Fever
Pozdrav, u ponedjeljak ćemo na sjednici Stožera provjeriti s ravnateljstvom KBC-a je li stigla preporuka Nacionalnog stožera i kada će dozvoliti pratnju na porodu te vam povratno javiti. Ugodan vikend!
Jahanara ma kakvi na putu za rodilište 😂 pripremi se ranije. Tak sam i ja mislila pa sam išla u rodilište u 4 ujutro i ništa nije radilo, pa ni benzinska 😂
Corrine čestitam! Prekrasno ime 😍 javi nam se s detaljima kad odmoris
Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!!♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)
Čestitam!! Odmori se i uživaj sa svojom bebicom
FeverPozdrav, u ponedjeljak ćemo na sjednici Stožera provjeriti s ravnateljstvom KBC-a je li stigla preporuka Nacionalnog stožera i kada će dozvoliti pratnju na porodu te vam povratno javiti. Ugodan vikend!
O kojoj se županiji radi?
Corine cestitam 🥳, bome pravi bebac 👍🏻
Monalisa preslatko 💖
Evo ja sam na putu za rodiliste kupovala grickalice i sokove, muz mi na kasi govori daj se pozurim, jer sam se vracala po jos nesto, veli mu prodavacica pa sto da se zuri nece se poroditi, veli joj on, mozda i hoce puknuo joj je vodenjak prije par sati 😂, ona u cudu gleda kako ja to hodam ko da se nista ne desava 🙈
I svekrva mi je neki dan rekla da se nemoze nacuditi kako sam ja opusteno otisla u rodiliste kao da idem na kavu,okupala se, nasminkala, ni straha, ni panike jos sam sve njih smirivala i zabranila da ispred mene pokazuju paniku 😂😂😂🙈🙈🙈
Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!!♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)
Cestitam, dobrodosao Roko 💙💙
Monalisa predivno izgleda, bas za pravu malu princezu 😍
Corinne cestitam na bebici 🎊👶🎉 uzivaj 😊
Neverland juhuuu!
Ja sam u mailu za kbc dodala i screen rodinog clanka i odobrenja u Zg. Iako vjerujem da im ta info nije promaknula :-D
Veselim se pon da saznamo :-D
Taman mi je i pregled u pon popodne :-D
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji