Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    14. Travanj 2020. 16:54

Ne znam tko ce prije, ali mene sad nesto probada bocno kroz cijeli trbuh s jedne strane na drugu. Ne kuzim sto bi to moglo sad biti?
    Trudove nemam. 

skoljka
    14. Travanj 2020. 17:04

My baby

Skoljka za poklon iskreno ne znam jer moja ima 11 pa joj je tesko pogoditi no znam da su popularne neke maske za lice koje su ono bas skuplje jer me to zicala moja.Tako da iskreno ne znam 🤗.
    Pupi meni je dala sest dana vaginalete.

Hajd pitaj je koje su to maske, korejske neke ili? Ma ja bi nesto da joj ostane za uspomenu ili da duze moze koristiti. Otkako sam teudna uopce ne pratim trendove pa vise nemogu pohvatat sta je in 🙈😂

mmammaa

Ne znam tko ce prije, ali mene sad nesto probada bocno kroz cijeli trbuh s jedne strane na drugu. Ne kuzim sto bi to moglo sad biti?
    Trudove nemam.

Vaki
    14. Travanj 2020. 17:16

Skoljka - moj nećak je za 18. rođendan htio bežične slušalice. Malene su kao bubice i imaju kutiji u za punjenje. Ja sam ih platila 350 kn, ali ima i jeftinijih inačica. On je htio baš neke određene... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    14. Travanj 2020. 17:19

Moja dušica puno spava, ali kad je budan onda se većinom grči i plače. Svaki drugi dan nam je kaos zbog tih glupih grčeva. Puno papa pa je vjerojatno zbog toga. I moj se uspavljuje na cici, ne zna drugačije. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    14. Travanj 2020. 17:22

Corinne- meni su sise buknile isto zadnjs dva dana
    Umorna sam strasno, a nocu ne mogu dugo zaspati
    Neverland- da imam zanimaciju kad sam vec zatvorena u kuci😅 a i nestrpljiva sam pomalooo

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    14. Travanj 2020. 17:26

My baby

Skoljka za poklon iskreno ne znam jer moja ima 11 pa joj je tesko pogoditi no znam da su popularne neke maske za lice koje su ono bas skuplje jer me to zicala moja.Tako da iskreno ne znam 🤗.
    Pupi meni je dala sest dana vaginalete.

A tko ce njima znati 🤷‍♀️

14. Travanj 2020. 17:43

MeddleO ja imam babylove dudu malu, nukove najmanje su joj isto velike.
    Cure slazem se sa Tinom vjerojatno je neki skok kad tako oce stalno na cici biti i ako im dajete ad onda se vama nece povecavati mlijeko nego ce biti uvijek ista kolicina. Ja sam sa prvom curkom naucila na izdajalicu tako da mi nije problem izdojiti se i tako odmorim da nije stalno na cici. A mlijeko vam nadolazi stalno i kad mislite da vise nema ako beba cica ili sa izdajalicom na prazno odjednom ce opet naici zato se i bebaci nacicavaju da stvore vise. Nama malo pomogne kad ukljucimo na mobitelu white noise, bude mirna ali je jos ne uspava skroz.

Boa35
    14. Travanj 2020. 18:23

Čestitam svima na urednim pregledima! 
    Vidim nema nam ni danas nove bebe, baš se nedaju te vaše mrvice van! 
    Evo mi bili danas na prvom pregledu kod pedijatrice.. curka je dobila 1.3kg i narasla 6cm u mjesec dana!! 🤗
    Nama su noći za sada relativno ok..je da se budi svakih sat i pol do dva, ali pojede, podrigne, ako trebamo presvučemo pelenu i spava dalje.. zadnja dva dana su nam bila koma, danas je ok, drugo dijete.. e sad ujutro smo išli to kod dr, pa na svježem zraku je bila..a i ja sam prestala jesti kolače..možda je dobivala previše šećera iz tih kolača, pa bila budna, ne znam 🤷 a možda je i skok neki bio.. 
    Ja se izdajam dva-tri put na dan, pa joj kombiniramo bocu i cicu, jer zna toliko biti na cici da me bradavice peku koliko ih nadudli 🙈  ovako mi je puno lakše. 
    Pisale ste kako ih uspavati..nama pomaže po noći aplikacija sa zvukovima, a preko dana napa.  Kad je imala grčeve isto je jedino napa mogla smiriti.. 
    Inače najviše se voli uspavati na cici, ali je možemo i bocom ili na rukama kad joj se baš jako spava. 
    Nekoliko puta mi se sama u krevetiću uspavala, u hranilici i samo jednom u kolicima.. 
    Vaki mi smo izbacili ad i uveli bio gaia kapi i nema grčeva više! Sad ne znam do čega je, al jedno je pomoglo.. ostalo je sve isto..i ja sam izbacila mliječno sve.. nadam se da će vam brzo proći 🤞 

My baby
    14. Travanj 2020. 18:25

Skoljka evo jedna od tih maski mislim da je andrea andrassy na instagramu imala takvu jednu na polici,ne znam koja je tajna u njima pa su skupe no moja kcer me isto zicala to.

https://ibb.co/vds7jyq

Jahanara
    14. Travanj 2020. 18:52

Znaci ipak jos tjedan dana pa sam u terminu😀 caj od lista maline je spreman, jos datulje moram nabaviti😅
    .
    Skoljka mozda neka narukvica ako zelis da joj ostane za uspomenu🤔
    .
    Karla bravo za dobar pregled! Super je malena dobila na kilazi i narasla👏
    .
    Mmammaa mozda te ipak trudovi hvataju😉 
    .
    Netko je pitao za dude. Mi smo imali Aventove i bile su mi ok, al mala nije bila bas za dudu. I sad sam uzela iste takve. Ne izgledaju mi veliko.
    Bocicu sam pripremila MAM anti colic. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.