Ja nemam tjesilicu, imam onu gumenu zirafu sto ce dobit kad bude kuzio nakon dva tri mj, a nek se tjesi s tetra pelenom
Rekla sam sama sebi necu kupovat tjesilicu ne daj boze da ju izgubim, a nema identicne kao par mojih poznanika, djeca ispustila u voznji nikad nasli bilo revanja i revanja 🤣
Tetra imam istih more, samo mjenjam i perem
Bilo je u pepcu tih tjesilica mislim da ni jedna nije iznad 35 kn
Ima na elodie.com ( samo stavite eu) - 5€ je pt brzo dode i imaju kao mid season sale gdje ima preko 100 artikala
Ja narucila dekicu i ruksak zajedno za 260 kn tak nes inace je samo ruksak 360
It’s a baby boy💙
Brankica kad imas pregled ponovno?
.
Mi nismo imali nikakvu tjesilicu nit je bila posebno vezana za neku igracku. Ni sada necu kupovati.
Brankica prošli put sam prenijela 9 dana, a porod je bio indukcija radi lošeg ctg-a.
Fever da, to može biti bas zeznuto kad se veze za igračku pa je ne možeš kasnije naci/kupiti 😄 iako nekad bi mi dobro došlo da joj tjesilica nije moj vrat ili uho ili ruka u mojoj majici ali šta sad 😂
Cure, je li koja koristila multi gyn gel za kojekakve vaginalne tegobe?
Jutro cure!
MickeyMouse sretno na pregledu! Cekamo te s vijestima!🤗
.
Ne javlja se Maja?
.
Narucila sam s one stranice Djecji svijet jastuk dekicu. Danas ce poslati, jedva cekam da stigne😀
Jutro cure!
.
Ne javlja se Maja?
.
Narucila sam s one stranice Djecji svijet jastuk dekicu. Danas ce poslati, jedva cekam da stigne😀
Ma tu sam..ne brini! Nista od mog tvrdoglavca jos!
Prijavljujem ured pregled 😊 I dalje prst otvorena,ctg u redu 😍 Novi pregled 14.4
Prijavljujem ured pregled 😊 I dalje prst otvorena,ctg u redu 😍 Novi pregled 14.4
Super za dobar pregled!
Jutro cure!
.
Ne javlja se Maja?
.
Ma tu sam..ne brini! Nista od mog tvrdoglavca jos!
Vec sam mislila da se nesto dogadja kad se nista ne javljas.
Pupi super za uredan pregled!
Ja sam svoje obavila! I dalje je stanje isto, 1 prst ali je glava priljubljena. Računam da je to napredak 😂 kontrola na termin opet ali u bolnici kod mog doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji