Skoljka - ja ti svome ništa ne oblačim preko glavice baš zato jer sam čula da se bebice znaju jako uplašiti. Ja to fino raširim i navućem prvo preko nogica i onda preko guze sve do prsa.
Moj je danas spavao od 21h do 10h (papao je on između, ali žmirečki). I sad mi spava čitav dan. Ukupno je valjda bio budan 40-tak minuta. Nadam se da mu to neće poremetiti raspored spavanja i da ćemo večeras na spavanac u 21h jer jedino tako uspijevam funkcionirati.
Stvarno neznam sta je to sinoc bilo, danas sam mi isto prekonglave oblacila i bilo je sve ok, ali sam bila u panici da ce se pponoviti. Pa i moj spava tako, oko 21 idemo u sobu na hranjenje, u nocnom hranjenju, on se "probudi", znaci zmirecki nesto gundja, znam da trazi jesti, to je negdje oko 3, pa oko 6, ali poslije tog hranjenja nakon podriganca oci sirom otvorene
Bravo na urednim pregledima!
Cure, moja malecka ne želi biti u kolicima??!! Pa ja ne mogu vjerovati 🤦 u stanu nije htjela, pa sam mislila kad izađemo malo van da bude to ok..danas izašli napokon, stavili je u kolica i vriiskaa.. otišle do kraja ulice i morala sam se vratiti nazad koliko je plakala.. ne znam jel bi to moglo biti zbog toga jer mi po noći spava u košari, pa ne želi u nju, ali opet ne želi se voziti ni u jaju kad ih stavimo u kolica..
Komplicirano dijete po svim segmentima 🙈🤷
Ja svog nahranim, stavim ga u kolica, dudu u usta i on zaspe, odradimo setnju, on jos malo odspava. U jaje iato ide sa dudom, samo bitno da je zek nahranjen, onda moze sta hoces. Probaj tako
Moja hoće biti u kolicima-uspavam ju i odvezem odvezem van i vani mi super odspava, ali išli smo sad dva dana za redom kod pedice i u bolnicu na uzv i ljudi moji, kad smo ju stavili u jaje to je bilo strašno. Derala se ko da ju netko kolje. Nismo mogli ići dok ju nisam uspavala i onda tek stavili u jaje. Evo mi se okupale, jele ali neće san na oči😁🙈
Puno lijepih busa popodne😀
.
Karla ima beba koje se ne vole voziti u kolicima. Drzim fige da je to nesto prolazno, da nece ostati tako.
.
Skoljka jednom kad sam presvlacila malu ostao mi je donji dio bodija ispod njene glave-oni gumbici i pocela je samo najednom vristati. Tek sam poslije skuzila da joj je na glavici nesto crveno, stavila sam joj glavu na taj gumbic😔
Hej! Evo i nas https://ibb.co/XpDGvwQ
Prvi pregled u TA, prosao okej, dala urin, vaginalno je rekla doktorica da nece sada gledati..uktrazvuk i ctg napravljen. Malac je vec na 3200 🤪 sljedeca kontrola 21.4.
Neverland spava u košari zato jer ja spavam s njom u dnevnom, dok neki ritam ne ulovimo.. krevetić nam ne stane u našu sobu, premalena je, a muka bi mi bilo dizat se svakih sat-sat i pol i kod nje u sobu ići po noći..za vikend spavamo u sobi svi zajedno, al opet mi je ona u košari, ovo preko tjedna smo mi u boravku da se muž može naspavati, jer radi..
Hm, možda je problem jer je bila malo gladna 😔 kad smo došle u stan odmah je cicu tražila i dobrano jela.. stvarno se nadam da je tako 🤞 i da je je to bio problem.. u subotu ćemo opet malo pa ću je nahranit dobro prije izlaska, možda to pomogne!
Skoljka - ja ti svome ništa ne oblačim preko glavice baš zato jer sam čula da se bebice znaju jako uplašiti. Ja to fino raširim i navućem prvo preko nogica i onda preko guze sve do prsa.
Moj je danas spavao od 21h do 10h (papao je on između, ali žmirečki). I sad mi spava čitav dan. Ukupno je valjda bio budan 40-tak minuta. Nadam se da mu to neće poremetiti raspored spavanja i da ćemo večeras na spavanac u 21h jer jedino tako uspijevam funkcionirati.
Hvala 🤗🤗
Moja hoće biti u kolicima-uspavam ju i odvezem odvezem van i vani mi super odspava, ali išli smo sad dva dana za redom kod pedice i u bolnicu na uzv i ljudi moji, kad smo ju stavili u jaje to je bilo strašno. Derala se ko da ju netko kolje. Nismo mogli ići dok ju nisam uspavala i onda tek stavili u jaje. Evo mi se okupale, jele ali neće san na oči😁🙈
Za sto si isla na uzv?
Hej! Evo i nashttps://ibb.co/XpDGvwQ
Prvi pregled u TA, prosao okej, dala urin, vaginalno je rekla doktorica da nece sada gledati..uktrazvuk i ctg napravljen. Malac je vec na 3200 🤪 sljedeca kontrola 21.4.
Ajme kad sam to vidjela trbuh kao da sam svoj vidjela bas u tim tjednima, samo sto je moj bio spusten vec tad al to nisam kuzila 🙈😂
Bejb2 lijepa busa i bome velika beba
Moj je sa 35+5 bio 2550g, ja mislila to puno😂
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji