Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    28. Travanj 2020. 17:43

Ae2ew2 sretno sutra! 😘
    .
    Sanja drago mi je da ste zajedno! Drzim fige da se ne ponavlja!
    .
    Karla sretan vam put! I uzivajte!
    .
    Sagi jel prestajes od sutra sa magnezijem? Meni je plan od sutra prestati skroz, sad sam zadnjih dana smanjivala dozu.

28. Travanj 2020. 18:11

Meni je kosa inace gusta i solidnom brzinom raste tako da i kad je opadala nije se kuzilo osim pri cesljanju i kupanju. U trudnoci je isto nisam prala tjedan dana i super bi bila a inace svaki treci dan bi morala. Sad je u repu najcesce tako da je opet nemoram po tjedan dana prati.
    Skoljka joj bome ga dosta drzi, nadam se da ce brzo proci...mojoj starijoj nije nikad tako naticalo samo je temp imala od dva mozda cijepljenja ali bi sa jednim cepicom proslo.
    Ja bebolini pustim zvuk fena ili usisivaca kad zelim nesto obaviti i miruje dok to slusa, nekad i zaspe. Ukljucim joj i medu sto svira i svijetli i on je poceo lipo umirivati 😀
    Jucer i danas toliko prdi i napinje se, mislim da cu sutra preskociti caj tj skuhat cu si od kamilice bas da vidim oce li mirnija biti. I danas zbog toga skroz malo spava.

Fever
    28. Travanj 2020. 18:20

Meni magnezij ni malo ne fali, prestala sam piti s 35 tt u nadi da ce se nesto ranije pokrenuti kad ono sipak...
    Zeljezo mi je vise nego odlicno, vadila krv za epiduralnu pa sam i to pocela pit svaki drugi treci dan da mogu na wc normalno, uzasan zatvor od zeljeza.. 

It’s a baby boy💙

My baby
    28. Travanj 2020. 18:30

Fever tako i ja pijem zeljezo,preskacem zbog stolice a i vise mi puna kapa tog zeljeza,kad sam vadila nalaze u bolnici zeljezo mi ok a ona me i dalje sopa tim zeljezom

Majuska
    28. Travanj 2020. 18:32

Bila danas na pregledu , nista se ne dogada .Zatvorena , ctg uredan i za tjedan dana kontrola .Niti zadnji put niti ovaj mi nisu radili ultrazvuk i bas sam tuzna jer me uzasno zanima koliko ima otprilike kilica curka .Od 30 tj mi nisu gledali kilazu ni mjere :/

sagi
    28. Travanj 2020. 18:40

Jahanara ne pijem ti ja više magnezij. Inače sam pila povremeno, zadnjih dva tjedna sam skroz prestala.
    Majuska bitno da je sve ok, težinu ionak fulaju 😉
    Sanja drago mi je da je mali doma, držim 🤞 da se ne ponavlja više 😉

Corinne
    28. Travanj 2020. 18:44

sanja drago mi je da je bebica doma!
    Ae2ew2 sretnooo! 

jojjj cure, kod mene se otvorio Pepco nakon karantene, i imaju 30% snizenja na sve, neke od ovih stvari sam platila 6-7 kn!  nisam se mogla suzdrzati, pa sam kupila robicu za buducnost  ima predivnih stvari, za curice pogotovo!
    https://ibb.co/g6Wg0M2
    https://ibb.co/9btg0SW
    https://ibb.co/yFJ2D1s
    https://ibb.co/mXHZCdZ

Fever
    28. Travanj 2020. 18:56

Corrine super ulov! Ja sam zadnje uzela ljetne kratke cisto bijele bodice u pepcu, mislim da su bila 17.90 dvay
    Ja imam problem, kod mene mora bit jednobojno i basic sve, eventualno dvije boje. 
    Printevi i ostalo ne dolazi u obzir🙈 ne mogu si pomoc takva sam i kad sebe oblacim izbirljiva...vec vidim da cu pola robe sto dobijem proslijediti ili pokloniti

It’s a baby boy💙

Vaki
    28. Travanj 2020. 19:12

Lista trudnica s terminima:
    LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
    Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
    Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
    MeddLeo407 - 16.3. CURA – (10.3. ENA)
    Tina1803 – 18.3. DEČKO – (20.3. MARIN)
    Lunina_mama – 18.3. DEČKO – (5.3. KAI)
    Karla89 - 25.3. CURA – (14.3. MARETA)
    Mellorine – 27.3. CURA – (14.3. DORA)
    brankica09 – 2.4. CURA – (6.4. RITA)
    Luca87 – 4.4. CURA – (5.4. CVITA)
    Vaki - 6.4. DEČKO – (30.3. MISLAV)

Tina220210 – 4. mjesec CURA – (30.3. IVA)
    Minnie255 – 8.4. CURA – (10.4. CVITA)
    Maja3 – 15.4.  CURA – (14.4. NINA)

Elenicaa20 – DEČKO - (15.4.)
    sirenita – 15.4. – DEČKO – (22.4. LOVRO)

MickeyMouse – 15.4. CURA – (17.4. LAURA)
    sinjorinagusarica – 4. mjesec DEČKO – (16.4.)
    sanrio – 22.4.  CURA
    Newmum – 23.4. CURA
    Smiley – 23.4. CURA
    Sanja89 – 24.4. DEČKO – (31.3. GABRIEL)
    Lady33 – 25.4. CURA
    Mommy – 25.4. CURA – (22.4.)
    Pupi30 – 29.4. DEČKO – (23.4. MIHAEL)
    mimmyx – 29.4. – CURA

Anita91 – 29.4. – CURA – (26.4. PATRICIA)
    momtobe – 30.4.
    mmammaa – 30.4. CURA
    bejb2 – 2.5. DEČKO
    Fever – 3.5. DEČKO
    Tea34 – 3.5. DEČKO
    neverland – 5.5. CURA
    Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5. DEČKO
    maybaby – 7.5. CURA
    happyivy – 8.5. CURA
    Majuska – 8.5. CURA

jagodica_bobica25 – 12.5. CURA
    TeeaS – 15.5. – CURA
    My baby – 15.5. - CURA
    MiniMa – 15.5. -DEČKO
    malina08 – 18.5. DEČKO
    sagi – 21.5. DEČKO
    Jahanara – 21.5. DEČKO
    monalisa – 31.5. CURA
    Corinne – 5. mj. DEČKO
    Jom12 – 5. mjesec CURA
    Ellae – DEČKO
    soeka22 – CURA

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

brankica09
    28. Travanj 2020. 19:14

Aaaaaee2eeeeeew2

Jahanara

Jutro cure!
    Skoljkakako prosla noc? Kako je maleni?
    .
    Sanjaimas li kakvih informacija?
    .
    Sutra stize bebica, Ae2ew2 ima dogovoreni carski!
    .
    Jagodicacekamo izvjesce sa pregleda…
    .
    Sagimi smo, cini mi se, medju zadnjima na listi, potrajat ce nasi bolovi ako bebe ne odluce ranije…
    .
    My babyima li kod tebe pomaka?
    .
    Bas ste me nasmijale sa uputama za upotrebu😂 slazem se s vama. Kad smo dosli iz rodilista s malom, plakala je od 7 navece do 3 ujutro. Davala joj sisat, dala Ad, skidala, oblacila, mijenjala pelene, nosala a ona i dalje ne uvlaci jezika. U 3 ujutro zakljucili da s njom nesto nije u redu i spakirali je i krenuli natrag u bolnicu. Nakon 5min voznje mala zaspala. Na kraju se vratili jer nema smisla doci u bolnicu a beba tako slatko spava.

Je je,sutra cr..vec sam u bolnici,radili mi ctg,pregled,i uzv..sad kazu da je beba prek 4😁
    Al kao da ne mora biti,prije 2 tj bio 3300..netko je fulao jer nemre bas tolko dobit kaj ne🤪🤭
    Dobro se osjecam,jedina sam u sobi prvorotka pa slusam svakakve price hehe😄👍
    Jedva ga cekam❤❤❤❤❤❤
    Drzite mi se sve!!!

💪🤞😍 sretno 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.