Mi isto preporucamo biogaiu od pocetka za crijevnu floru, cak i u kombinaciji s espumisanom.
Tako da ne znam zasto ped nije preporucila odmah vec velictek kasnije.
To je obican probiotik🤷🏼♀️
It’s a baby boy💙
Fever znam da si vec u par navrata stavljala link za elektricnu izdajalicu s Aliexpressa, ali ne mogu sada pronaci… je li to mozda bila ovahttps://m.aliexpress.com/item/33016150369.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.33016150369&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=70470KvteGNIybcja1Zag8wQHJPpVhc9Twm1Db9oyVKrveF-x4iwilqrbpdQeJcydiEm1587825923993&browser_id=99fcd27310164cd283ef63048e9a15c9&is_c=Y
Ja sam narucila ovu jednostranu i meni se cini super, a sad kakva bude u praksi to budemo vidjeli, iskreno probala sam na guzici 🙈🙈🙈 i cini mi se da ima dosta dobar vakum 😅😅
Curke evo meni vodenjak puko prije sat i pol, bila na ctgu i sad hodam s plahtom medju nogama 😆
Curke evo meni vodenjak puko prije sat i pol, bila na ctgu i sad hodam s plahtom medju nogama 😆
Stize bebica! Jesu i trudovi krenuli? Sretno draga!
Ne znam zašto je kod nas tako. Od sutra krećemo s biogajom. 👍
Anita - sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sretno!!
Sretnooo!🤞🤗
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sretno😘
Fever ja kupila espumisan i onda pricitala da je doza 15 kapi prije svakog dojenja?!? To mi bas puno...
Anita sretno 😃🤞🏻
Sretno😘
Fever ja kupila espumisan i onda pricitala da je doza 15 kapi prije svakog dojenja?!? To mi bas puno…
Nema potrebe davati prije svakog dojenja, nego kad osjetis da treba, kad beba ima tegobu, a moze i poslije dojenja, prije dojenja se preporuca zbog povracanja. Ja svom dam recimo kad vidim da ga boli kad hoce prdnut, on onda pocne plakat a prije kakanja vristi, kad mu dam kapi onda normalno se isprdi i u miru kaka. Sta nije 25 kapi a ne 15 🙄?
Anita sretno 😃🤞🏻Curke evo meni vodenjak puko prije sat i pol, bila na ctgu i sad hodam s plahtom medju nogama 😆
Sretno😘
Fever ja kupila espumisan i onda pricitala da je doza 15 kapi prije svakog dojenja?!? To mi bas puno…
Nema potrebe davati prije svakog dojenja, nego kad osjetis da treba, kad beba ima tegobu, a moze i poslije dojenja, prije dojenja se preporuca zbog povracanja. Ja svom dam recimo kad vidim da ga boli kad hoce prdnut, on onda pocne plakat a prije kakanja vristi, kad mu dam kapi onda normalno se isprdi i u miru kaka. Sta nije 25 kapi a ne 15 🙄?
Možda je 25, neznam davno sam citala upute, nismo koristile jos pa neznam. Ja isto mislila da se to daje po potrebi ali mi jedna frendica rekla da se moraju davati svaki dan da bi imale ucinak..
Skoljka kad ti daš espumisan, nakon koliko primjetiš djelovanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji