Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    02. Svibanj 2020. 00:06

Prije sat vremena su pocele neke lagane kontrakcije, svakih 15tak minuta. Voda se vise ne pojavljuje. Izgleda da bi malac mogao doci tocno na dan termina, sutra, sutraaa.. juhuuuuu bas sam sad uzbudena!  
    Ugl. u svakom slucaju cu sutra ujutro do bolnice ako i popuste kontrakcije, da provjerim tu vodu, nece skoditi, a i pregled mi je tek u utorak, do tad ne mogu cekati :) 

Maja 3
    02. Svibanj 2020. 00:40

Corinne

Prije sat vremena su pocele neke lagane kontrakcije, svakih 15tak minuta. Voda se vise ne pojavljuje. Izgleda da bi malac mogao doci tocno na dan termina, sutra, sutraaa.. juhuuuuu bas sam sad uzbudena!
    Ugl. u svakom slucaju cu sutra ujutro do bolnice ako i popuste kontrakcije, da provjerim tu vodu, nece skoditi, a i pregled mi je tek u utorak, do tad ne mogu cekati :)

Sretno!

brankica09
    02. Svibanj 2020. 03:29

Sanja89

Cestitke novim mamama,uletim popratit novosti,akod nas evo hvala bogu one epizode se nisu ponavljale,al sad nas muci stolica,grcici…sou..neki dan ste spomnjale uputstva za upotrebu sa bebacima bome sam se sjetila kako bi sad dobro dosle😂😂😂i evo poceo je kuzit gutanje sline tako da ga znam uhvatit kako se bori s tim al savlada uspjesno

Bravo za malca 💙

sagi
    02. Svibanj 2020. 06:49

Corinne

Sretno 🙂

Fever
    02. Svibanj 2020. 07:51

Corrine imali novosti?
    Sretnooo🙏🏻🙏🏻🙏🏻

It’s a baby boy💙

• monalisa
    02. Svibanj 2020. 08:12

Corinne

Sretnoo 🤞🤞

02. Svibanj 2020. 08:12

Corrine sretno, mozda se vec druzite 😊
    I mi koristimo babytol kapi, nekad preskocim jer zaboravim dati ujutro pa joj onda popodne ne dajem. Nisam primjetila da joj uopce smetaju. A caj sam dva puta provjeravala e sad da se obadva puta potrefilo da kad ga nepijem da je njoj bolje neznam. I odkad pijem kamilicu ujutro evo super po danu spava. I da i ja mislim da je najvaznije piti dosta tekucine, jos najbolje vode i bit ce mlijeka dovoljno. Meni npr ujutro bude dovoljno iz jedne (.) za obrok, a popodne iz obadvije (.)(.) moram iscijediti. 
    Jucer isto skoro prespavala dan, bas me zanima kakva ce danas biti 😊

• meddleO407
    02. Svibanj 2020. 08:35

I meni taj čaj očito uzrokuje smetnje, nisam uopće pomislila da je do čaja, baš ću i ja probat bez njega danas, nego rooibos i komorač. Nama noć prošla ok, ali od tri do osam dok se nije pokakala to je opet bilo naprezanje i stenjanje...ne znam šta bi rekla. Dala sam joj espumisan i čini mi se da on malo pomaže kakogod. Imam još malo biogaie i espumisana, potrošit ću jedno i drugo pa vidjet hoću li opet kupit. Pročitala sam da je onaj torminalis sirup dobar za grčeve, nije ni skup, možda ga uzmem pa isprobam- mom mužu se ta ideja ne svidja, on pak misli da je normalno da je situacija takva dok probavni sustav ne sazrije, ali ja volim sve isprobati 🙈 žao mi ju je slušati, to su životinjski zvukovi😵

Jahanara
    02. Svibanj 2020. 08:54

Corinne

Sretno! Stize beba😀 cekamo novosti!

mom3
    02. Svibanj 2020. 09:02

Sto se tice pratnje na porodu, iskreno, sve je tako brzo islo da mi nije ni stigla faliti. Mom muzu je to teze palo nego meni. 
    Sve pohvale osoblju na trudu i angazmanu jer su stvarno dale sve od sebe da mi bude cim lakse. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.