Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    30. Ožujak 2020. 13:26

Anita91

Pupi30

Karla89

Pupi30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Evo ovako.
    Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena.
    Tu sam bila u svojoj spavaćici.
    Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel.
    Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati..
    Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati..
    Ako te još što zanima, pitaj 🙂

Hvala ti 🤗😊 Dobila sam info za Vinogradsku da tate samo zadnji dan mogu doci s jajem i robicom za bebu…nema vise donosenja stvari u medjuvremenu na portu 🤔 Sad me to poremetilo,moram ponovo spakirati torbu ali mi ionako nece sve stati 😮😮 Tek sam se sad pogubila koliko cega trebam staviti..a valjda me nece ostaviti tamo da krvarim ako mi pofali ulozaka ili mi nece ostaviti bebu bez pelene!? 😶

Da sad sam i ja zbunjena 🤣, neznam kak cu furat sve te stvari sama i jos u trudovima 🤣
    Jel i dalje pustaju nakon 3 dana ili se ide odmah drugi dan doma?
    Mislim da je karla rekla da je imala i svoje pelene jer ionako oni vise nisu imali da joj daju.
    Pupi gdje se radi ctg? Da ne lutam puno, javila sam se u jednu polikliniku i tamo mi je doktor rekao da nema potrebe da dolazim privatno jer je on ionako u vinogradskoj u srijedu i da dodjem u 9 i nazovem ga na mob.

Anita meni su dolje radili ctg , nigdje ne lutas jer je pola ulaza zatvoreno 👀 tako je bar bilo proslu srijedu kad sam ja isla u trudnicku 🙈

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 13:34

Anita91

Pupi30

Karla89

Pupi30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu…setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Evo ovako.
    Ja sam došla oko 1h u noći, obavili pregled, klistir, tuširanje i pustili me da šetam do 4-pola 5.. nakon toga sam išla u rađaonu..tamo me prikopčali na ctg, ležala na boku i nema mrdanja..pregledi svakih sat vremena.
    Tu sam bila u svojoj spavaćici.
    Imala sam sa sobom labelo, bocu s vodom (kad sam popila sestra mi je natočila drugu, daju vode ali moraš pomalo piti) i mobitel.
    Pokazala mi sestra kako da dišem za vrijeme truda, to sam mogla pod svojim trudovima, jer oni nisu bili toliko bolni..a oni trudovi za vrijeme dripa su mi bili užasni i disala sam kako sam uspjela i mogla od bolova..rijetko koji sam mogla pravilno prodisati..
    Kad je porod krenuo isto mi babica objasnila kako moram disati i na koji način tiskati..
    Ako te još što zanima, pitaj 🙂

Hvala ti 🤗😊 Dobila sam info za Vinogradsku da tate samo zadnji dan mogu doci s jajem i robicom za bebu…nema vise donosenja stvari u medjuvremenu na portu 🤔 Sad me to poremetilo,moram ponovo spakirati torbu ali mi ionako nece sve stati 😮😮 Tek sam se sad pogubila koliko cega trebam staviti..a valjda me nece ostaviti tamo da krvarim ako mi pofali ulozaka ili mi nece ostaviti bebu bez pelene!? 😶

Da sad sam i ja zbunjena 🤣, neznam kak cu furat sve te stvari sama i jos u trudovima 🤣
    Jel i dalje pustaju nakon 3 dana ili se ide odmah drugi dan doma?
    Mislim da je karla rekla da je imala i svoje pelene jer ionako oni vise nisu imali da joj daju.
    Pupi gdje se radi ctg? Da ne lutam puno, javila sam se u jednu polikliniku i tamo mi je doktor rekao da nema potrebe da dolazim privatno jer je on ionako u vinogradskoj u srijedu i da dodjem u 9 i nazovem ga na mob.

meni ti nisu radili ctg u petak.Prvo sam dosla bas u zgradu di je rodiliste na 3 kat jer nisam znala di je trudnicka ambulanta pa su mi rekli da moram na ulaz prije toga uci (klizna vrata,ulaz sa puta,na ulazu pise da je zabranjeno uci 🤣) Kad udjes u hodnik pozvonis za ulazak u trudnicku.

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 13:35

trudnicku.Ja sam se javila na salter,dala urin (ne pomisljaj bez rukavica ici jer moras sve taknuti,tesko je izbjeci...ja nisam mogla nabaviti rukavice pa sam sa papirnatim maramicama sve doticala...wc je jako mali,ne mozes se okrenuti pa ti je moja preporuka ako te netko vozi i ceka ispred bolnice da ne nosis jaketu sa sobom unutra jer ces zapinjati s njom u wc plus neces znati di bi je ostavila 🤣🤣) Ugl ja sam cekala pola sata u cekaoni jer nije bilo doktorice..

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 13:36

Pregledala me samo vaginalno 3 sekunde i uzv preko trbuha 5 sekundi bez ikakvog prikaza samo da cuje jel beba ima otkucaje i to je to.Rekla je da se necemo zadrzavati zbog situacije i da necemo na ctg...nije mi ni plodnu vodu gledala.Samo mi je na kraju rekla da sam otvorena prst i da je jako bitno da osluskujem bebu.I sad mi je to bas nabilo paniku jer se od tog dana puno manje mrda...mozda par puta u danu a prije je po cijele dane 🤦‍♀️🤦‍♀️ Kontrola u iduci pon opet... .

• Pupi30

Anita91 Prevelik mi je bio komentar pa sam morala u 3 sjela kopirati :)

Hany92

Cestitaaaaam!👶🏻🎉💙🧸

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Anita91
    30. Ožujak 2020. 14:02

Pupi30

Anita91Prevelik mi je bio komentar pa sam morala u 3 sjela kopirati :)

🤣 nema veze, hvala ti hehe. Ja sam ti jos uvijek kod svog ginekologa jer su dobili takvo uputstvo samo sta on nema ctg pa mi je dao uputnicu da samo to obavim a on ce pregled i sve ostalo iduci tjedan. Bila sam zvala merkur da me naruce ali nece me primit prije 39.tjedna osim ako je hitno, tako sam cula i za vinogradsku i zato sam isla trazit neke privatne poliklinike s time da sam imala jedino srecu s tim dokorom sta mi je rekao da ce bit u vinogradskoj u srijedu.
    Mozda manje osjetis bebu zbog toga sta te doktorica uplasila, sigurna sam da je sve okej :)

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 14:03

Vaki cestitke od 💙💙  Bravo,ti si to.bome brzo obavila 🥳🥳🥳

skoljka
    30. Ožujak 2020. 14:29

sagi

Naručila sam neke stvarčice s Emporiuma, stigle patikice pa se igramo s perlicama 🙂
    Karla nakon kaj si ti stavila sliku vezice za dudu odlučila i ja ić kupit materijal 😁

💙 Preslaaatkoooo 😊

skoljka
    30. Ožujak 2020. 14:33

Sagi i Jahanara e bome bi bas bilo fora da rodite isti dan, odnosno bilo bi steta da ne rodite na isti dan, kad se tak dobro pratite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 evo  vam drzim fige, i lijepo ste ime odabrale 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.