Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2020. 08:13

skoljka

Melorine onda smo slicne, ja sam 163cm i 61kg, ja bi rado na 53/54 koliko sam imala kad sam zatrudnila. Inace ja lako kile skinem, al ovo sad je bas cudno da stalno stoji na isto, nekad mi djeluje da sam se zdebljala jos, a nisam stalno stoji bez obzira koliko jela.
    HappyIvy kako si ti, jel se sto pokrece 😃

Hehhe da sto da ti recem tako sam i ja imala uvijek 52kg jela uvijek sve i svasta nikad se udebljala. E poslije prvog poroda druga prica, doduse spala na 47 i onda jela sve sa kruhom da ne budem tako premrsava i onda natukla do 60 😂 ali opet cu reci ok to izgleda napokon guzice malo imam sa tom kilazom kad u cice nista nece 😂 bar kad bi ostale ovakve dok dojim, a ne da se opet smanje na onu mizeriju 😂 
    Kad prestanem dojiti onda cu se potruditi doci na 56kg to mi je nekako idealno nisam ja vise za xs velicinu 😂

mom3
    26. Travanj 2020. 08:14

Anita sretno i drzim ti 🤞 da sve brzo prodje!
    Maybaby i meni je to oko pupka utrnuto. To je normalno jer mi je isto tako bilo i s prvom bebom. Vjerojatno dodje do toga zato sto je koza jako napeta sto je trbuh sve veci. 

maybaby
    26. Travanj 2020. 08:23

mmammaa

Anita sretno i drzim ti 🤞 da sve brzo prodje!
    Maybaby i meni je to oko pupka utrnuto. To je normalno jer mi je isto tako bilo i s prvom bebom. Vjerojatno dodje do toga zato sto je koza jako napeta sto je trbuh sve veci.

e da.. takav osjećaj, kao da je utrnulo.. neke dane osjetim, a nekad ne..
    Anita sretno! 

url=https://lilypie.com]

LaLuna
    26. Travanj 2020. 08:53

Mellorine ja ne znam hoće li nam biti lakše za 2 mj opet :/ 
    Školjka sretno... nije nimalo ugodan osjećaj :( još sam unutra bila sama jer mm nisu pustili, kao zbog mjera predostrožnosit. Nama su rekli kupiti čepiće za skidanje temperature i Frescopad obloge za hladiti mjesto uboda ali njje bilo potrebno... osim tog plača još ima i zadebljanje malo ispod jedne piknjice... mišić mali 😏

skoljka
    26. Travanj 2020. 09:08

Melorine ahahhaha koliko imas godina, ja 33. Ah i ja sam imala nekad i 52 i 48 🤪. Ahahah i moje su sise zali boze 🙈 al kad se napune  pravi silikoni, a guzice sam dobila 😫 ja je nevolim 😬🙈😂😂😂
    LaLuna  i meni su rekli da samo ja ulazim sa bebom, uh nadam se da cemo prezivjeti sutra 😔 I ja planiram uzeti te flastere, a cepice vec imam od prije za svaki slucaj. Mi naruceni u 12h, a on obicnontad spava, bit ce veselo i kad ga razbudi i jos pikica.
    A kad ste vi to bile? 

Jahanara
    26. Travanj 2020. 09:29

Jutro cure!
    Vaki mogu samo zamisliti sto ste prozivili😔 ne ponovilo se nikad vise.
    .
    Anita vjerujem da se vec mazis sa svojom bebicom!
    .
    Mmammaa dogadja li se kod tebe sta?

Boa35
    26. Travanj 2020. 09:35

Mellorine ja uzela paket za bebe u dmu prošli tj i do 2021.su kuponi .valjda u tvojem stare imaju 🤦
    Pupi30 hehe meni je bila skroz ok hrana (jedino soli falilo) i nisam bila gladna..al ja inače jedem zadnji obrok oko 18h i do ujutro ništa..valjda mi nije falilo jer sam tako naučena. 
    A za mlijeko stavljaj bebu na sisu i nek vuče, doći će mlijeko, samo se opusti..super da idete doma! Sve će bit lakše kad doma dođete! 💞
    Školjka ne znam koliko će to steznik pomoći 🤷 nek još malo vremena prođe i ubacit svaki dan neke vježbice za trbuh i vratit će se u normalu! Meni isto ujutro bude ravan i super, al čim nešto pojedem napuhne se..no ja sam taj problem imala i prije trudnoće..sad jedva čekam da prođe još 2tj i da krenem vježbati 💪
    Vaki ne mogu ni zamisliti taj osjećaj da beba ostane bez zraka..užas.. moja užasno halapljivo jede, pa se zna zagrcnutii isto sva pretrnem svaki put..ludo dijete..kao da će joj netko ukrast cicu 🤦
     mi dajemo malenoj samo biogaia kapi s d3 vitaminom, ništa više..ima dana kad joj budu baš jaki grčevi, al opet ima dana i kad ih uopće nema..pa samo gledam na sat i čekam kad će krenuti.. al se zato muči svaki dan s kakanjem, baš se napinje i stenje jako..
    Fever smije li se svako jutro izvlačiti iz nosa bebi s usisavačem? Svako jutro joj bude baš pin nosić i čuje se kak teško diše, pa joj ja svako jutro kad se presvlačimo ukapam u svaku nosnicu kap-dvije fiziološke i izvučem usisavačem, uvijek bude dosta toga..a pročitala sam jučer slučajno na netu da nije preporučeno izvlačiti tako malim bebama?! Kako da joj onda očistim?? S onim ručnim što je u avent paketu ništ ne mogu izvuči van! 
    LaLuna joj mi imamo 18.5. cijepljenje i baš me strah kako će to proći.. jesi stavljala one obloge iz ljekarne? 

Boa35
    26. Travanj 2020. 09:36

Anita 91 nadam se da se mazite već i da je sve dobro prošlo! 💜💞

26. Travanj 2020. 10:11

Skoljka 29 imam 😊 e cure moj vam je muz samo jednom bio skupa unutra samnom i rekao je da nemoze on to mucenje gledati tako da ja idem sama uvijek, ali nije mi problem jer sto sam sa prvom prosla od inkubatora i ostalih malih palcica ocvrsnula sam. Mi nikad nismo koristili te flastere nego obican hladni oblog i nikad joj se nije crvenilo ni otvrdnulo. Sad kad smo isli za prvo cijepljenje sto se jos u bolnici dobije bebolina je spavala i nije uopce zaplakala 😀 cepice imamo u rezervi.
    Karla ma da kod nas uvijek stari paketi ostanu, a jos je otvorila 3/4 koverte da provjeri jesu li sve stare. Tila ona sve stvarno je ok zenska ali sam joj rekla da se nemuci kad su ocito svi stari i da cu drugi put traziti.

mom3
    26. Travanj 2020. 10:17

Jahanara

Mmammaadogadja li se kod tebe sta?

Ništa... Nikako da se pokrene. Jučer navečer neki lagani lažni trudići pa sam se malo ponadala da će napokon krenuti, ali onda je samo prestalo. Sve mi se čini da ću ovu bebu prenijeti.
    Školjka ja sam isto 163cm i 61kg trenutno. Računam 8kg dolje s porodom Bar mi je tako zadnji put odmah otišlo. Zadnje 2kg sam skidala valjda mjesec-dva i jedva otišle.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.