Pitanjce jedno.. kad dodirujem stomak, kao da mi oko pupka onako tup osjećaj, kao da ne osjetim posebno dodir ruke... jel kog nekoga tako možda bilo?
url=https://lilypie.com]
Mellorine, izdojis se oko 11 navecer i kad onda dajes siku ponovo ako muz daje izdojeno kad se buhtla probudi?
It’s a baby boy💙
Mellorine, izdojis se oko 11 navecer i kad onda dajes siku ponovo ako muz daje izdojeno kad se buhtla probudi?
U 2 se opet budim izdojiti i onda ovisi o bebolini nekad u 4 a nekad u 6 preuzimam ja i tad dojim 😊
Jagodica jel se smirilo ili i dalje traje?
Hej. Smirilo se. Uspjela sam odspavat malo i sad vise ne osjećam nista. Drzalo me to nekih 2 sata sigurno i mislila sam ak sad ne budem mogla zaspat i nastavi me bolit da ču zvat gore TA za misljenje ali eto sad je sve ok. Moguće da se to tijelo priprema za prave trudove
🤰🏼🤰🏼
Priprema ocito cim se smirilo.
.
Mene danas prepone rasturaju. Hodam ko patka...
Hvala cure na cestitkama 🥰❤😍 Nisam uspjela pohvatati tko je rodio u medjuvremenu jos ali cestitke i sretno svima koji tek idu.Samo jedan savjet za one koje idu u Vinogradsku,vecera je u 55 i 30...i nakon toga prvi obrok u 8 ujutro, 2 tanke fetice kruha s nekim namazom tako da si uzmite kekse i sve sto mozete...ja posto ne spavam nebi izdrzala bez svoje hrane nikako.
Mame kako stojite sa trbuhom, jeste pocele nositi nekakav steznik? Moj je ujutro normalan, kao prije trudnoce, a navecer u 6 kao da sam u 6 mjesecu trudnoce 😂😂, i ove kile me izludjuju, ono sto sam izgubila na porodu to je to. Nebitno koliko jedem, pijem, malo ili puno meni kilaza ista, kao da se vaga pokvarila 😂
Pupi - čestitam!
LaLuna - hvala…
Dakle, u četvrtak je bio dan koji neću nikada zaboraviti. Moja bebica ima jake grčeve, pogotovo navečer. Tako je bilo i u četvrtak, samo što je ovaj puta vrištao 15 minuta bez prestanka i ostao je na tren bez zraka. Gotovo smo umrli od straha. Strpali smo ga u auto i na hitnu. Čitavim putem sam plakala, a on je jadan zaspao od muke. Dali smo uzorak urina i ispalo je da ima neku upalu pa je dobio antibiotik. Dok. veli da će grčeve imati i dalje, ali se nada da neće biti tako intenzivni. Dobili smo kimov sirup jer mu espumisan ne pomaže. Jučer i danas je plakao par minuta tim intenzitetom pa se odmah osjećam puno sretnije. Ne mogu vam opisati taj strah i nemoć...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki ne ponovilo se 😔 vjerujem da je grozno kad mu ne možeš pomoći. Nadam se da će mu biti bolje sad. 🤞
Pupi - čestitam!LaLuna - hvala…
Dakle, u četvrtak je bio dan koji neću nikada zaboraviti. Moja bebica ima jake grčeve, pogotovo navečer. Tako je bilo i u četvrtak, samo što je ovaj puta vrištao 15 minuta bez prestanka i ostao je na tren bez zraka. Gotovo smo umrli od straha. Strpali smo ga u auto i na hitnu. Čitavim putem sam plakala, a on je jadan zaspao od muke. Dali smo uzorak urina i ispalo je da ima neku upalu pa je dobio antibiotik. Dok. veli da će grčeve imati i dalje, ali se nada da neće biti tako intenzivni. Dobili smo kimov sirup jer mu espumisan ne pomaže. Jučer i danas je plakao par minuta tim intenzitetom pa se odmah osjećam puno sretnije. Ne mogu vam opisati taj strah i nemoć…
Tocno znam na sto mislis za ovo da je ostao bez daha. Neznam jel se sjecas da se mome to desilo kad sam ga oblacila, kad nisam umrla 😔.
Jako mi je zao zbog tih grceva, sjecam se da si pisala da ti je i stariji imao jake grceve. Cula sam i ja za kim da je dobar. Jedna prijateljica mi je rekla da je ona svojoj bebi davala caj od kima i da je to jedino sto je njoj pomagalo protiv grceva. Nadam se da ce mu sirup ublaziti bolove. Ti i dalje nisi pocela davati biogaiu. Nije mi jasno zasto je tebe pedijatrica savjetovala da svome ne dajes, a nama svima govore da moze od rodjenja, i skoro svi tako i pocnu jer se boje grceva pa da malo ojacaju crijevnu floru.
Fever znam da si vec u par navrata stavljala link za elektricnu izdajalicu s Aliexpressa, ali ne mogu sada pronaci… je li to mozda bila ovahttps://m.aliexpress.com/item/33016150369.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.33016150369&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=70470KvteGNIybcja1Zag8wQHJPpVhc9Twm1Db9oyVKrveF-x4iwilqrbpdQeJcydiEm1587825923993&browser_id=99fcd27310164cd283ef63048e9a15c9&is_c=Y
Ja sam narucila ovu jednostranu i meni se cini super, a sad kakva bude u praksi to budemo vidjeli, iskreno probala sam na guzici 🙈🙈🙈 i cini mi se da ima dosta dobar vakum 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji