Maja sretno!🤞🤞
Mickey pakiraj se i ti za njom, dogovorile ste da cete isti dan😅
.
Sagi i Fever moram sparati caj, ne smijem prije pocet piti🤣 nema ga kod nas za kupiti i u apoteci kad sam trazila pitala me zenska da mi moze naruciti i ja budala narucila jednu kutiju🙉
.
Znaci, cim legnem pocinju bolovi, lupanje na sve strane, trbuh me boli na dodir koliko sam izlupana. Pisanje svakih 5min. Ugl bojim se noci🙄
Jahanara ja sam spremna 😂 nek me povede! Idem ja svojoj bebi u pupi objasniti neke stvari 🙈 e a sto se tiče noći i bolova isto je i kod mene, valjda preko dana ne osjetim toliko, ali čim se smirim kreće šou program.
Jahanara ja naručila od Subana. Neda mi zalijepit link pa ak će ti trebat samo ukucuj u google.
Muž od njih kupuje čaj za giht pa vidla da imaju i malinu 🙂
Sagi bas takav sam i kupila 😀. Kad krenem piti vidjet cu koliko se trosi pa cu naruciti. Tnx!
Jahanara ja ga sipam od oka i ne stedim ickao da se ne smanjuje kolicina 🤣🤣🤣
Ima toga, no sikiriki
It’s a baby boy💙
Samo da javim da je u 23.47 stigla nasa princeza! Ime jos nemamo..moramo vjecat s sekom i bracom.
3370 g i 50 cm duga! Rodila prirodno,u 23.16 sam na stol legla.
Nisam popucala niti rezana!
Ajde Mickey..sada ti!!!! Ja sam se u 5 popodne poseksala😂
Samo da javim da je u 23.47 stigla nasa princeza! Ime jos nemamo..moramo vjecat s sekom i bracom.
Cestitaaam!🎉🎀💜🎀🎉
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Maja cestitke 🥳🥳 dobrodosla djevojcice 🥰👼
Sortiraj odgovore
Najstariji