Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    01. Svibanj 2020. 04:54

mmammaa

Evo i mene s mojom bebicom. Rodila se Ela 30.04. u 23:34h. Duga 49cm i teska 3140g. Stigla tocno na termin. Iznenadilo me da je sitna, ali je zato zvrk.
    Sve je islo dosta brzo. Detalji kada se malo dobijem.

Cestitam! Dobrodosla Ela!

01. Svibanj 2020. 05:30

Cestitam mama i elica!

Fever
    01. Svibanj 2020. 05:49

Cestitam mmamma i ela dobrodosla!
    Maja mozes piti Mg. Meni je dr rekla kod problema s grcrvima i kontrakcijama da moze ic do kraja tt
    Ja sam ga prestala pit jer nemam vise ni jedno, on inace zna sprijeciti i otvaranje, mislim vec si na kraju pa pila ne pila rodit ces :-D

It’s a baby boy💙

TinaVale
    01. Svibanj 2020. 06:29

mmammaa

Evo i mene s mojom bebicom. Rodila se Ela 30.04. u 23:34h. Duga 49cm i teska 3140g. Stigla tocno na termin. Iznenadilo me da je sitna, ali je zato zvrk.

Čestitam na bebici Dobrodošla Ela 

sagi
    01. Svibanj 2020. 06:49

mmammaa

Čestitam ❤️💐
    Ajde da je netko rodio i na termin 😁

01. Svibanj 2020. 07:23

mmammaa

mmammaa

01. Svibanj 2020. 07:24

Ode mi post bez da sam ista napisala 😂
    Cestitam i brz oporavak 💐🌹💕

• monalisa
    01. Svibanj 2020. 07:29

Dobro jutro svima 
    Cestitam mamicama koje su rodile, dobrodosle bebice ☺️☺️
    Ajme jeste se raspisale u 2 dana kak me nije bilo 🙈 vidim da je petrova objavila da dozvoljavaju pratnju, iskreno se nadam da i ostale bolnice budu dozvolile da vam muzevi mogu biti na porodu 🤞🤞🤞

01. Svibanj 2020. 07:35

Jutroo, ja sa bas dobro naspavala od 10 do 6 uz buđenje u pola 2.
    Ja neznam sto je jucer bilo ali buhtla je prespavala skoro citav dan, nikad mi toliko nike spavala, valjda nadoknađuje sve. Sad mi je i dvije noci bas super spavala pa sad moze i dva dana da nespava 😂😂
    Stavila sam je jucer i u baby gym, bas joj je bio zanimljiv. Izigrala se i zaspala, valjda prvi put da ne na rukama. 
    Bas nam se dosta svima poklapaju te faze nervoze koje su pocimale oko 16 i cesto papanje.
    E da za izdajanje stvarno morate skuziti kako da brze ide. Meni to stvarno kratko traje 5 do 10 min. Pretpostavljam da je i sa elektricnima slicno, ali ja dok stiskam izdajalicu stiskam i cicu sa polozajem prstima u obliku slova C ( ko kad bi se rucno izdajale). Pogledajte malo po netu slike pa da vam lakse ide i krace traje.

brankica09
    01. Svibanj 2020. 07:50

mmammaa

Cestitam 🥳🥳 dobrodosla Ela 💝 brz oporavak 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.