Vaki čestitke!! Nadam se da će i meni biti brži ovaj porod. Tebi je stvarno brzo išlo
Jahanara tako je i meni vec par dana imam uzasno bolne kontrakcije i ledja me rasturaju,tocno sam osjetila da se mala spustila jos u zdjelicu.Danas sam jos radila generalku i isforsala sam se kcito jos me vise boli.
Vaki cestitam na prinovi ❤️.
Sagi i Jahanara e bome bi bas bilo fora da rodite isti dan, odnosno bilo bi steta da ne rodite na isti dan, kad se tak dobro pratite 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 evo vam drzim fige, i lijepo ste ime odabrale 💙
Da bas bi bilo fora, s obzirom da imamo isti dan termin, neke preglede smo imali na isti dan, sad se i ime potrefilo isto💙
Jahanara tako je i meni vec par dana imam uzasno bolne kontrakcije i ledja me rasturaju,tocno sam osjetila da se mala spustila jos u zdjelicu.Danas sam jos radila generalku i isforsala sam se kcito jos me vise boli.
Vaki cestitam na prinovi ❤️.
Hej curke, eto i mene malo da se javim. Spremam stvari za bolnicu hahaha torba samo sto se ne raspukne 😁
Vaki- Čestitke na bebici🥳👶🏼💕
Sagi i Jahanara- Ime mi je preslatko😊
Ja se najvise bojim rezanja, sivanja i pucanja😖
Sa prvim bebacem nisam ni pukla ni rezana bila a sad mi se to cini ko uzasno bolna nocna mora... Jos je on imao 4 kg 🤔.... Kazu ako se sa prvim ne popuca da ce drugo jos lakse, daj Boze da je to istina🙏🏻
Jahanara odmaram sada bas..nedaju mi se vracat stranice koje je zajednicko ime?
Suzi dobrodosla!
Naravno da mozes, ali po tjednima te više kaci grupa - Ljetne bebe 2020 jer smo mi ovdje sve 30+ vec :-) pa smo sve u porodu/ cekanju poroda i tim temama :-D
It’s a baby boy💙
Sagi i Jahanara ime je preslatko ☺️
Ja sam danas pročitala da u Sisak u bolnicu možeš dodatno donijeti samo higijenske potrepštine, i to se ostavi u trijaznom šatoru i oni proslijede na odjel. Moram se raspitati nakon koliko dana puštaju kući jer me strah da ću ostati gladna 😂 ili da prepakiram u veći kofer u koji stanu bar keksi neki 😂
I ja osjećam kao da se još vise ugnježđuje dolje jer osjećam ona probadanja “kao nožem”.
Suzi dobrodosla!
Naravno da mozes, ali po tjednima te više kaci grupa - Ljetne bebe 2020 jer smo mi ovdje sve 30+ vec :-) pa smo sve u porodu/ cekanju poroda i tim temama :-D
Ok. Hvala 😊
Prebacujem se onda tamo da budem vise u toku 😁😊🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji