Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    17. Travanj 2020. 23:34

Jahanara

Onda krecem i sa datuljama od sutra😀 magnezij cu sigurno do 37.tt.
    Mislila sam da se mora prestat sa mg pa pocet sa datuljama.

Ma nema to nikakve veze. Jedi ti datulje, nije da ce te otvoriti preko noci. A za mg savjetuju da sr prekine bas iz razloga da nam ne olaksa prave trudove ša da nebudemo zbunjeni da li su pravi ili lazni, nista vise. 

Fever
    18. Travanj 2020. 00:01

Ja prekinula Mg izmedju 35 i 36 tj nekad.. 
    datulje necu, i ovak jedem previse slatkog🤣
    Malinu 2x dnevno i to je to

It’s a baby boy💙

Tina220210
    18. Travanj 2020. 00:03

Fever

Ja prekinula Mg izmedju 35 i 36 tj nekad..
    datulje necu, i ovak jedem previse slatkog🤣
    Malinu 2x dnevno i to je to

Ajme vi se sve uhvatile tih datulja i čaja od maline😂 ja to nisam konzumirala ni u prvoj trudnoći ni sad😂
    Mg meni rekao da prekinem kad sam bila 36.tjedana, tad su i kontrakcije postale bolnije

Corinne
    18. Travanj 2020. 00:28

cestitam na bebicama svima! 
    Mickey koja si ti kraljica! ''..E da i uvalili mi masku pamučnu, ja je maknula i brisala znoj s njom..'' 

Ja sam se u ovom svom tjednu uspjela prebaciti u drugu bolnicu koja dopusta pratnju na porodu! Bas imam srece! Dobila sam i ovaj slatki paket. https://ibb.co/FDm3CmR
    Sad se bacam na caj maline!
    Danas pregled u bolnici, vaginalni, dosta grub. Imala sam i neke tragove krvi kasnije, to je, nazalost, normalno zar ne? 
    O kako sad jos vise volim svog njeznog ginekologa!

Fever
    18. Travanj 2020. 01:33

Je corrine, znaju bit grubi pa zna biti poslije pregleda, a mi smo sad jos osjetljivije dolje kad je sve prokrvljenijr

It’s a baby boy💙

LaLuna
    18. Travanj 2020. 05:04

MickeyMouse

Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️

Čestitke 💗 dobrodošla Laura!

Lavica27
    18. Travanj 2020. 06:25

sirenita

Prije dva dana mi je dr. u Karlovcu rekao da radi korone nema epiduralne, ali rajski plin daju…. Kako je u ostalim rodilištima, jel znate?

Sirenita u Karlovcu nema dovoljno dr za anesteziju u cijeloj bolnici,zato nema epiduralne (i tako je vec godinama). ovo da je zbog Korone je po meni cisti izgovor...

MickeyMouse
    18. Travanj 2020. 06:29

Maja bas mi je drago da ste doma i da uživaš s klincima i klinci s Ninom :) 
    Još jednom hvala svima na čestitkama! 
    Jahanara da, bas mi je puno značilo da je netko uz mene. I kad se rodila skupilo ih se dosta, pa su mi tražili mobitel da mi slikaju sve, tak da imam i one slike sa vage i sve. I koja telepatija muž zove u rodilište da vidi kakvo je stanje doslovno 5 minuta nakon sto sam rodila 😍
    Corrine haha, a da a sto da radim s tom krpicom na ustima 😂 jedva sam ovak disala. I to je neka handmade, bome moj razmak od uha do uha nije toliki 😂
    My baby kakvo je stanje? 
    Ako sam koga preskočila isprike, malo dok se uhodam 😘

sagi
    18. Travanj 2020. 07:23

Jutro, 
    Jahanara ja sam čaj od maline popila 2, 3 dana, kak su počeli menstrialni bolovi rekoh neću više taj čaj 🙈 ali budem krenula opet u ponedjeljak 😁
    A datulje jedem kad ih se sjetim 🙂
    MickeyMouse bap lijepo od njih, usprkos koroni, lijepo iskustvo 😉🙂
    Corrine izgleda lijepo paketić, iako ne kužim kaj je sve unutra🙈 i super za pratnju, ajde da bar neka bolnica dopušta. Ti si negdje vani il sam te zamijenila? 

Mamice, bebice su mali manipulatori 😁🥰

sagi
    18. Travanj 2020. 07:25

My baby nadam se da si uspjela nešto i odmoriti. Imaš već veliku bebu tak da vjerujem da će u svakom slučaju sve biti ok i s tobom i s njom 🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.