Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    26. Travanj 2020. 05:30

Anita sretno 🙂🤞

• Pupi30
    26. Travanj 2020. 05:35

Anita sretno 😊 
    .
    Mi danas idemo kuci,nadam se...do sinoc mi je pao s tezinom puno...sa 3800 na 3500 i ima fore jos 100,vidjeti cemo sto ce mi reci.Nemam mlijeka bas tako da mu daju dohranu i bas se osjecam lose zbog toga kad vidim kako druge mame hrane svoje bebe.Najradije bi plakala bez prestanka 😥

LaLuna
    26. Travanj 2020. 06:07

Mommy i Pupi čestitam i želim brz oporavak ☺️ Pupi znam taj osjećaj, ali hormoni su to, tebi će krenut mlijekom čim se opustiš i kad dođeš doma... zadnji dan u bolnici sam proplakala skroz, drži se!
    Vaki, vjerujem da ti je bio pregrozan osjećaj 😒 moju su u četvrtak sad cijepili... ona je mirna beba, no naravno da se rasplakala i to tako jako, još nije plakala na taj način do sada. Došli doma i zaspala, izmučila se jadna. Probudila, papala, gugutala... kad je krenulo popodne: grozan plač i 2 h na mojim rukama, vriska, pa pauza, pa opet, pa pauza... možda je spavala 15-20 min u tom periodu pa opet... groooozno. Bez temperature i na sreću opet kasnije jela i mirno spavala cijelu noć... prijavila sam dr za svaki slučaj, jer piše u nuspojavama.
    Jel još netko prošao cijepljenje?

brankica09
    26. Travanj 2020. 06:58

Pupi30

Anita sretno 😊
    .
    Mi danas idemo kuci,nadam se…do sinoc mi je pao s tezinom puno…sa 3800 na 3500 i ima fore jos 100,vidjeti cemo sto ce mi reci.Nemam mlijeka bas tako da mu daju dohranu i bas se osjecam lose zbog toga kad vidim kako druge mame hrane svoje bebe.Najradije bi plakala bez prestanka 😥

Pupi doci ce sve na svoje kod tebe,  nemoj se brinut 🤞🥰 doma je sve lakse ❤

brankica09
    26. Travanj 2020. 06:59

Anita91

Curke evo meni vodenjak puko prije sat i pol, bila na ctgu i sad hodam s plahtom medju nogama 😆

Anita sretno 💪 mozda se sad vec druzite 🙈💘

26. Travanj 2020. 07:00

Skoljka meni trbuh kako koji dan izgleda, nemislim steznik nisam ni sa prvom. Ono kad ga utegnem dobar je tako da samo bi malo vjezbe trebalo, a obzirom da buhtla lipo raste ona ce u tome pomoci i doci ce to sve na svoje. A za kile sam nekidan pisala, stalno sam gladna tako da sam dobila jednu 😂 a visoka sam 162 i imam 60 kg, po meni nista strasno ali htjela bih se rjesiti 4kg 😬
    Vaki joj mogu misliti to je prestrasno bilo
    Anita sretno
    LaLuna nama je cijepljenje tek za mjesec dana. Prva mi je imala kao reakciju temperaturu na par cijepljenja, a vristala bi cudo kad bi je cijepili. Tako da otprilike znam sto ocekivati.
    Kod nas mirna noc, ja sam u pola 6 preuzela smjenu 😀 lipo je bas pojela i normalno odmah se pokakala i to do pola leđa probilo 😂 zaspala dalje, a ja lipo slozila jedan ves, stavila drugi prat. Sad pijuckam caj i razmisljam vec kako cu se najesti lino lade sa domacim kruhom uz milozvucno prduckanje beboline u snu 😂😂

skoljka
    26. Travanj 2020. 07:01

Tina  odmah primjetom razliku, nakon 10ak min nema vise tog bolnog natezanja i normalno se u tisini pokaka. Mozda kod beba koje imaju jake grceve se daje prije svakog podoja, moj nije to imao pa neznam. Ja svom dajem ujutro jednom i navecer pred spavanje, ali samo u danima kad ima otezano kakanje i prducanje. Kad bi davala prije avakog podoja, bocica bi trajala 2 dana 😂🙈
    Pupi svi vele da mame kojima u bolnici nije krenuo otpust mlijeka da ce kad dodju doma, jer budu opustenije i prorade hormoni pa onda mlijeko krene. Vjerujem da je to istina jer je meni taj dan bilo jaaako nasoslo, (.) (.) kao dva kamena bile do doma bile. Vebica se mora ocistiti od plodne vode i pokakat mekonij zato i gubi tak, sad ce ona poceti vracati, ne brini. Kako si ti jel se oporavljas?
    LaLuna mi sutra idemo na cjepljenje, uh bas me nervoza kako ce to proci 😬😔

Fever
    26. Travanj 2020. 07:24

Anita sretno!
    Espumisan po potrebi da, da dajes prije svakog dojenja mos ga kupovat svakih par dana😛

It’s a baby boy💙

skoljka
    26. Travanj 2020. 07:38

Melorine onda smo slicne, ja sam 163cm i 61kg, ja bi rado na 53/54 koliko sam imala kad sam zatrudnila. Inace ja lako kile skinem, al ovo sad je bas cudno da stalno stoji na isto, nekad mi djeluje da sam se zdebljala  jos, a nisam stalno stoji bez obzira koliko jela.
    HappyIvy kako si ti, jel se sto pokrece 😃

• monalisa
    26. Travanj 2020. 08:10

Anita sretnooo 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.