Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    30. Ožujak 2020. 09:56

Pupi30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Evo ovako. 
    Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena. 
    Tu sam bila u svojoj spavaćici. 
    Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel. 
    Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati.. 
    Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati.. 
    Ako te još što zanima, pitaj 🙂

30. Ožujak 2020. 09:58

Vaki cestitam 🎉💐💕 da se sto prije oporavis i da uzivas sa svojom bebicom 😊

Maja 3
    30. Ožujak 2020. 10:03

Vaki

Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.

Cestitam! Dobrodosao Mislav! Pravi decko!

Fever
    30. Ožujak 2020. 10:19

Vaki cestitaaam!
    Na dobro nam dosao Mislav!✨✨✨✨
    Pisi nam sve kad stignes, nadam se dacte ne boli!

It’s a baby boy💙

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 10:20

Vaki

Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.

Iskrene cestitke!💙

sagi
    30. Ožujak 2020. 10:23

Vaki čestitam tebi i ponosnim braci i tati 🥳 imala si pravo kad si rekla da će bit velik 🙂
    želim ti brz oporavak i da vas što prije puste doma 🥰

30. Ožujak 2020. 10:42

ajme, vaki cestitam!!! 

skoljka
    30. Ožujak 2020. 10:44

Vaki  cestitam draga, cini mi se da si ti to brzo odradila 💝💐 Beban je bome pravi komad💙 Jedva cekam detelje, ali prvo se odmori i izmazi sa buhtlicom 😊🤗

Tina220210
    30. Ožujak 2020. 10:53

Vaki

Čestitam, pravi momak. Brz oporavak ti želim💗💗

skoljka
    30. Ožujak 2020. 11:02

Ne javljaju se medleo i Tina, zao mi sto se nejavlja vise Lilypie, kako su njene curke 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.