Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️
Čestitam❤❤❤ dobro došla Laura🤩. Zaredale se bebe, bas je postalo uzbudljivo😍
Drage žene! U 12:44 je stigla velika cura Laura! 3670 i 50 cm. Čitam zaostatke i pišem sve kad malo naiđem ☺️
Cestitke 🥰💝 dobrodosla Laura ❤ brz oporavak 💪🙈
Školjka moja se isto budi jedno 15min..kenjka nešto, pa zaspi nazad i tak jedno 5-6 puta..ali kad se probudi a cica nije servirana bude plač iz petnih žila 🙈
Mickey super za porod, odlično si ti to obavila!
Mickey super si ti to odradila. Kad vec muz nije mogao biti prisutan, nek je doktor bio uz tebe cijelo vrijeme. Bas mislim da je ta podrska jako bitna, a ne da zenu ostave samu.
.
My baby zelim ti da se bolovi smire i da jos malo izdrzite 2u1, a ako se i pokrene porod bit ce sve dobro, velika je beba i visoki su tjedni.
.
Popila sam danas prvu salicu caja od lista maline. Ok mi je, kao i svaki drugi biljni caj. Datulje krecu od 36.ili 37.tt? I kad se magnezij ukida? Kad navrsimo 37tt ili?
Moja spava i samo odjednom počne plakat, složi onako smiješnu facu, izvrne donju usnicu i izgleda uvrijedeno🤪 jel vaši malci primjećuju svijet oko sebe? Baš sam danas skužila kako sa zanimanjem gleda jednu igračku koju sam objesila na ležaljku, mislim da ću namontirat baby gym sutra. Inače toliko mi je krivo što nisam kupila onu ležaljki/ljuljačku što se sama ljulja, ruke mi otpadaju a sve si mislim kako bi joj se svidjelo da se tak njiše dok spava, možd ne bi skužila da nije na rukama.
Ne bi vjerovala i tak mali kuze kad su na rukama, a kad u ljulji. Ovaj moj hoce u ljulju samo kad je sit 😂. Mislim da ti je rano za baby gym, sad joj trebas pokazivati te neke pojedinacne igracke u bojama jos ako suskaju ili zveckaju super, da joj privlaci paznju. Nije im vid jos razvijen da bi kuzili baby gym. Bar ja tako mislim, mozda grijesim 🤷🏻♀️ I moj slozi najtuzniju facu kad pocne plakat, al iz u snu to radi i odjedanpuz stane ko da nista nije bilo, bas cudno, ali to je poceo raditi zadnjih desetak dana, ptvo sam mislila da sanja pa sr uplasi, ali svaki dan nemoguce.
Mickeysuper si ti to odradila. Kad vec muz nije mogao biti prisutan, nek je doktor bio uz tebe cijelo vrijeme. Bas mislim da je ta podrska jako bitna, a ne da zenu ostave samu.
.
My babyzelim ti da se bolovi smire i da jos malo izdrzite 2u1, a ako se i pokrene porod bit ce sve dobro, velika je beba i visoki su tjedni.
.
Popila sam danas prvu salicu caja od lista maline. Ok mi je, kao i svaki drugi biljni caj. Datulje krecu od 36.ili 37.tt? I kad se magnezij ukida? Kad navrsimo 37tt ili?
Meni je gin rekel da mg prestanem piti kad navrsim 37tt, za datulje ti ne znam odg jer ih ne mislim jesti odvratne su mi 😅
Školjka moja se isto budi jedno 15min..kenjka nešto, pa zaspi nazad i tak jedno 5-6 puta..ali kad se probudi a cica nije servirana bude plač iz petnih žila 🙈
Mickey super za porod, odlično si ti to obavila!
Jel znaci isti su, samonsto ja svog uvijek prvonpreavlacim nakon spavanja, pa tek onda jelo. Mazim ja njega tjesim, grlim, ljubim, pricam, ali nista, cim odljepim pelenu ko da nista nije bilo, otvori oci i gleda gsje je, uvijek odusevljen tapetama, pa gleda u igrackicu sto mu stoji pored. Sad je u fazi da mlatara rukama pa je nekako nabaci na usta pa lize 😂 sav je odusevljen kad nesto polize. Veceras kad sam ga oblacila ulovio moj palac, ma najsretniji na svijetu 😂
Mickeysuper si ti to odradila. Kad vec muz nije mogao biti prisutan, nek je doktor bio uz tebe cijelo vrijeme. Bas mislim da je ta podrska jako bitna, a ne da zenu ostave samu.
.
My babyzelim ti da se bolovi smire i da jos malo izdrzite 2u1, a ako se i pokrene porod bit ce sve dobro, velika je beba i visoki su tjedni.
.
Pa ja sam sa datuljama pocela prije 36tt, caj sam mozda 4 puta popila, bila zaboravila na njeg, netko me ovdje napomenuo, 🙈, a magnezij sam pila do zadnjeg dana. E pa mozda ja zato nisam osjecala trudove, ko bi znao 🤷🏻♀️
My baby da te bar ne boli pa da odspavas? Za nije da su bile jos dvije tri cure kojima se nesto pripremalo pa se sad bas ne javljaju. Mozda nam je stigla jos koja bebica 😃
Onda krecem i sa datuljama od sutra😀 magnezij cu sigurno do 37.tt.
Mislila sam da se mora prestat sa mg pa pocet sa datuljama.
Sortiraj odgovore
Najstariji