Tina na takve osobe kao što je ta novinarka sam i mislila. Meni je to sebično. Ali dobro... ja se ionako ne nadam jer mi je sad termin, a još me danas love grčevi cijeli dan😂😂 ali želim svejedno da to odobre pa kako god!!
I netko je napisao da ih otpile iz bolnice istim riječima. Ne gubite nadu jer su meni iz Osijeka napisali da se javim za par dana!! Prvi put da nisu napisali ništa od toga.
Fever opet sam jučer poslala, ali ne odgovaraju, možda zbog praznika. Hoćeš li i ti poslati opet, molim te? I još ću mužu reći da pošalje sa svog maila 😁
Mamama čestitam na Eli 😃
Terminuse kako ste? Ima li kakvih tegoba ili pomaka?
Kod mene strasan umor i tako po cijele dane a navecer kao sova. Uopce mi se ne spava. Tu i tamo neki menga bol. I jutros me na momente bolilo u krizima. Dolje mi je bas pritisak i bole me prepone. Valjda cu prepoznati kad krene😅
Hjoj! Lose spavam, piskim po 3 kapi, prepone ubijaju, tu i tamo menstr.bol, a pritisak uzas dolje! Bila kod mame na rucku, jedva sjedila, ostatak dana provodim na boku i to je to 😁
Neverland poslala sam, ne rade do pon.. ravnateljstvo radi samo radni dan 7-15h
Tako da do pon ne vrijedi, cekam odgovor.
Vaki sve mi se cini da nece malac van na ovaj termin po uzv, nego 7.5 kak je po z. Menstruaciji kak je krenulo..🙈 nista se ne događa, a on ni malo mirniji🤣
It’s a baby boy💙
Mellorine, koji čaj od komorača piješ? Ja sam bila kupila onaj za bebe ali umjesto da ga njoj dajem ja ga pijem. Izmjenjujem jedan dan tak, jedan dan za dojilje. Mislim stanje je svakako bolje nego u početku kad je stalno plakala.
Imam i rooibos čaj, njega su mi preporučili kao nešto što bi svakako trebala piti, i za grčeve i za mlijeko, ali okus je čekam da potrošim ove za dojenje, imam još kutiju i pol pa ću onda probat njega popiti
neverland i Sisak je najavio otvaranje, znači da je počelo otvaranje..
još malo pa možda dobijemo još jednu bebicu izdrži!
Neverland poslala sam, ne rade do pon.. ravnateljstvo radi samo radni dan 7-15h
Tako da do pon ne vrijedi, cekam odgovor.
Vaki sve mi se cini da nece malac van na ovaj termin po uzv, nego 7.5 kak je po z. Menstruaciji kak je krenulo..🙈 nista se ne događa, a on ni malo mirniji🤣
Onda dobro, rekoh možda su me već zapamtili od silnih poruka 😅
Vidjela za Sisak! Odlične vijesti, sigurna sam da će u roku od par tjedana svuda tako, osim možda u ST, i to bi bilo baš divno 🙂
Jao nekak sumnjam.. nadam se da ce biti pozitivan odgovor ali koliko gledam te presice nase zupanije oni su bas oprezni i drze sve svega po psu.
Mislim da netko od lijecnika ima glavnu rijec sto se tice toga, ne vjerujem da ce uprava odluciti sama, jedino pod pritiskom javnosti.
Neverland mozes li i ti poslati upit na fb stranicu osjecko baranjske zupanije ili zupana, pa neka i oni pitaju?
Ja sam poslala prosli tj pa su mi napisali povratno javiti ali nisu
It’s a baby boy💙
Mellorine, koji čaj od komorača piješ? Ja sam bila kupila onaj za bebe ali umjesto da ga njoj dajem ja ga pijem. Izmjenjujem jedan dan tak, jedan dan za dojilje. Mislim stanje je svakako bolje nego u početku kad je stalno plakala.
Imam i rooibos čaj, njega su mi preporučili kao nešto što bi svakako trebala piti, i za grčeve i za mlijeko, ali okus ječekam da potrošim ove za dojenje, imam još kutiju i pol pa ću onda probat njega popiti
Ma isto tako taj za bebe bas pila i nekolka ova bas za dojilje. Ali em sam ja da izvinete prdila citav dan od njega tako je cini mi se i ona i to ju je smetalo. Odkad sam ga prestala piti ona se vise ne napinje toliko i ne pokusava prdnuti svako malo. Ja ionako imam dosta mlijeka pa mi zbog toga ni ne treba nego sam mislila da ce njoj biti lakse, a nju je izgleda samo napuhivao.
Hvala svima na cestitkama 😊
Jucer je bio neki cudan dan. Starija kcer kao da je tocno predosjecala sto ce biti. Preskocila je spavanje poslije rucka koje nikad ne preskace i cijelo vrijeme je bila oko mene i pazila gdje sam.
Trudovi su mi krenuli oko 15:30h. Nije mi se zurilo nigdje, rekoh stignemo, bolje da dodjem vise otvorena u bolnicu. Medjutim krenula mi nekakva sukrvica i onda bas krvavo pa smo ipak otisli. Dosli smo u bolnicu oko 8:30h. Muza sam morala ostaviti ispred vrata rodilista jer i dalje nema pratnje ni posjeta. Bio je sav tuzan, bas mi ga je bilo zao. Nakon toga ctg, pa pregled, klistir i malo cekanja da se trudovi pojacaju. Oko 23h me stavili u boks, otvorena 5cm, opalili drip i kad je to krenulo, Ela se rodila u 23:34h. Cak su mi sami dali onaj rajski plin, ali nisam primjetila da mi je ista pomogao 🤔 Valjda kako kome.
Otvorila sam se na 9,5cm, ali sam malo popucala pa sam dobila 1 sav. Dok su mi na stolu busili vodenjak doktorica se cudila koliko je mala vrtila glavicom lijevo-desno i koliko se bacala u trbuhu. Uglavnom svima je bilo super kako je to brzo islo. Druga beba, samo 8 sati ukupnih patnji (prva je bila 12h).
I to je to od mene za sada 😋
Fever - neka tako ostane. Nikad se ne zna. Sve se promijeni za tren. 😋
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji