Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiniMa
    18. Travanj 2020. 17:57

Sad gledam te vase ctg nalaze i ja ne kuzim kak se raspozna dal je samo bebin udarac ili fkt trud?
    Tim vise sto sad sirenita kaze da neke ni ne osjeca, a cini mi se da siljak ide bas u visine na ispisu hehe 🙈

Jaoo, ja u terminu a i dalje tutlek po pitanju svega 😣

sirenita
    18. Travanj 2020. 18:03

Meni se na tom zadnjem ctg beba mooozda dva puta pomaknula, za jedan pomak sam sigurna. Ali dok su ti šiljci, to mi je jako stvrdne trbuh. A na ovim srednje visine, to mi je lagano. Mizda samo drugačije percipiram “bol”. Jer i sestra kad je vidjela ctg pitala je jel me sta boli...i kasnije jel imam stvari sa sobom. Al posto nakon pregleda doktorice nije bilo pomaka u otvorenosti, poslali me doma 😏

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

MickeyMouse
    18. Travanj 2020. 18:44

Minnie drago mi je da ste napokon doma! 
    Jahanara da haha 😂 bas sam baksuz. Inače muž nije imao propusnicu kad me vozio u bolnicu, al policajac kad me vidio u pol 5 ujutro samo je rekao sretno 😂
    Trud je val, ide prema gore pa malo drži pa se spusta. 
    My baby pa ne mogu vjerovati da te nije gledao vaginalno? Ja kad sam došla u bolnicu i rekla da imam trudove ctg je bio zadnje sto sam radila. Njega sam radila nakon vaginalnog pregleda i dogovora da ostajem u bolnici.

• Pupi30
    18. Travanj 2020. 19:00

Minnie255

Posto sam bila pozitivna na streptokok dobila sam antibiotik pri porodu…ali bebi je ipak bio malo crp iznad granice pa smo morali 7 dana ostat da prima antibiotik,to mi je bilo uzasno,sama u sobi ,ona ne neonatologiji samo bi je dvaput dnevno vidjela po 5 min,zbog korone nisu dali dojit nego izdajat…sad muku mucimo jer se jako privikla na bocu…i ova druga cura sa mnom isto imala streptokok i njen bebac isto oovisen crp…al ugl nekako smo izdrzali i jucer sretno stigli kucii..

Mini u kojoj si bolnici rodila?Zasto tako malo daju da vidis bebu 😓😓 I ja imam streptokok...uh bas mi se to cini koma 7 dana u bolnici,tako malo vidis bebu...tata je ne vidi uopce 😫

Fever
    18. Travanj 2020. 19:16

Meni je toliko pritisak, pogotovo kad sjednem, imam osjecaj kao da ce svaki cas kroz guzu izac

It’s a baby boy💙

skoljka
    18. Travanj 2020. 19:29

Minnie255

Posto sam bila pozitivna na streptokok dobila sam antibiotik pri porodu…ali bebi je ipak bio malo crp iznad granice pa smo morali 7 dana ostat da prima antibiotik,to mi je bilo uzasno,sama u sobi ,ona ne neonatologiji samo bi je dvaput dnevno vidjela po 5 min,zbog korone nisu dali dojit nego izdajat…sad muku mucimo jer se jako privikla na bocu…i ova druga cura sa mnom isto imala streptokok i njen bebac isto oovisen crp…al ugl nekako smo izdrzali i jucer sretno stigli kucii..

Bitno da ste sad skupa i da je sve uredu. Sto brzu prilagodbu 🤞🏻, vjezbajte, mozda prihvati kad ti se cica prepuni jer onda bradavica bude tvrdja

Vaki
    18. Travanj 2020. 19:33

Minnie255 - pa baš sam pitala gdje si nestala... Čestitam na bebici. 💓

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Anita91
    18. Travanj 2020. 19:34

sirenita

Meni se na tom zadnjem ctg beba mooozda dva puta pomaknula, za jedan pomak sam sigurna. Ali dok su ti šiljci, to mi je jako stvrdne trbuh. A na ovim srednje visine, to mi je lagano. Mizda samo drugačije percipiram “bol”. Jer i sestra kad je vidjela ctg pitala je jel me sta boli…i kasnije jel imam stvari sa sobom. Al posto nakon pregleda doktorice nije bilo pomaka u otvorenosti, poslali me doma 😏

Jel ti se stvrdne kompletno trbuh ili? Meni se zgrci i utrne jedna strana i trbuh mi izgleda jako cudno i onda popusti nakon par trenutaka, nista me ne boli, a posto do sada nisam imala nikakvih kontrakcija neznam jesu to bh kontrakcije ili mozda trudovi? Jucer sam cak imala menstrualne bolove i bol u ledjima a danas samo to grcenje 🤷‍♀️

sirenita
    18. Travanj 2020. 20:05

Anita91

sirenita

Meni se na tom zadnjem ctg beba mooozda dva puta pomaknula, za jedan pomak sam sigurna. Ali dok su ti šiljci, to mi je jako stvrdne trbuh. A na ovim srednje visine, to mi je lagano. Mizda samo drugačije percipiram “bol”. Jer i sestra kad je vidjela ctg pitala je jel me sta boli…i kasnije jel imam stvari sa sobom. Al posto nakon pregleda doktorice nije bilo pomaka u otvorenosti, poslali me doma 😏

Jel ti se stvrdne kompletno trbuh ili? Meni se zgrci i utrne jedna strana i trbuh mi izgleda jako cudno i onda popusti nakon par trenutaka, nista me ne boli, a posto do sada nisam imala nikakvih kontrakcija neznam jesu to bh kontrakcije ili mozda trudovi? Jucer sam cak imala menstrualne bolove i bol u ledjima a danas samo to grcenje 🤷‍♀️

Iskreno, dok sam doma, i jedno i drugo još primjećujem. A dok sam na ctg ne gledam trbuh jer moram na desni bok (na ledjima mi je teško disati, a na lijevom beba zaspi)... nego taj listić sto ispisuje 😅 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

happyivy
    18. Travanj 2020. 20:17

Fever

Meni je toliko pritisak, pogotovo kad sjednem, imam osjecaj kao da ce svaki cas kroz guzu izac

Ti i ja se simptomima pratimo u stopu 🤣, meni isto pritisak na guzu pogotovo kad piskim. Nije neizdrzivo al osjetim. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.