Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    26. Travanj 2020. 12:29

Jutro curke! Ja sam opet jucer cijeli dan i sinoc do jedan imala sou sa trudovima...nadam se da ce bit uskoro nesto i ulozak sam stavila jer mi je pocelo nesto vise izlaziti..

sagi
    26. Travanj 2020. 12:34

malina08

Covjece, ja kad citam vase kilaze nije mi dobro :D ja sam trenutno na 95 kg, 175 visina 😂 al to se rasporedilo ama bas svuda, pa mi nitko ne vjeruje. Svejedno psihicki malo ubija. Startala sam sa 82

Da te malo utješim, eto i veće kilaže 😁
     171.5 visina, krenula s 75,76, trenutno na 86, 87 kg. Neće pričat da ću se vratit na svoju idealnu težinu jer se ne sjećam kad sam bila na idealnoj 😂🙈 oduvijek imam jake noge i guzicu, kad gubim kile, gubim u sisama 😂😂😂
    Trbuh inače baš nemam tak da je sad uglavnom sve u trbuhu. 

My baby
    26. Travanj 2020. 12:52

Ja sam 173 visoka i sad sam na 75 vec skoro dva mj zadnjih mjesec sam dobila i izgubila na kilama

• monalisa
    26. Travanj 2020. 13:54

Prva trudnoca startala sa 60 i 170cm dobila 26kg uzas, skinula sam na 70 i to mi je bilo idealno jer sam si bila premrsava sa 60, u zadnje vrijeme natukla do 75-76 prije trudnoce tak da sam startala s toliko i sad sam na +12 🙈

• Sancy3
    26. Travanj 2020. 14:18

Cure trebam savjet,znaci mali nakuplja slinu i onda ju nezna progutat usljed cega dolazi do gusenja,al doslovno gusenje ne da mu se zagrcne...to se desi bar jednom dnevno a noc je najgora jer se ne usudim zaspat normalno...nitko nemoze previse pomoc jer kao dijete mora samo savladat a ja sam vec luda od straha da naglasim spava napovisenom jastuku za bebe i on bi trebao pomoc al nema efekta..

skoljka
    26. Travanj 2020. 14:33

mmammaa

Jahanara

Mmammaadogadja li se kod tebe sta?

Ništa… Nikako da se pokrene. Jučer navečer neki lagani lažni trudići pa sam se malo ponadala da će napokon krenuti, ali onda je samo prestalo. Sve mi se čini da ću ovu bebu prenijeti.
    Školjka ja sam isto 163cm i 61kg trenutno. Računam 8kg dolje s porodom Bar mi je tako zadnji put odmah otišlo. Zadnje 2kg sam skidala valjda mjesec-dva i jedva otišle.

🙈 Ajme ti trudna imas koliko ja poslije poroda  pih ahahah, sad me sram 🙈😂😂😂😂. 

Karla ja cistim i navecer prije spavanja i ujutro prije dojenja, ako navecer ne ocistim oko 5 se probudi nemoze da dise skroz mu bude zacepljen i pun nosic. Ja ulijem u obje nosnice po 1ml, on ispuhne odmah to, malo pricekam i onda izvucem sa usisavacem. 

Fever e ja nikad nisam hrkala, al stvarno. Prvo vece kad smo izasli iz bolnice muz me snimio dok sam dojila malog zaspala i naravno hrkala ko traktor, veli da jos hrcem 🙈😂😂😂

skoljka
    26. Travanj 2020. 14:55

neverland

Krenula s 63, 164cm, sad imam 78 i isto nitko ne vjeruje, fino se to rasporedilo 😄 a idealna mi je 58, to sam jedino poslije mučnina imala.
    Anita, sretnoo! Zašto plahta? Toliko vode curi?

😂😂😂😂😂😂😂 Jesam se nasmijala, pa kad vodenjak bas pukne to lije ko ludo al u intervalima, kao da nekontrolirano naglo piskis 😂😂, stisces noge kao da zaustavis al ne staje 🙈😂😂

mimmyx
    26. Travanj 2020. 14:58

Čestitke svim curama koje su rodile , uzivajte sa bebicama🌸💜💜👶🏼
    Anita-Sretno draga, javi se cim prije💕
    Moja curka ceka zadnji tren izgleda 😔🙄 Umirem vec al doslovno cekam da krene nesto nadam se svaku noc sad ce sad ce ono nikad nista🤔 Niti me boli ista niti curi ista nista nista😕🤷🏼‍♀️
    Bas me sad strah da nebude beba velika a ja mala 😂

Vaki
    26. Travanj 2020. 15:28

Sanja89 - jao, ne znam kako bih ja to... Meni je ovako muka zbog grčeva i zato što već pije antibiotik, a nije navršio ni mjesec dana. Stariji mi nije nikad bio buban pa su mi to sad šokovi na kvadrat. Znam da to sa slinom treba naučiti, ali bome je traumatično gledati dijete koje se guši pa makar sekundu.
    Skoljka - ja sam ti ujutro ravna, a navečer se pitam imam li još koju bebu u trbuhu... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    26. Travanj 2020. 15:31

Mybaby ti trudovi te mogu sorati do termina nazalost. Tek si 36tt
    Pomalo :-D

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.