Evo i mene s mojom bebicom. Rodila se Ela 30.04. u 23:34h. Duga 49cm i teska 3140g. Stigla tocno na termin. Iznenadilo me da je sitna, ali je zato zvrk.
Sve je islo dosta brzo. Detalji kada se malo dobijem.
Cestitam! Dobrodosla Ela!
Cestitam mmamma i ela dobrodosla!
Maja mozes piti Mg. Meni je dr rekla kod problema s grcrvima i kontrakcijama da moze ic do kraja tt
Ja sam ga prestala pit jer nemam vise ni jedno, on inace zna sprijeciti i otvaranje, mislim vec si na kraju pa pila ne pila rodit ces :-D
It’s a baby boy💙
Evo i mene s mojom bebicom. Rodila se Ela 30.04. u 23:34h. Duga 49cm i teska 3140g. Stigla tocno na termin. Iznenadilo me da je sitna, ali je zato zvrk.
Čestitam na bebici Dobrodošla Ela
Čestitam ❤️💐
Ajde da je netko rodio i na termin 😁
Ode mi post bez da sam ista napisala 😂
Cestitam i brz oporavak 💐🌹💕
Dobro jutro svima
Cestitam mamicama koje su rodile, dobrodosle bebice ☺️☺️
Ajme jeste se raspisale u 2 dana kak me nije bilo 🙈 vidim da je petrova objavila da dozvoljavaju pratnju, iskreno se nadam da i ostale bolnice budu dozvolile da vam muzevi mogu biti na porodu 🤞🤞🤞
Jutroo, ja sa bas dobro naspavala od 10 do 6 uz buđenje u pola 2.
Ja neznam sto je jucer bilo ali buhtla je prespavala skoro citav dan, nikad mi toliko nike spavala, valjda nadoknađuje sve. Sad mi je i dvije noci bas super spavala pa sad moze i dva dana da nespava 😂😂
Stavila sam je jucer i u baby gym, bas joj je bio zanimljiv. Izigrala se i zaspala, valjda prvi put da ne na rukama.
Bas nam se dosta svima poklapaju te faze nervoze koje su pocimale oko 16 i cesto papanje.
E da za izdajanje stvarno morate skuziti kako da brze ide. Meni to stvarno kratko traje 5 do 10 min. Pretpostavljam da je i sa elektricnima slicno, ali ja dok stiskam izdajalicu stiskam i cicu sa polozajem prstima u obliku slova C ( ko kad bi se rucno izdajale). Pogledajte malo po netu slike pa da vam lakse ide i krace traje.
Cestitam 🥳🥳 dobrodosla Ela 💝 brz oporavak 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji