Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    16. Travanj 2020. 11:35

Pozdrav svima! 
    Mene isto muče ti bolovi menstrualni ali ništa konkretno, ništa pravilno. Ali! Prije 10 minuta mi je ispao sluzni čep, ne znam jel cijeli ili ima još 🤔 mislila sam da mi je pukao vodenjak, šetam i samo odjednom toplina neka. 
    S malom mi je ispao na dan poroda, al to ne računam jer je sve bilo inducirano.
    Maja prekrasno ime ☺️☺️

Maja 3
    16. Travanj 2020. 11:35

mmammaa

Mi smo jos u komadu. Jucer i danas mi jos ispadaju komadici sluznog cepa. Ocito ga ima vise nego sam mislila 🤔
    Nocas od 03:17 pa do 06h sam imala neke lagane menstrualne bolove. Vecinu sam prespavala. Ti lazni mi stvarno idu na zivce. Bas me zanima jesam li se mozda bar jos malo otvorila. Nadam se da cu to saznati sutra na pregledu 😉

Meni je ispadao 2 tjedna u dijelovima...fuj! Ima ga podosta. Drzimo fige onda za sutra! Ili danas!

Maja 3
    16. Travanj 2020. 11:37

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Mene isto muče ti bolovi menstrualni ali ništa konkretno, ništa pravilno. Ali! Prije 10 minuta mi je ispao sluzni čep, ne znam jel cijeli ili ima još 🤔 mislila sam da mi je pukao vodenjak, šetam i samo odjednom toplina neka.
    Maja prekrasno ime ☺️☺️

Ajde vise rodit!😘
    Bitno da ime ima pjesmu!😂

Tina220210
    16. Travanj 2020. 11:46

MickeyMouse

Pozdrav svima!
    Maja prekrasno ime ☺️☺️

Ma joj meni prvi put ispao sluzni u utorak a u subotu sam išla na inducirani. Drugi put nije ni ispao nego samo krenuli trudovi. I nije kao menstrualna bol bila, odmah skužiš da su drugačiji kad pravi trudovi krenu. Mene kad je prvih par uhvatilo odmah sam rekla mužu, to je to, imam trudove, a imala sam kontrkacije od 12 tjedna. 
    Maja lijepo ime😍 i bebica je predivna. 

sagi
    16. Travanj 2020. 12:05

Daisy super za uredan pregled, ma to s mjerama nas samo plaše, sve će bit ok 😉

Vaki bolovi od kiretaže prestali?
    I ja sam čitala unatrag i mislim si otkud Skoljki da je Nina, sticker nisam pogledala 🙈 zaključila sam da je Maja nekad prije rekla da će možda bit Nina ak bude curica, a Skoljka inace sve pamti 😂
    .
    Ne smijem više komentirat da meni nešto nije, spremala ručak sad i morala leć, baš menstrualni bolovi i leđa. I počelo me bockati dolje, ko da mali ima ruke vani 🙉 Vidim da ću danas provest dan na kauču.
    .
    Joj, ja sanjala da su muža i mene oteli neki drugi bračni par jer žele naše dijete. I lik me htio upucat dok sam se bunila 🙈 gledamo previše filmova očito.
    Ali onda nisam mogla spavat više jer sam razmišljala da to mora da je neki znak da neš neće bit ok.🙄 Previše sam čitala o zastoju srca u kasnoj trudnoći. Od sad čitam samo pozitivno 😊

My baby
    16. Travanj 2020. 12:20

Mene su sinoc sorale bh kontrakcije i jutros..jeste ikad mjerile bh kontrakcije? Meni bude razmak 30 min i traju po minutu 

MickeyMouse
    16. Travanj 2020. 12:43

Ja se samo nadam da ću do ponedjeljka, rado bi prirodno da krene. 
    Daisy super za dobar pregled! i ja mislim da se ne trebaš previše opterećivati s mjerama, mali mali pomak u mjerenju čini veliku razliku, meni je doktor u trudničku uvijek pisao prosjek mjera, nije nikad posebno trbuh, glava, bedrena kost.
    Sagi ja zadnjih par noći sanjam takve ružne i glupe snove da sam ih i prestala prepričavati koliko su bedasti 😂 neki dan sam sanjala da je susjeda tu dve kuće dalje ubojica, al ono stara je baka i živi sama, i da nas moli da joj bacimo stvari sa tavana, ili odvezemo nešto na kompost 😂😂
    My baby nisam mjerila razmak između BH kontrakcija nikad 🤔

• MiniMa
    16. Travanj 2020. 12:46

Pozz
    Super za dobre preglede 😊

Ja nocas nikako spavala, bas me prepone boljele i grcevi u bokovima dok sam lezala na boku 🙄
    Kak je krenulo raspast cu se ovih zadnjih mjesec dana 😣
    Ali ono malo sto sam spavala, prvi put sam sanjala bebu, ugl sjecam se da se rodio (u snu) u 5:47 i sljedeci prizor kak doma lezimo svi troje u nasem krevetu...... Bas je bilo stvarno 😊

My baby meni se jucerasnje napinjanje smanjilo (ako su to bile kontrakcije, mozda cak BH) i jucer su bile takvog razmaka... Pola sata do 40 min.....al zato mi je dns tolko muka, da jedva slinu gutam, ko da cu avaki tren povratit 🤢
    Btw sad kad je Vaki stavila listu s terminima vidim da nam je termin isti datum, a sticker nam razlicito broji 🤔

Jel koja uzimala vitamin K u trudnoci?
    On se navodno koristi za sprecavanje hemoragijske bolesti kod novorodenceta, to je nesto sa zgrusavanjem krvi.... Ugl, meni u TA jedan doktor reko obavezno krenit u 37 tjednu, a druga doktoroca da se to vec godinama ne daje... Ili pikaju bebe nakon poroda s dozom vitamina K?

Jahanara
    16. Travanj 2020. 12:47

Mmammaa i Mickey 🤞 da sto prije krene kad se vec nesto dogadja!
    .
    Maja lijepo ime ste izabrali😀
    .
    My baby nisam nikad mjerila bh. Sta mislis da su bas trudovi ili?
    .
    Sagi koji san😅 meni je vrhunac ruznih snova da mi patronazna nece doci🤣 

Lavica27
    16. Travanj 2020. 12:51

Skoljka, nije mi jasno zasto dajes samo jednu dojku pa na to AD? Daj mu radije obje,napunit ce se bez brige. I 970gr za 20 dana je predobro dobivanje, uopce mi nije jasna patronazna koja na to predlozi 1-2 dohrane u danu🤔 Jel to ona Maja?
    Tina220210 kamo srece da im nemoram znat imena :/ Prvi put mi je na porodu posteljice puknula maternica pa je moj boravak tamo bio 2tjedna,drugi sad put je maleni zavrsio u inkubatoru s upalom pluca pa sam sw redovito druzila sa sestrama za bebe jer je po jedna stalno dezurala 0-24 kraj inkubatora. Ima ih prekrasnih,kojima je to stvarno poziv do nekih koje su stvarno otrovne. Npr kakva osoba mozes bit da kazes majci tek rodjenog djeteta na pitanje "kako je bilo nocas" - "a kako,isto, nije to nesto dobro,vec je on trebao biti zdrav". 🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.