Sto se tice pratnje na porodu, iskreno, sve je tako brzo islo da mi nije ni stigla faliti.Mom muzu je to teze palo nego meni.
Sve pohvale osoblju na trudu i angazmanu jer su stvarno dale sve od sebe da mi bude cim lakse.
Lijepo je ovo za procitati!
.
S obzirom da nema posjeta, jesi nosila nesto od hrane tipa keksi, grickalice…? Ili ti je dovoljno sto tamo dobijes?
Nosila sam cokoladice, ali na kraju mi najvise pasu slani krekeri tipa Tuc.
Njihova hrana mi je zadnji put (2018.) bila bolja. Sad rucak dobijes skoro pa hladan, juha neslana skroz i prekuhana da se rezanci raspadaju. Ostali obroci su nesto za namazat ili salama, jogurt..
Ovaj put sam cak i gladna izmedju obroka, dok zadnji put nisam uspjela pojesti skoro nista sto sam ponijela.
Tnx na odg. Ubacit cu i ja tih slanih krekera pa nek se nadje.
Hvala svima na cestitkama 😊
Jucer je bio neki cudan dan. Starija kcer kao da je tocno predosjecala sto ce biti. Preskocila je spavanje poslije rucka koje nikad ne preskace i cijelo vrijeme je bila oko mene i pazila gdje sam.
Trudovi su mi krenuli oko 15:30h. Nije mi se zurilo nigdje, rekoh stignemo, bolje da dodjem vise otvorena u bolnicu. Medjutim krenula mi nekakva sukrvica i onda bas krvavo pa smo ipak otisli. Dosli smo u bolnicu oko 8:30h. Muza sam morala ostaviti ispred vrata rodilista jer i dalje nema pratnje ni posjeta. Bio je sav tuzan, bas mi ga je bilo zao. Nakon toga ctg, pa pregled, klistir i malo cekanja da se trudovi pojacaju. Oko 23h me stavili u boks, otvorena 5cm, opalili drip i kad je to krenulo, Ela se rodila u 23:34h. Cak su mi sami dali onaj rajski plin, ali nisam primjetila da mi je ista pomogao 🤔 Valjda kako kome.
Otvorila sam se na 9,5cm, ali sam malo popucala pa sam dobila 1 sav. Dok su mi na stolu busili vodenjak doktorica se cudila koliko je mala vrtila glavicom lijevo-desno i koliko se bacala u trbuhu. Uglavnom svima je bilo super kako je to brzo islo. Druga beba, samo 8 sati ukupnih patnji (prva je bila 12h).
I to je to od mene za sada 😋
Cestitam🎉🤗
Hvala 😊
Cestitam i ja tebi 🎊👶 jer mislim da ti jos nisam.
Corinne sretno 👍
skoljka vidim da ti nisam odgovorila. Sva sreca pa ne boli sav (nadam se da se sad nisam urekla) 😉
Jutro curke! Nista se ne desava, danas je sluzbeno termin po mojem ginicu, a prema ovima u bolnici je za 2 dana.. dakle, mi jos u komadu, a i mislim da cemo biti jos neko vrijeme😂
Kaj se tice hrane za bolnicu, vec sam si 3x kupila neke kekse i sitnice i pojela u meduvremenu 🤣 nadam se da ce malac uskoro jer cu opet morati u nabavku!
Tak sam i ja s keksićima i čokoladicama za bolnicu 🙈🙈
Jutro curke! Nista se ne desava, danas je sluzbeno termin po mojem ginicu, a prema ovima u bolnici je za 2 dana.. dakle, mi jos u komadu, a i mislim da cemo biti jos neko vrijeme😂
Kaj se tice hrane za bolnicu, vec sam si 3x kupila neke kekse i sitnice i pojela u meduvremenu 🤣 nadam se da ce malac uskoro jer cu opet morati u nabavku!
Tak sam i ja s keksićima i čokoladicama za bolnicu 🙈🙈
Haha znaci da kupim kad budem na putu u rodiliste🙈
https://ibb.co/dbQ7LW6
Evo cure napokon i ja uredila za nasu ljubav ❤
Sad mogu odahnuti i ne moram vise strogo mirovati, danas 36tt. pa i ako krene sad sam mirna ☺️
Kaj se tice hrane i pica ja budem nosila samo vodu i neke slane grickalice i tjt.
Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!! ♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)
Stigao je Roko!! 4 kile slatkoce!!♥️🥰 pisem vam detalje kasnije!
Sretno svima sa papanjem i mozda nekim novim trudovima :)
Cestitam 🥳🥳 dobrodosao Roko 💙👼 bome Corinne i ti kao i ja presla termin i rodila 40+3 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji