Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    17. Travanj 2020. 18:22

Karla89

Da njoj nije hladno pa mi zato vrišti u kolicima?? Hm, al opet vrišti i u stanu kad je stavim u kolica..

😂😂😂😂😂 Bas si me nasmijala 🙈 moj je evo na jedvite jade zaspao, od 11 budan, vani sam u dvoristu i pijem caj, a on u kolicima i molim Boga bar do 19h da spava 😫🙈. Mi smo danas se malo vozikali okolo po selima, da malo promjenino atnosferu. Sve super kad sam ga stavila u shedalicu i auto, djete zadovoljno. U autu temp na 18 obicno puhanje bez klime. Na sebi je imao bodi dugi rukav, majicicu i ono plisano na tregercice prekoi pamucnu kapicu. Nakon nekih 15ak min zaspao, kad odjednom poce urlanje, smirivala uzalud. Uzmem ga, djete mokro ko cep, znaci prevruce mu bilo. Stvarno ni ja neznam sta obuci za van, sad je samo u bodiju i tim hlacama na tregere neznam kako se to zove, i prekriven dekicom i tako spava, a sad je puno friskije, danas je bilo 25 stupnjeva. Ja cjeli dan u kratkim rukavima i prevruce mi je. Ja neznam kako ta djeca izdrze u skafanderima, ovaj moj bi dobio slom 😂😂

skoljka
    17. Travanj 2020. 18:25

MickeyMouse

Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️

🥳🥳🥳🥳 Ma napokon toliko iscekivana Laura
    Cestitam 💐

skoljka
    17. Travanj 2020. 18:30

meddleO407

Cure vidim kak pišete o oblačenju bebe za van, ja nemam svojoj šta obuć gore-tri jaknice 56 koje imam su joj male, dere se ko koza dok joj ih oblačim. U onim odijelcima je prevruće. Ja sam s njom bila vani a imala je plišane hlačice, čarape, kratki i dugi bodi i malo sam ju u tanku dekicu zamotala, ali mislim da je komotno mogla bez deke jer je predivno i toplo!
    Jel naručivao tko sa sinsaya? Naručila sam gornji dio trenirke 62 da vidim hoće li joj pasat, sad se bojim da neće i to bit malo…u hmu šta god vidim da mi se svidja rasprodano. Pa nemam djetetu gdje šta kupit majko mila

😂😂😂😂😂 Umirem🙈.. Citajuci zimske skuzila sam da taj sinsay nije bas nesto, sve se zale da su brojevi manji, da je robica uska, duguljasta. Pazite kad narucujete. Ja sva sreca imam jos robe, tek izlazi iz c&a 56, a h&m 56 mu jos velik 🙈

• meddleO407
    17. Travanj 2020. 18:53

Karla i moja ne voli kapu, padne joj na oči a ona u dreku-voli se derat kao što možete primjetit.
    Školjka ajoj ja ne znam kad je moja zadnji put odspavala kako bog zapovijeda, ona zaspe na rukama i čim ju spustim već gleda, nema šanse da zaspe. Toliko sam umorna, krepana, ne mogu vam opisat. Po noći ajde nekako, ali to nije normalno spavanje nego stenjanje, pa neke zvukove ispušta...muče ju grčevi uglavnom, ništa ne pomaže, samo želi bit na cici. Kupili smo babylove dudu naravno neće, kupili onu dr brown bočicu da joj probam dat dohranu na to, neće. Kupili one antirefluks jastuke, već sam pomislila da to ima jer je bljucala, ma moš mislit kako spava na tome, dodjem danas u sobu a starija kćer leži i jedan stavila pod noge🙄
    Što se tiče robice 56 joj je knap-nije joj ugodno u tome, gore još možda nekako, ali ima dugačke nogice i onda ko bogica  izgleda u hlačama kratkim a čarape do koljena😂
    Možda sa emporiuma da naručim, jel znate možda kakvi su tamo brojevi?

Hany92
    17. Travanj 2020. 19:02

sinjorinagusarica

Hvala svima na cestitkama!
    Dakle, mene su preko vikenda uhvatili blagi menstrualni bolovi i tu i tamo bi mi se stvrdnuo stomak. U utorak na pregledu otvorena 2 prsta. Dok me narucio na ctg jucer ujutro. U medjuvremenu ja opet par puta te bolove i tvrdoca stomka. Ctg jucer pokazao trudove, ispostavilo se to kad bi se stvdnuo stomak da su trudovi. Beba na zadak, otisla direkt u bolnicu i u roku sat vremena bila na intezivnoj. Ekipa na carskom za pozeliti, na intezivnoj isto tako. Jedini minus zasada sto jos nisam vidjela bebusad sam i na odjel dosla ali jos ga nisu donijeli pokazat.
    Fever, prije ulaska ispunis upitnik o svom stanju na ulazu u bolnicu (jesi li bio u doticaju s nekim tko je bolestsn i slicna pitanja), te izmjeris febru. Masku sam nosila tijekom prijema i to, mada puno sestara ne nosi. Ostala mi je za vrijeme carskog, nisam je ni skontala nego tek kad su mi je digli da mi prislone sina. Otad nisam vise stavila masku..

Cestitam!🎉💐🎉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    17. Travanj 2020. 19:06

MickeyMouse

Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️

💐🎉🎉🎉🎉🎉🤗🤗🤗🤗cestitaam

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

17. Travanj 2020. 19:13

Skoljka, Karla, MeddleO pa te nase bebice sve slican neki ritam jedino koliko sam skuzila skoljka tvoj najbolje spava noc. Moja evo citav dan isto budna, ovo spavanje po 15-20 min nemogu ni racunati. E sad znaj jel do caja, ali isla ja malo popiti kamilicu jucer i jutros i ona se danas odmah vise sva napinje i teze joj treba da prdne i da se pokaka. Prelazim opet na komorač samo ujutro i navecer salica. Ja stvarno neznam koliko ona pojede jer jucer kad je odspavala 2 sata pojela je bez problema 90ml i za po ure je opet na cici bila. Danas sam izdojila 160 i to je kroz 2 sata valjda pojela. Ostalo je sve na cici i ona bi valjda svakih pola sata jela. E da isto bi na rukama mogla valjda uvijek spavati ali cim se spusti kao da uopce zaspala nije. Sad evo spava i bas me zanima do kada 😊

sirenita
    17. Travanj 2020. 19:19

Prije dva dana mi je dr. u Karlovcu rekao da radi korone nema epiduralne, ali rajski plin daju.... Kako je u ostalim rodilištima, jel znate? 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

skoljka
    17. Travanj 2020. 19:26

Mellorine

Skoljka, Karla, MeddleO pa te nase bebice sve slican neki ritam jedino koliko sam skuzila skoljka tvoj najbolje spava noc. Moja evo citav dan isto budna, ovo spavanje po 15-20 min nemogu ni racunati. E sad znaj jel do caja, ali isla ja malo popiti kamilicu jucer i jutros i ona se danas odmah vise sva napinje i teze joj treba da prdne i da se pokaka. Prelazim opet na komorač samo ujutro i navecer salica. Ja stvarno neznam koliko ona pojede jer jucer kad je odspavala 2 sata pojela je bez problema 90ml i za po ure je opet na cici bila. Danas sam izdojila 160 i to je kroz 2 sata valjda pojela. Ostalo je sve na cici i ona bi valjda svakih pola sata jela. E da isto bi na rukama mogla valjda uvijek spavati ali cim se spusti kao da uopce zaspala nije. Sad evo spava i bas me zanima do kada 😊

🙈🙈🙈 Dobro si zakljucila. I moj je danas stvarno puno jeo, sreca pa sam imala izdojenog 100 pa je i to slistio, prvo nije htio onda navalio ko da je pobjegao od gladi.😂  E a kako se vasi bude iz sna, moj po danu kad se budi pocne urlat odjedanput, pa se smiri, spava jos 5 min pa opet urla, tako ponovi jedno 5 puta, kad se bas probudi urla uzasno, smiri se tek kad ga skinem za presvuc, valjda skuzi da se nedto drugo desava. Po noci kad se budi samo nesto gundja, mase rukama, i usnama i jezikom radi onaj pokret kad je gladan i skuzili smo da se pokusava meni okrenuti 😂, ako ga ne dozivlavam nakon nekog vremena progleda 😂

MickeyMouse
    17. Travanj 2020. 19:56

Žene drage hvala vam svima na čestitkama! Idem vam opisati priču pa se bacam na čitanje!
    Noćas u dva sata krenuli lagani trudovi, dovoljni da me probude. U pol 5 već su na 5 minuta i krenuli prema Sisku. Pregled u 5 i nešto kažu 2 prsta i maloo cerviksa. Obzirom da sam malo dalje ostavljaju me i nek šetam. U 7 nema cerviksa i 3 prsta, priprema (klistir, tuširanje) i oko 9 sam u boxu. Jako nizak tlak pa mi spicili fiziološku i glukozu da dođem sebi. Trudovi se prorijedili i oslabili. U 10:25 pristajem samo na drip da se vrate trudovi. Babica i doktor se prepiru jel za rajski plin crijevo jednokratno ili se dezinficira ( i dalje nisam saznala), tak da ga nisam dobila a htjeli su mi dati.  Tog doktora zovu na neku operaciju, dolazi mladi fantastični doktor koji se maltene ne odvaja od mene. U 12:30 snažan nagon za tiskanje, doktor me masira da ne popucao - babica nemam pojma gdje je 🤷🏼‍♀️ Doktor je zove dolazi, i u 12:44 stiže moja Laura 😍😍
    Puno brzi i lakši porod od prvoga! Lijepo je cicala i sada spava ☺️
    E da i uvalili mi masku pamučnu, ja je maknula i brisala znoj s njom, nitko mi ništa nije rekao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.