Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦♀️
Evo ovako.
Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena.
Tu sam bila u svojoj spavaćici.
Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel.
Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati..
Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati..
Ako te još što zanima, pitaj 🙂
Vaki cestitam 🎉💐💕 da se sto prije oporavis i da uzivas sa svojom bebicom 😊
Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.
Cestitam! Dobrodosao Mislav! Pravi decko!
Vaki cestitaaam!
Na dobro nam dosao Mislav!✨✨✨✨
Pisi nam sve kad stignes, nadam se dacte ne boli!
It’s a baby boy💙
Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.
Iskrene cestitke!💙
Vaki čestitam tebi i ponosnim braci i tati 🥳 imala si pravo kad si rekla da će bit velik 🙂
želim ti brz oporavak i da vas što prije puste doma 🥰
Vaki cestitam draga, cini mi se da si ti to brzo odradila 💝💐 Beban je bome pravi komad💙 Jedva cekam detelje, ali prvo se odmori i izmazi sa buhtlicom 😊🤗
Čestitam, pravi momak. Brz oporavak ti želim💗💗
Ne javljaju se medleo i Tina, zao mi sto se nejavlja vise Lilypie, kako su njene curke 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji