Jahanara ja sam od35 pocela s jednom salicom od 36 s dvije caja lista maline :-)
It’s a baby boy💙
Karla super za pregled! Bome je bas lijepo dobila i fino narasla ☺️
Skoljka i meni je isto palo na pamet nešto od nakita, to joj može bas ostati za uspomenu 🤷🏼♀️
Mmamma možda se nešto i je pokrenulo. Meni je danas beba iiizrazito aktivna, gura se kao da hoće kroz pupak van.
Veselim se pregledu sutra, jedno se ježim ako će mi raditi pregled plodne vode 😨
Karla probat ću s tvojim receptom, samo bio gaia ujutro i izbacit mliječno pa vidjet .iako ne jedem ali sad sam jele kolače za uskrs i pojela voćni jogurt danas.
Jel jedete banane? Pročitala sam da uzrokuju grčeve. Ljudi moji ja ne znam šta bi jela, voće ništa, povrće ništa, živim na kruhu meso tijestu krumpiru špeku pašteti i hrenovkama i vodi. To mi nije normalno. Ali stalno se bojim da joj nešto smeta i da se zato sirota tako pati. Ispušta neke zvukove, baš svaki dan nešto ju pati. Ako je sve ok i smirila se počne štucat i opet negodovanje 🙈😂
Meddle da ti iskreno napisem.Obadvije svoje kcerke sam dojila preko godinu dana,jela sam sve osim graha i tih mahunarki to sam uvela nakon sest mj bebe a sve drugo sam jela u normalnim kolicinama.Moje nikad nisu imale grceve a mozda je sve to do beba.Ja kazem po starinski sve sam jela i nisam majka koja je strogo pazila na svaku namirnicu kad su mi bebe pocele jesti.starija kcer mi ima 11 godina i nikad bolesna nije bila pa eto..
A mlijeko vam nadolazi stalno i kad mislite da vise nema ako beba cica ili sa izdajalicom na prazno odjednom ce opet naici zato se i bebaci nacicavaju da stvore vise. Nama malo pomogne kad ukljucimo na mobitelu white noise, bude mirna ali je jos ne uspava skroz.
A ja sam se sad rasplakala na ovo. Neznam zasto ali on je vec danima negdje od 17 pa do 21h dok mu ne dam dohranu svako sat na cici, milsim svako sat promjenim stranu,, cim ga skinem on se rasplace. Poremetilo mi se ono da mi se napune sise. On doji i mazi se, i onda skoro pola sata samo tako drzi u polu snu. Stalno mialim da nemam dovoljno mlijeka, pa me zato ovo sto si npisala rasplakalo. Kakao je 3 ili 4npita danas, popisana svaka pelwna, zadnja je bila baaas puna i teska. Muz veli da se on to samo mazi da takontrazi paznju,, pa se time tjesim. Sutra mi dolazi patronazna da ga izvaga, vidjet ci sta ce ona reci, da li trebam vise dohrane ubaciti. A nebi voljwla jer kad mi se napune sise on se stvarno prejede, al kad stalno trazi nestignu se napiniti i da ima posten obrok. 😫😫😫🙈🙈
E ovo za poklon..
Nemam pojma kakava je to maska, malo cu je istraziti..
Gledala sam Pandorine narukvice, al beznam sta bi joj slozila..
Znam da imaju one neke kozne/konac ( nesto takvo) narukvice sa privjescima al neznam koja je to marka pa da gledam..
E da te slusalice primjetila sm da muski traze..
Kod mene se sve smirilo, jedino ostao napet trbuh. Mozda zatisje pred buru 😉
Vidjeti cu kako ce proci noc, sve cekam te trudove pa jos nista..
Skoljka ne smijes mu dati da drijema na sisi. Trebala bi ga buditi kad se uspava da jede. Ovako ce ti se naviknuti na to i biti ce sve veci problem. Tako su bar mene naucile sestre u bolnici kada sam prvi put rodila i imale su pravo. Mozda ce ti to biti tesko ili cak nehumano, ali je bolje i za njega i za tebe. Probaj pa vidi.
Help zeneee
Danas smo 38+5
Sad lezim i osjetim nesto izade iz mene toplo
Ja na wc kad gacice mokre kao da se se upiskila
Ustanem obrisem se ne znam sta je dalmvoda dal iscjedak
I ja sam kontala vodenjak medutim sad nema nistaaaa..
Ne znam nisam pametna ne ide mi se u bolnicu jer mozda i nije to to
A ujutro sam narucena kod dokt pa idem odmah rano neka vidi da li je mozda puknuce vodenjaka
Pratit cu stanje vcrs ako se to ponovi ici cu u bolnicu
Ovako mi se ne ide jer to je stalo odmah kad sam se obrisala
A iskustva drugih zena su da to bas ide kao voda...
Da li je moguce da nije vodenjak nego iscjedak😕
Karla super za pregled! Bome je bas lijepo dobila i fino narasla ☺️
Skoljka i meni je isto palo na pamet nešto od nakita, to joj može bas ostati za uspomenu 🤷🏼♀️
Mmamma možda se nešto i je pokrenulo. Meni je danas beba iiizrazito aktivna, gura se kao da hoće kroz pupak van.
Veselim se pregledu sutra, jedno se ježim ako će mi raditi pregled plodne vode 😨
Zašto se bojiš pregleda plodne vode?
Meni su ga radili u bolnici i nije mi bilo ništa strašno 🤷
Karlaprobat ću s tvojim receptom, samo bio gaia ujutro i izbacit mliječno pa vidjet .iako ne jedem ali sad sam jele kolače za uskrs i pojela voćni jogurt danas.
Jel jedete banane? Pročitala sam da uzrokuju grčeve. Ljudi moji ja ne znam šta bi jela, voće ništa, povrće ništa, živim na kruhu meso tijestu krumpiru špeku pašteti i hrenovkama i vodi. To mi nije normalno. Ali stalno se bojim da joj nešto smeta i da se zato sirota tako pati. Ispušta neke zvukove, baš svaki dan nešto ju pati. Ako je sve ok i smirila se počne štucat i opet negodovanje 🙈😂
To sam baš ja s mužem komentirala..manje tog smijem jest nego u trudnoći, a onda sam pazila što jedem, koma!
Najgore mi je što voće ne mogu, jagode sad dolaze 🙈
Ovo za banane nisam znala, ja pojedem svaki dan jednu, baš ću ih izbaciti da vidim.
Da i ja se vrtim s 5-6 jela u krug 🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji