Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    02. Svibanj 2020. 15:46

Fever  
    Pozdrav, u ponedjeljak ćemo na sjednici Stožera provjeriti s ravnateljstvom KBC-a je li stigla preporuka Nacionalnog stožera i kada će dozvoliti pratnju na porodu te vam povratno javiti. Ugodan vikend!

MickeyMouse
    02. Svibanj 2020. 15:53

Jahanara ma kakvi na putu za rodilište 😂 pripremi se ranije. Tak sam i ja mislila pa sam išla u rodilište u 4 ujutro i ništa nije radilo, pa ni benzinska 😂
    Corrine čestitam! Prekrasno ime 😍 javi nam se s detaljima kad odmoris

MickeyMouse
    02. Svibanj 2020. 15:53

Monalisa prekrasno 😍

TinaVale
    02. Svibanj 2020. 15:54

Corinne

Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!!♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
    Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)

Čestitam!! Odmori se i uživaj sa svojom bebicom 

TinaVale
    02. Svibanj 2020. 15:54

neverland

FeverPozdrav, u ponedjeljak ćemo na sjednici Stožera provjeriti s ravnateljstvom KBC-a je li stigla preporuka Nacionalnog stožera i kada će dozvoliti pratnju na porodu te vam povratno javiti. Ugodan vikend!

O kojoj se županiji radi?

skoljka
    02. Svibanj 2020. 16:30

Corine cestitam 🥳, bome pravi bebac 👍🏻
    Monalisa preslatko 💖
    Evo ja sam na putu za rodiliste kupovala grickalice i sokove, muz mi na kasi govori daj se pozurim, jer sam se vracala po jos nesto, veli mu prodavacica pa sto da se zuri nece se poroditi, veli joj on, mozda i hoce puknuo joj je vodenjak prije par sati 😂, ona u cudu gleda kako ja to hodam ko da se nista ne desava 🙈
    I svekrva mi je neki dan rekla da se nemoze nacuditi kako sam ja opusteno otisla u rodiliste kao da idem na kavu,okupala se, nasminkala, ni straha, ni panike jos sam sve njih smirivala i zabranila da  ispred mene pokazuju paniku 😂😂😂🙈🙈🙈

• monalisa
    02. Svibanj 2020. 16:33

Corinne

Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!!♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
    Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)

Cestitam, dobrodosao Roko 💙💙

mom3
    02. Svibanj 2020. 16:35

Monalisa predivno izgleda, bas za pravu malu princezu 😍
    Corinne cestitam na bebici 🎊👶🎉 uzivaj 😊

Fever
    02. Svibanj 2020. 17:08

Neverland juhuuu!
    Ja sam u mailu za kbc dodala i screen rodinog clanka i odobrenja u Zg. Iako vjerujem da im ta info nije promaknula :-D
    Veselim se pon da saznamo :-D
    Taman mi je i pregled u pon popodne :-D

It’s a baby boy💙

02. Svibanj 2020. 17:17

Monalisa predivno 😍
    Corinne cestitam i dobrodosao Roko 💙💕💐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.