Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    30. Ožujak 2020. 12:33

malina08

imam pitanje, znam da se ne stavlja kao omeksivac u robicu za bebe, al evo, ja to peglam sad, oprano deterdzentom za bebe, to nikakvog mirisa nema, rastuzuje me to, bar mrvu da na NESTO mirise. Koristi li koja omeksivac za bebe? Ja cu to sve ubit poslije sa parnom postajom, ali bar malo da ima neki miris

Koristim Denkmit sensitiv prasak za bebe i isto kao Skoljka od Violete baby omeksivac. Ne stavim ga puno. S malom sam od pocetka koristila omeksivac i nismo imali nikakvih problema sa kozom, nadam se da necemo ni sada. 

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 12:33

Karla89

Pupi30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Evo ovako.
    Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena.
    Tu sam bila u svojoj spavaćici.
    Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel.
    Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati..
    Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati..
    Ako te još što zanima, pitaj 🙂

Hvala ti 🤗😊 Dobila sam info za Vinogradsku da tate samo zadnji dan mogu doci s jajem i robicom za bebu...nema vise donosenja stvari u medjuvremenu na portu 🤔 Sad me to poremetilo,moram ponovo spakirati torbu ali mi ionako nece sve stati 😮😮 Tek sam se sad pogubila koliko cega trebam staviti..a valjda me nece ostaviti tamo da krvarim ako mi pofali ulozaka ili mi nece ostaviti bebu bez pelene!? 😶

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 12:39

sirenita

Vaki - čestitke 👶🏻💙💐

Malina08 - ja sam prala s Becutanom, ima neki skroz lagani miris. Pokušaj možda s tim.

Evo nas s pregleda… (policije nigdje, prošli samo tako 🙄 Jaska-Karlovac).
    Odradjen ctg - uredan je. Vag pregleda ovaj put nije bilo, ali smo išli na uzv - sve je super, bebač je na 3000g (37+5). Iii nije se htio pokazati, da vidimo jel i dalje decko 🤭
    Kod mene nema nema prisutnih nekih većih problema, samo su se pojavili hemici zadnjih par dana. Ugl lezim na bok, hemeroprotect ne pomaze… jednostano ko da nista ne pomaze…

Bravo za dobar pregled! 

• Anita91
    30. Ožujak 2020. 12:54

Vaki

Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.

Cestitam, dobrodosao Mislav 🤗. Bogme je bilo brzo, nadam se da je sve ok. Gdje si rodila?

sagi
    30. Ožujak 2020. 12:54

Sirenita bravo za dobar pregled 🙂
    Jahanara odmaraj čim više. Ja nakon kuhanja ručka obavezno moram leć. Čini mi se odkad mi je doktor rekao da smanjim stajanje kao da više osjetim pritisak dok stojim, valjda je nešto i psihološki 😂

Ja robicu perem s becutan tekućim, lijepo miriši, al nakon sušilice i parne se miris uglavnom izgubi, malo se osjeti, al nema veze, mirisat će bebač sam po bebi. 😁

sagi
    30. Ožujak 2020. 12:58

Naručila sam neke stvarčice s Emporiuma, stigle patikice pa se igramo s perlicama 🙂
    Karla nakon kaj si ti stavila sliku vezice za dudu odlučila i ja ić kupit materijal 😁

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 13:02

Sagi imamo isto ime💙

sagi
    30. Ožujak 2020. 13:10

Jahanara

Sagi imamo isto ime💙

Haha, ozbiljno. Naši bebači se baš uskladili 💙

• Anita91
    30. Ožujak 2020. 13:16

Pupi30

Karla89

Pupi30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Evo ovako.
    Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena.
    Tu sam bila u svojoj spavaćici.
    Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel.
    Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati..
    Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati..
    Ako te još što zanima, pitaj 🙂

Hvala ti 🤗😊 Dobila sam info za Vinogradsku da tate samo zadnji dan mogu doci s jajem i robicom za bebu…nema vise donosenja stvari u medjuvremenu na portu 🤔 Sad me to poremetilo,moram ponovo spakirati torbu ali mi ionako nece sve stati 😮😮 Tek sam se sad pogubila koliko cega trebam staviti..a valjda me nece ostaviti tamo da krvarim ako mi pofali ulozaka ili mi nece ostaviti bebu bez pelene!? 😶

Da sad sam i ja zbunjena 🤣, neznam kak cu furat sve te stvari sama i jos u trudovima 🤣
     Jel i dalje pustaju nakon 3 dana ili se ide odmah drugi dan doma?
    Mislim da je karla rekla da je imala i svoje pelene jer ionako oni vise nisu imali da joj daju.
    Pupi gdje se radi ctg? Da ne lutam puno, javila sam se u jednu polikliniku i tamo mi je doktor rekao da nema potrebe da dolazim privatno jer je on ionako u vinogradskoj u srijedu i da dodjem u 9 i nazovem ga na mob.

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 13:17

Jos kad i rodimo isti dan😉
    .
    Bolje mi je kako lezim cijelo jutro. Izgleda da sam bas pretjerala jucer. Oko rucka sam stajala 3 sata pa jos peglala oko sat i pol. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.