Pozdrav žene!
Mene zadnjih tjedan dana jako muci žgaravica, ne mogu otkriti od čega ni još nisam nasla sto mi pomaze. Sinoć je bilo bez, ali ništa nisam drugačije napravila 🤷🏼♀️
Kod mene se ništa ne događa, imam osjećaj da je sve stalo i da ću prenijeti opet 😂 sutra sam na pregledu ujutro u 10 pa ću znati stanje.
Skoljka nadam se da ćeš moći odmoriti po danu, ja sam imala isto tešku noc radi male, spavala je pola noći meni na glavi a pola noći muzu na glavi. Nervozna cijeli dan i sad sam s njom legla da malo odmorim. Možda su joj opet zubi ili jednostavno takva noc 🤷🏼♀️
Ja imam dva baby gyma jedan morski plodovi i jedan šumski plodovi. Oba su klasična sa dva luka iznad sa visilicama.
Starija mi nije htjela tjesilice, ni sada nema igračku za spavanje, ali sad sam bebi pripremila jednu pa ćemo vidjeti hoće li je htjeti
Meni pomazu bademi,al pol sake ih moram pojest
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Podrav svima!
Imam jedno pitanje,
Prije 5-6 dana mi je ispala neka zelena sluz u wc skoljku, pa prije 3 dana opet ostalo na ulosku . Bila sam taj dan kod svoje doktorice i rekla je sve je u redu. Jucer sam u pol 12 navecer otisla na hitnu jer mi mokraca ima neku zelenu boju i jako zaudara te su mi rekli da imam urinoinfekciju i prepisali antibiotik. Medutim neznam kako je do infekcije doslo opce zato jel se svaki dan kupam ili operem , koristim dnevne uloske koje cesto mijenjam, nemam spolnih odnosa , pijem puno tekucine i tako da mi nije jasno. Imam neki osjecaj da nije to , strah me da beba ne kaki unutra. Neznam dal da trazim drugo misljenje?
Imam zelenkasti iscjedak vec mj dana, brisevi i urin u redu.
Ne moze bit mekonijska plodna voda jer nisi otvorena a i ne bi bilo sluzi, totalno neizvedivo.
It’s a baby boy💙
I ne bi vjerovala koliko dnevni ulosci uzrokuju infekcija, ne mozes ih toliko cesto ni mjenjati koliko brzo se infrekcija stvori, cim je malo vlazno i pogodno za bakterije
It’s a baby boy💙
I ne bi vjerovala koliko dnevni ulosci uzrokuju infekcija, ne mozes ih toliko cesto ni mjenjati koliko brzo se infrekcija stvori, cim je malo vlazno i pogodno za bakterije
Imam iscjedak od pocetka trudnoce i tad sam nosila gacice koje sam 4 puta u dana mijenjala od tog iscjedka, sad uloske mijenjam poslje svakog mokrenja tako da neznam vise ni sama sta bi bilo bolje... 😕
Imam zelenkasti iscjedak vec mj dana, brisevi i urin u redu.
Ne moze bit mekonijska plodna voda jer nisi otvorena a i ne bi bilo sluzi, totalno neizvedivo.
Hvala na savjetu, valjda nije onda nista🤷🏼♀️
Uloske bi trebalo izbjegavat jer dovoljno da ti stoje do mokrenja,znojis se i svasta i to je leglo bakterija onda.bolje promijenit gace i deset puta i jasam isto makla uloske vec u pocetku trudnoce.
Pozdrav žene!
Mene zadnjih tjedan dana jako muci žgaravica, ne mogu otkriti od čega ni još nisam nasla sto mi pomaze. Sinoć je bilo bez, ali ništa nisam drugačije napravila 🤷🏼♀️
Kod mene se ništa ne događa, imam osjećaj da je sve stalo i da ću prenijeti opet 😂 sutra sam na pregledu ujutro u 10 pa ću znati stanje.
Skoljka nadam se da ćeš moći odmoriti po danu, ja sam imala isto tešku noc radi male, spavala je pola noći meni na glavi a pola noći muzu na glavi. Nervozna cijeli dan i sad sam s njom legla da malo odmorim. Možda su joj opet zubi ili jednostavno takva noc 🤷🏼♀️
Ja imam dva baby gyma jedan morski plodovi i jedan šumski plodovi. Oba su klasična sa dva luka iznad sa visilicama.
Starija mi nije htjela tjesilice, ni sada nema igračku za spavanje, ali sad sam bebi pripremila jednu pa ćemo vidjeti hoće li je htjeti
MickeyMouse koliko si prenijela prosli put? 👀🙈
Ja sam uzela Jane Doudou tjesilicu 🥰
Nadam se da će je htjeti
Gledala sam TOTS u Babycenter, neki bijeli zeko s ljubičastim nosićem.. taj mi je za sad favorit. Inače mi se najviše sviđao zeko tješilica iz C&A trgovine dok su još radili. Online ih više nema.. uopće.
Ma stignem još. Možda se stanje normalizira kroz mjesec-dva pa otvore trgovine. Ako ne, onda ću morati online.
Sortiraj odgovore
Najstariji