Samo da javim da je u 23.47 stigla nasa princeza! Ime jos nemamo..moramo vjecat s sekom i bracom.
3370 g i 50 cm duga! Rodila prirodno,u 23.16 sam na stol legla.
Nisam popucala niti rezana!
Ajde Mickey..sada ti!!!! Ja sam se u 5 popodne poseksala😂
Čestitaaam!!! 🥰
Dobro nam došla princezica 💞
Ti kao da si na kavu išla, a ne rađati, bravo!
Karla mislis ožiz obje izdojis ukupno 80-100 ili iz jedne dojke?
Obje cice.
Aha.
Ja sam sinoc isla oko 11:30 izdojit jednu dojku koja se punilanza dojenje koje je trebalo tad biti i uspjela oko 40ml, to mu je sigurno malo.
Onda je oko 3h cicao drugu, pa se opet oko 6h probudio pa cicao tu sto sam izdajala, i kad je proslo pola sata opet trazi pa mu dala to izdojeno. I sad isla izdojiti ovu sto je cicao oko 3h u njoj oko 80ml.
.
Danas cu se izdajati pa da usporedim jel tolika razlika, ako je onda mu fali po meni. Uh raspast cu se 😔 jer se on bas obraduje kad ide cicat, da nevoli ne bi mi bilo toliko stalo.
Maja čestitam 🥰 bome ekspresno, super 🙂
Brz oporavak ti želim, nek bude ko porod 😉
Majo, čestitke!!!
Moja cura je isto bila 3370 i 50 dugačka!
Noć protekla ok...a sad ćemo vidjet kako će biti danas.
Maja cestitam bome je to brzo bilo ni ja nisam stigla pozeljeti sretno 😀🎉💕
Skoljka vjerojatno imas manje u jednoj isto kao i ja. U desnoj uvijek imam vise, a npr na lijevu bi puno lakse cica, iz desne valjda previse ide 😂 cesto nakon lijeve trazi ubrzo jos pa joj onda dam i na desnu jos. A desnu npr nikad dokraja ne isprazni. Pa probaj tako isto ponuditi i drugu nakon sto mislis da ti je ispraznio tu u kojoj manje imas. Smijes nositi bebu da gleda naprijed. Pogledaj samo malo baby handling.
Karla mislis ožiz obje izdojis ukupno 80-100 ili iz jedne dojke?
Obje cice.
Aha.
Ja sam sinoc isla oko 11:30 izdojit jednu dojku koja se punilanza dojenje koje je trebalo tad biti i uspjela oko 40ml, to mu je sigurno malo.
Onda je oko 3h cicao drugu, pa se opet oko 6h probudio pa cicao tu sto sam izdajala, i kad je proslo pola sata opet trazi pa mu dala to izdojeno. I sad isla izdojiti ovu sto je cicao oko 3h u njoj oko 80ml.
.
Danas cu se izdajati pa da usporedim jel tolika razlika, ako je onda mu fali po meni. Uh raspast cu se 😔 jer se on bas obraduje kad ide cicat, da nevoli ne bi mi bilo toliko stalo.
Skoljka , Karla kakve izdajalice imate? Ova moja dama prdilica bi isto samo bila na cici 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji