Anita sretno!
Espumisan po potrebi da, da dajes prije svakog dojenja mos ga kupovat svakih par dana😛
Pa to je valjda cilj da kupiš što više😂 budem vidjela onda ako će ju mucit koji dan kakanje pa ću dati espumisan. Sad mi se zna nekad napinjati i plakati ali nije strašno pa ću ovo čuvati za loše dane...
Fever znam da me mogu sorati do kraja no ovo mi je treci porod i nikad ni prve dvije trudnoce nisam iznijela do kraja tako da...i dr mi je rekla da su mi dani upitni i prije sam imala kontrakcije no ne ovakve.i ja bi najrade da mi se desi nesto konkretno no ovo stanje ubija psihicki kad se ni djeci ne mozes posvetiti.
A vjerujem, ja sam imala do nedavno kontrakcije od 20 tt... sada se smirilo pred koji tjedan, ali meni je prva trudnoca pa me bilo strah da ne krene prije reda
It’s a baby boy💙
Fever znam kako ti je meni je prva bila rizicna pa sam morala strogo mirovati ali je sve bilo ok na kraju...rodila se tri tjedna prije termina kao i druga kcer..no s drugom mi je sve bilo super nisam imala te glupe kontrakcije samo je krenulo samo od sebe..pocela se otvarati ko i u ovoj u 35 tjednu i krenuo porod u 37 tjednu..prva mi je bila koma od svakakvih tegoba...samo wc i krevet.ma ja ode u setnju s kcerkama pa sta bude😂.zao mi ih vise zakovane za sobu radi mene.
jagodica_bobica25 mene je najviše strah da će biti veća beba nego što je bila njena seka i da ću se više mučiti... Prvu sam jedva nekako izgurala uz pomoć doktorice koja mi se naskočila na trbuh da me ne muče više. Sreća pa tada nisam niti popucala niti bila rezana, a beba je imala 3535g. Ovaj put se bojim da bi moglo biti svašta...
skoljka na ovaj tvoj komentar: "🙈 Ajme ti trudna imas koliko ja poslije poroda pih ahahah, sad me sram 🙈😂😂😂😂. " sam se pokidala od smijeha Bar si mi uljepšala dan
jagodica_bobica25 mene je najviše strah da će biti veća beba nego što je bila njena seka i da ću se više mučiti… Prvu sam jedva nekako izgurala uz pomoć doktorice koja mi se naskočila na trbuh da me ne muče više. Sreća pa tada nisam niti popucala niti bila rezana, a beba je imala 3535g. Ovaj put se bojim da bi moglo biti svašta…
skoljka na ovaj tvoj komentar: "🙈 Ajme ti trudna imas koliko ja poslije poroda pih ahahah, sad me sram 🙈😂😂😂😂. " sam se pokidala od smijehaBar si mi uljepšala dan
Meni je drzga beba bila 300g laksa od prve a svi mi govorili da je druga uvijek teža. A i meni je moj trbuh izgledao ogromno.
Ja sam dobila 15-17 kg, neznam tocno jer se nisam pod kraj vagala😂 mislila sam bolje da neznam
Tina220210 trenuto sam na +10, ali nekako svaki dan, zadnjih par dana, dobijem dodatnih 10-20 dag i ne kuzim kako jer bas pazim koliko jedem. Misteriozno debljanje sam pripisala tome da se mozda to beba deblja??
Prvu sam rodila na 39+5 sto bi bilo sutra.. Mala ajde vise vaaaaaaan 🤞🤞🤞
Sanja89 - jao, ne znam kako bih ja to… Meni je ovako muka zbog grčeva i zato što već pije antibiotik, a nije navršio ni mjesec dana. Stariji mi nije nikad bio buban pa su mi to sad šokovi na kvadrat. Znam da to sa slinom treba naučiti, ali bome je traumatično gledati dijete koje se guši pa makar sekundu.
Skoljka - ja sam ti ujutro ravna, a navečer se pitam imam li još koju bebu u trbuhu…
Joj proplacem svaki put nakon sto dode k sebi,znas sta panika muka,a zapravo neman sta trazit na hitnoj kad je jednostavno do njega,zato trazim savjet neki polozaj,nesto sto bi mu olaksalo,dijete nemoze ni zaplakat kad ga uhvati tako da ni ne cujes osim hroptanja...nadan se da ce brzo savladat
Tina220210 trenuto sam na +10, ali nekako svaki dan, zadnjih par dana, dobijem dodatnih 10-20 dag i ne kuzim kako jer bas pazim koliko jedem. Misteriozno debljanje sam pripisala tome da se mozda to beba deblja??
Prvu sam rodila na 39+5 sto bi bilo sutra.. Mala ajde vise vaaaaaaan 🤞🤞🤞
🤞🤞🤞 🙈🤭
Vaki znaci i ti ko ibja teudnica poslije podne 🙈😂
Tina e da i kad se napinje puno, to je znao u prvih mjesec dana pa sam mu dala kapi. Imaju one jos jednu svrhu kod mene 😂 kad place a nemogu ga nikakonsmiriti pa nece ni dudu, ja na dudu stavim kapljicu i odmah mir 🙈😂, bas sam grozna🤪
Mmamma eh nek sam i ja netkom uljepsala dan 💪🏻😂
Sanja ja nemogu ni zamisliti tu situaciju 😬, i moj je jednom ostao bez daha, groznooo, a to da se gusu neznam sta bi. Jel na boku spava? Jel mu se to desava samo kad je na ledjima?
Sortiraj odgovore
Najstariji