Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    05. Travanj 2020. 20:43

Ja nemam tjesilicu, imam onu gumenu zirafu sto ce dobit kad bude kuzio nakon dva tri mj, a nek se tjesi s tetra pelenom
    Rekla sam sama sebi necu kupovat tjesilicu ne daj boze da ju izgubim, a nema identicne kao par mojih poznanika, djeca ispustila u voznji nikad nasli bilo revanja i revanja 🤣
    Tetra imam istih more, samo mjenjam i perem
    Bilo je u pepcu tih tjesilica mislim da ni jedna nije iznad 35 kn
    Ima na elodie.com ( samo stavite eu) - 5€ je pt brzo dode i imaju kao mid season sale gdje ima preko 100 artikala
    Ja narucila dekicu i ruksak zajedno za 260 kn tak nes inace je samo ruksak 360

It’s a baby boy💙

Jahanara
    05. Travanj 2020. 21:23

Brankica kad imas pregled ponovno? 
    .
    Mi nismo imali nikakvu tjesilicu nit je bila posebno vezana za neku igracku.  Ni sada necu kupovati.

MickeyMouse
    05. Travanj 2020. 23:29

Brankica prošli put sam prenijela 9 dana, a porod je bio indukcija radi lošeg ctg-a.
    Fever da, to može biti bas zeznuto kad se veze za igračku pa je ne možeš kasnije naci/kupiti 😄 iako nekad bi mi dobro došlo da joj tjesilica nije moj vrat ili uho ili ruka u mojoj majici ali šta sad 😂

06. Travanj 2020. 07:13

Cure, je li koja koristila multi gyn gel za kojekakve vaginalne tegobe? 

Jahanara
    06. Travanj 2020. 08:21

Jutro cure!
    MickeyMouse sretno na pregledu! Cekamo te s vijestima!🤗
    .
    Ne javlja se Maja? 
    .
    Narucila sam s one stranice Djecji svijet jastuk dekicu. Danas ce poslati, jedva cekam da stigne😀

Maja 3
    06. Travanj 2020. 09:22

Jahanara

Jutro cure!
    .
    Ne javlja se Maja?
    .
    Narucila sam s one stranice Djecji svijet jastuk dekicu. Danas ce poslati, jedva cekam da stigne😀

Ma tu sam..ne brini! Nista od mog tvrdoglavca jos!

• Pupi30
    06. Travanj 2020. 10:16

Prijavljujem ured pregled 😊 I dalje prst otvorena,ctg u redu 😍 Novi pregled 14.4 

Maja 3
    06. Travanj 2020. 10:20

Pupi30

Prijavljujem ured pregled 😊 I dalje prst otvorena,ctg u redu 😍 Novi pregled 14.4

Super za dobar pregled!

Jahanara
    06. Travanj 2020. 10:22

Maja 3

Jahanara

Jutro cure!
    .
    Ne javlja se Maja?
    .

Ma tu sam..ne brini! Nista od mog tvrdoglavca jos!

Vec sam mislila da se nesto dogadja kad se nista ne javljas.

Pupi30

MickeyMouse
    06. Travanj 2020. 10:38

Pupi super za uredan pregled! 
    Ja sam svoje obavila! I dalje je stanje isto, 1 prst ali je glava priljubljena. Računam da je to napredak 😂 kontrola na termin opet ali u bolnici kod mog doktora. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.