Karla znaci ti za svaki podoj ( recimo da je dojis svaka 2 - 3 sata) ispraznis obje cice, jednu podoji drugu izdojis, jesam dobro shvatila? Ja za svaki podoj nudim jednu cicu, tako sam shvatila da rade i cure na zimskim. Ti si na taj nacin onda navukla i vise mlijeka automataki, samo sto se moras izdajat svaki put.
Ja sam maloprije izdajala ovu lijevu u kojoj je manje mlijeka, izdojila do 50ml onda je mali poceo vristati pa sam mu dala da doji tako da nisam uspjela do kraja izdojiti da vidim koliko ima. I napravila mu jos 39ml Ad. Svjedno je opet htio visiti na sisi, muz me opet ubjedjuje da se on samo razmazio i da voli biti prikopcan makar i ne dojio 🙈, daj Boze da je samo to da nije gladan. Danas cu se pokusat izdajati svaka dva sata po jednu cicu da vidim na cemu sam. Po mojoj vagi mali je za 20 dana dobio 940g, ja opet mislim da je to savrseno, da je gladan ne bi toliko dobio, ili grijesim. Jos mi nije patronazna dosla da vidim sta ce ona reci.
.
Brankica ja imam ovu izdajalicu, za 10min mi izdoji ono sto se nakupilo, a poslije jos mogu navlaciti.
#Aliexpress HRK 158.30 39%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dTaLK8e
Mi koristimo K1D3 kapi, nemamo problema sa njima.
.
Melorine ma gledala sam baby handling, trudim se oblaciti i presvaciti ga po tome, ali nisam nasla to za nosenje, da ali za ono kad je naslonjena ledjina na moju ruku ili stomakom, al on to nevoli, ako nadjes neki video stavi mi pls.
Nista se nije promijenilo od prošlog tjedna..najprije je mali zaspao na ctg, izmijenjala sam opet sve poze i bila sat vremena spojena.. novosti nema - osim bebine težine 🤣 prije 2tj procjena 3000g, danas procjena 3650g 😂😳🤭 (40+0tt)
Znaci i dalje: 2/3čl., ušće ulozivo, bilježi iregularne niskoamplitudne kontrakcije, AFI 11/12
I kontrola u petak (ako ne bi prije samo krenulo).
P.S. našalila se da ću morat ananas kupiti i jesti, a kaže doktor Karahasan da ne 😂 nego “ono ko skakanje na lopti......ALI BEZ LOPTE” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Majo cestitam dobrodosla curko!
Pupi ja mucim i zvala sam privat ginekologicu i poslala mi sta da kupim hoces da ti sliku zalijepim?
Moze pls :)
Pozdrav žene! Čitam vas kasnije, al da vas izvijestim 😄
Apsolutno nikakav pomak 🤦🏼♀️ Na ctgu samo beba divlja, od trudova ni t. Veli doktor neće to ni danas ni sutra, reko suuuper. Ponovno u ponedjeljak kontrola i ak ništa do tada veli da bi mi inducirao porod.
Majo- Čestitke na maloj frajerici💕💕💕😘😍
Nebudem ni ja izgleda tak brzo... sutra pregled 🙄
Nemam nikakvih bolova, ni najmanjih .... nista😂
Pupi- Mi smo u istom tt, kako je tebi?🤔 Jel ima kakvih naznaka?
Majo- Čestitke na maloj frajerici💕💕💕😘😍
Nebudem ni ja izgleda tak brzo… sutra pregled 🙄
Nemam nikakvih bolova, ni najmanjih …. nista😂
Pupi- Mi smo u istom tt, kako je tebi?🤔 Jel ima kakvih naznaka?
A ja sam ti prije 2 tjedna bila 1 prst otvorena,na jucerasnjem pregledu 2 prsta...nemam bolova trenutno osim sto mi je trbuh jako tvrd imam osjecaj da beba nema mjesta ni milimetar vise 🤷♀️ I bas sam jako jako zivcana zadnjih dana,nema nikakav razlog i nikad mi ne traje tako dugo ali sad...sama sebi idem na zivce koliko sam zivcana bez prestanka. Tren bi plakala tren bi se posvadjala sa svima🤦♀️🤦♀️😫😫 A meni ti se bas i ne zuri, mozda bi mi draze bilo za 2 tjedna tek da se jos malo smiri situacija s koronom tako da taman za mjesec dana mogu s bebilicom vani 🙂
Pogledajte "BABY HANDLING – Ispravno postupanje s djetetom" na YouTubeu
https://youtu.be/vABl3cQp_Gw
Evo skoljka sad zaboravi na kojoj je minuti nosenje ali tu imas dosta toga 😊
Pupi evo trudnice mogu i jednu i drugu to mi je moja poslala
https://ibb.co/TMBWT3W
https://ibb.co/GRV31q0
Evo vam za usporedbu babylove i nuk dudica, nuk je malo samo veca i zato joj jos ne odgovara, tako da je nama najbolja zasad babylove jer je najmanja.
Karla hvala ti 🙈
Jel koristite K1D3 kapi?
Ne, samo bio gaia s d vitaminom.
.
Jahanara vidim da si pisala za čaj..ja pijem isto taj čaj, dvije šalice dnevno.. ali mislim da je bitno samo piti jako puno tekućine.
Sortiraj odgovore
Najstariji