Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    30. Ožujak 2020. 14:37

Vaki čestitke!! Nadam se da će i meni biti brži ovaj porod. Tebi je stvarno brzo išlo

My baby
    30. Ožujak 2020. 18:11

Jahanara tako je i meni vec par dana imam uzasno bolne kontrakcije i ledja me rasturaju,tocno sam osjetila da se mala spustila jos u zdjelicu.Danas sam jos radila generalku i isforsala sam se kcito jos me vise boli.
    Vaki cestitam na prinovi ❤️.

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 18:18

skoljka

Sagi i Jahanara e bome bi bas bilo fora da rodite isti dan, odnosno bilo bi steta da ne rodite na isti dan, kad se tak dobro pratite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 evo vam drzim fige, i lijepo ste ime odabrale 💙

Da bas bi bilo fora, s obzirom da imamo isti dan termin, neke preglede smo imali na isti dan, sad se i ime potrefilo isto💙 

My baby

Jahanara tako je i meni vec par dana imam uzasno bolne kontrakcije i ledja me rasturaju,tocno sam osjetila da se mala spustila jos u zdjelicu.Danas sam jos radila generalku i isforsala sam se kcito jos me vise boli.
    Vaki cestitam na prinovi ❤️.

mimmyx
    30. Ožujak 2020. 18:41

Hej curke, eto i mene malo da se javim. Spremam stvari za bolnicu hahaha torba samo sto se ne raspukne 😁
    Vaki- Čestitke na bebici🥳👶🏼💕
    Sagi i Jahanara- Ime mi je preslatko😊
    Ja se najvise bojim rezanja, sivanja i pucanja😖
    Sa prvim bebacem nisam ni pukla ni rezana bila a sad mi se to cini ko uzasno bolna nocna mora... Jos je on imao 4 kg 🤔.... Kazu ako se sa prvim ne popuca da ce drugo jos lakse, daj Boze da je to istina🙏🏻

My baby
    30. Ožujak 2020. 18:49

Jahanara odmaram sada bas..nedaju mi se vracat stranice koje je zajednicko ime?

Jahanara
    30. Ožujak 2020. 18:57

Teo🥰 

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 19:00

Pozdrav
    Stigla i ja nova na forum 😁
    Valjda se mogu ubaciti 😊

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:03

Suzi dobrodosla!
    Naravno da mozes, ali po tjednima te više kaci grupa - Ljetne bebe 2020 jer smo mi ovdje sve 30+ vec :-) pa smo sve u porodu/ cekanju poroda i tim temama :-D

It’s a baby boy💙

MickeyMouse
    30. Ožujak 2020. 19:10

Sagi i Jahanara ime je preslatko ☺️
    Ja sam danas pročitala da u Sisak u bolnicu možeš dodatno donijeti samo higijenske potrepštine, i to se ostavi u trijaznom šatoru i oni proslijede na odjel. Moram se raspitati nakon koliko dana puštaju kući jer me strah da ću ostati gladna 😂 ili da prepakiram u veći kofer u koji stanu bar keksi neki 😂
    I ja osjećam kao da se još vise ugnježđuje dolje jer osjećam ona probadanja “kao nožem”.

Suzi3025
    30. Ožujak 2020. 19:11

Fever

Suzi dobrodosla!
    Naravno da mozes, ali po tjednima te više kaci grupa - Ljetne bebe 2020 jer smo mi ovdje sve 30+ vec :-) pa smo sve u porodu/ cekanju poroda i tim temama :-D

Ok. Hvala 😊
    Prebacujem se onda tamo da budem vise u toku 😁😊🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.