pitam jer me to uskoro čeka i svi govore da ako nam se čini sve ok ostanemo doma dok trudovi nisu na 5-1-1 ili 4-1-1 (ako su prisutni)?

01. Svibanj 2020. 20:33

TinaVale

Mellorine - pitanje: kakve veze je to što si došla kasno imalo s carskim rezom?

Pitam jer me to uskoro čeka i svi govore da ako nam se čini sve ok ostanemo doma dok trudovi nisu na 5-1-1 ili 4-1-1 (ako su prisutni)?

Iskreno nisam pitala kad je doktor rekao da preporuca carski ja sam pristala. Ja sam skuzila da je zato sto je otisla vec skoro sva voda. Bila sam skroz zatvorena i vjerojatno bi se namucila itekako da su pokusali prirodno. A i tlak mi je malo poceo, a s obzirom na prvi porod nisu htjeli riskirati pa su zato odlucili na hitan carski.

Boa35
    01. Svibanj 2020. 20:54

Sanja89

Cestitke novim mamama,uletim popratit novosti,akod nas evo hvala bogu one epizode se nisu ponavljale,al sad nas muci stolica,grcici…sou..neki dan ste spomnjale uputstva za upotrebu sa bebacima bome sam se sjetila kako bi sad dobro dosle😂😂😂i evo poceo je kuzit gutanje sline tako da ga znam uhvatit kako se bori s tim al savlada uspjesno

Odlično!vjerujem da će svakim danom biti sve bolje i bolje! Ah, grčići..očito ih svi moramo proći 😔
    .
    Joj ,cure, ja popijem po litru tog čaja za dojilje 😧😧 baš ću preskočit sad koji dan i vidjet kak će joj biti..
    Ne znam koja je napisala, al da, i ja prduckam od njega 🙈 
    Mada uopće ne znam pomaže li išta taj čaj..mislim da ako se pije dovoljno bilo kakve tekućine mlijeka će biti.. 
    Od sutra testiram bez čaja nekoliko dana! 

MickeyMouse
    01. Svibanj 2020. 21:16

Sanja jako mi je drago da je bebač bolje! A grčevi i nervoze će brzo proći nadam se!
    Mammaa zvuci super porod! ☺️ Uživaj sada s bebicom.
    Ja sam isto primijetila da joj kad popijem taj caj od hippa (ak mislite na taj ta doilje) bude kao vise problema sa probavom. Danas npr nisam pila i sve 5! 
    Koristim i one babytol kapsule i za sada ne primjetim nekih problema kak su znale mame pisati. 
    Bas gledam kak je Sisak dozvolio pratnju, bas kad sam ja rodila. 😄 ali dobro, meni bitno da je sve dobro prošlo i da nam je Laura došla, a druge mame neka uživaju i uz pratnju na porodu. 
    Danas sam joj stavila malo vise vode u kadicu i bome je bas uživala. I spavala je skoro cijeli dan na dvorištu u kolicima, samo pojede i nastavi dalje, sto mi je super jer mogu biti sa starijom više vremena.
    Corrine sretno! 

Tina220210
    01. Svibanj 2020. 22:09

MickeyMouse

Sanja jako mi je drago da je bebač bolje! A grčevi i nervoze će brzo proći nadam se!
    Mammaa zvuci super porod! ☺️ Uživaj sada s bebicom.
    Ja sam isto primijetila da joj kad popijem taj caj od hippa (ak mislite na taj ta doilje) bude kao vise problema sa probavom. Danas npr nisam pila i sve 5!
    Koristim i one babytol kapsule i za sada ne primjetim nekih problema kak su znale mame pisati.
    Bas gledam kak je Sisak dozvolio pratnju, bas kad sam ja rodila. 😄 ali dobro, meni bitno da je sve dobro prošlo i da nam je Laura došla, a druge mame neka uživaju i uz pratnju na porodu.
    Danas sam joj stavila malo vise vode u kadicu i bome je bas uživala. I spavala je skoro cijeli dan na dvorištu u kolicima, samo pojede i nastavi dalje, sto mi je super jer mogu biti sa starijom više vremena.
    Corrine sretno!

Ajme pa stvarno, od tog čaja i mene muči probava. I još si mislim svaki dan od čega a pazim kaj jedem...preskocit ću i ja sutra čaj. Ja sam danas preskocila bebi dati i babytol vitamine, jer ako joj smeta na probavu da vidim par dana kako bude, sutra onda bez vitamina i čaja pa ćemo vidjeti. Koliko vaši kakaju? Moja je smanjila na 2 puta dnevno, do sad je u orosjeku 6 puta, malo me iznenadilo, mislila sam da će još 2-3 tjedna više kakati😂😀

skoljka
    01. Svibanj 2020. 22:21

Sad je narednih dana svaki dan neka u tocnom terminu 🙈🤞🏻bit ce bebaca ovih dana 😃
    mmamma tvoj porod se cini gotovo savrsenim, ma bravo 👍🏻, nadam se da te sav nece boliti.
    Sanja ma super za malca da je skuzio kako treba gutati, odlicno
    Corine a sigurno je plodna voda, sad dal je vodenjak puknuo  🤷🏻‍♀️   biti, a moze biti i da curka jer su ti rekli da ti fali vode. Prati ako ti bude sumnjivo najbolje da odes da te pogledaju. A ako se pokrenulo onda sretno, drzim 🤞🏻da bude sto brze i bezbolnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.