Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Daisy30
    17. Travanj 2020. 16:22

Cestitke mamama sinjorinagusarica, Maja3, Mickey Mouse !

17. Travanj 2020. 16:34

Mickey cestitam 💞💐🌹 brz oporavak pisi kad stignes 😊
    Karla ma prevruce je za medo odjelca. Ja svojoj dugi bodi, plisanu tuticu i gore kao jaknicu i dekicu. Ili kratki bodi, majicu hlacice, jaknicu, carapice, dekicu.
    MeddleO za sinsay kazu da su mali brojevi kao pepco i c&a pa da treba broj veci. Eventualno da vidis u lidlu ono di bude snizeno jsl kakvih jaknica, trenerkica ostalo. Inace imate i stranice na fejsu di se prodaje djecja robica tj trazite sto vam treba i mozete u oglasu napisati da trazite novo premda je sva ta mala robica kao nova i malo nosena.

Fever
    17. Travanj 2020. 16:38

Daisy 30 tebi se bebica okrenula na Lilypie meni jos ne🙈🤣 to cekam 😂😂😂
    Mickey cestitke na velikoj curi!

It’s a baby boy💙

Hany92
    17. Travanj 2020. 16:40

MickeyMouse

Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️

Cestitaaam💜🎉💜🎀🤗🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

17. Travanj 2020. 16:41

Mickey, cestitam vam i brz oporavak zelim 💞

• Anita91
    17. Travanj 2020. 16:45

Mickey cestitke 🤗

Maja 3
    17. Travanj 2020. 16:52

MickeyMouse

Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️

Cestitam! Laura je prava cura!

Boa35
    17. Travanj 2020. 17:36

MickeyMouse

Čestitaaam!! 💞💞
    Dobro nam došla velika Laura! 🥰

Boa35
    17. Travanj 2020. 18:03

meddleO407

Cure vidim kak pišete o oblačenju bebe za van, ja nemam svojoj šta obuć gore-tri jaknice 56 koje imam su joj male, dere se ko koza dok joj ih oblačim. U onim odijelcima je prevruće. Ja sam s njom bila vani a imala je plišane hlačice, čarape, kratki i dugi bodi i malo sam ju u tanku dekicu zamotala, ali mislim da je komotno mogla bez deke jer je predivno i toplo!
    Jel naručivao tko sa sinsaya? Naručila sam gornji dio trenirke 62 da vidim hoće li joj pasat, sad se bojim da neće i to bit malo…u hmu šta god vidim da mi se svidja rasprodano. Pa nemam djetetu gdje šta kupit majko mila

Hahaha, tako i moja se dere kad joj vestu oblačim, kao da je koljem 😂 a ako stavim kapu na glavu onda skoro poplavi koliko plače! 🙈
    Evo ja danas naručila robicu sa sinsaya..sve broj veće..netko je tu stavio slike usporedbu..još ja imam sušilicu koja malo stisne robicu.. nije skupo, a valjda će biti ok.. mi nemamo nikakvu igračku za dijete 🙈 nadam se da će brzo otvoriti dućane da joj kupimo nešto.. 😀

sagi
    17. Travanj 2020. 18:04

Maja super, uživajte doma 🥰
    MickeyMouse čestitam na Lauri 💐 brz oporavak 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.