Pupi super za dobar pregled!
Ja sam sutra narucena, nadam se da je sve ok :-D
It’s a baby boy💙
Mickey ni kod tebe znaci nista😅 mogle bi mi sve koje prizeljkujemo bar malo prije termina prebaciti termin🤣
Ma isli smo kod mojih na rucak..pa se nisam ni javljala. A sad kak je lijepo vrijeme..stalno smo vani,mlatimo po livadama s klincima..sve si mislim da cu od tolko setnje ubrzat nesto..al nista. A kad nema nis novog..neda mi se ni javljat. Samo sam sve vise zivcana.
Pozz
Curke super za dobre preglede 👏🏼
Ja se veselim svom u cetvrtak, al opet mi bzvz kad ne vidim malca jer ne rade uzv 🙄
.
Moram se pohvalit da zadnje dvije noci jako dobro spavam.... Sad me i to brine hahaha, kako tako odjednom 🙈
.
Tjesilicu sam imala zelju kupiti i to u Mulleru, al kad sam bila imali su samo rozu i na kraju nisam uzela.... Ako stignem stignem, ako ne tjesit cemo se s tetra pelenom😬
.
Baby gym ima lijepih u baby landu, cini mi se da imaju nekoliko vrsta u rasponu od 250 pa valjda do 600 kn, jel nam to treba od starta ili tek kasnije?
Msm jel se smije skroz mala beba stavit na to, jel ima kakve svrhe ili bolje pricekat koji mjesec?
Pupi super za uredan pregled!
Ja sam svoje obavila! I dalje je stanje isto, 1 prst ali je glava priljubljena. Računam da je to napredak 😂 kontrola na termin opet ali u bolnici kod mog doktora.
Super za dobar pregled! Hahaha! Koji napredak! Kazu da je pun mjesec sa utorka na srijedu. Mozda nas to potakne!
Cure u 08:55 stigla moja Rita 3860 i 51 cm 🥰
Zavrsila na hitnom carskom, pisat cu vam sve kad dodem sebi 👀
Cestitam! Velika curka!
Ajd sad mozemo mi nakon tebe,bez straha od jacmenca😂
Cestitam!🥳 dobrodosla Rita! brz oporavak ti zelim!
Sortiraj odgovore
Najstariji