Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    30. Ožujak 2020. 07:37

Jutro! Joooj čim sam vidjela par stranica reko ili je nešto krenulo ili je netko rodio 😄 
    Vaki sretno! 💪🏼🤞🏼☺️
    Da, najveći je problem taj ctg jer moras biti spojen na njega da prate srčeko. U Sisku ima nekih ctg-ova koji se ne mogu pomicati, a imaju i pokretne na kotačićima. Dok sam šetala po hodniku nisam bila spojena, ali dok sam hodala po sobi oko kreveta i hopsala po lopti sam bila spojena. 

Iskra💞
    30. Ožujak 2020. 07:43

Jutro lip pozdrav žene,imam pitanjce pa ako koja se susrela s situacijom da mi pomogne.
    Počele su me ruke( zglobovi ),strašno boliti iako pijem magneziji,do nedavno sam pila i Elebaby kapsule ( prestala piti,nema razlog zašto pila sam ih par miseci i kad su se potrošile jednostavno nisam kupila druge).
    Te znam osjetiti povremeno bol dolje kao da je stidna kost.
    Pa me eto zanima da li se koja od Vas susrela sa sličnim stvarima,hvala još jednom na odg.divne ste😘čitam Vas stalno i radujem se skupa s Vama vašoj sreći.
    Sretno ♥️

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Anita91
    30. Ožujak 2020. 08:23

Vaki

Evo, mi krenuli za rodilište. Ne mogu više. Nadam se da neće dugo trajati. Javim se… 😘

Sretnoooo 🤗🤗😚

skoljka
    30. Ožujak 2020. 08:24

Jahanara

Dobro sam😀 provodimo dane u kuci, peremo i peglamo bracinu robu. Kcer ga ne moze docekati🥰
    .
    Ne mogu vjerovati da tvoj maleni ima vec vise od mjesec dana. Kao da sam jucer citala da ti je puknuo vodenjak.

Oo pa bas ste vrijedne, daj nam slikicu da vidimo, znaci nasle ste zanimaciju 👍🏻
    Da, vrijeme leti, iako su dani jednolicni zbog situacije, al et imamo srece pa mozemo van na dvoriste. Narastao je, presao 3kg 💪🏻, ma vidi se razlika., ma mamim sin i mamina maza 😊

Maja 3
    30. Ožujak 2020. 08:28

Vaki,nadam se da se vec mazite!

sagi
    30. Ožujak 2020. 08:41

Vaki

Evo, mi krenuli za rodilište. Ne mogu više. Nadam se da neće dugo trajati. Javim se… 😘

Sretno 🙂🤞
    Možda je novi smotuljak već kod tebe 🥰

• Elenicaa20
    30. Ožujak 2020. 08:51

Jutro zenee
    Danas smo 36+4 u cet kad budem isla ponovo na ctg bit cemo punih 37 sedmica
    Vec 2-3 noci osjecam kao blage kontrakcije al samo po noci bukvalno nista po dani
    I stalna potreba za mokrenjem
    Sta mislite hocel to bebice ranije ili haha🤣☺️
    Ja bih voljela da se rodi 38-39 sedmica ne mora bas u 40 hahahah

Tina220210
    30. Ožujak 2020. 09:25

Jutro ekipo, sretno Vaki. Nadam se da si već rodila❤❤

Vaki
    30. Ožujak 2020. 09:35

Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Boa35
    30. Ožujak 2020. 09:46

Vaki

Rodio se Mislav s 4 kg i 50 cm. Rodila sam oko 4.30h. Sve super, ali zapela posteljica pa su me uspavali. Pišem kad malo dođem k sebi.

Čestiiitam na malenom Mislavu!! 💙💙
    Bome je pravi dečko🥰
    Tebi brzi oporavak želim 💞
    Prvo što sam pomislila kad sam pročitala da ideš u rodilište je bilo: ajme, napokon će joj mučnine nestati 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.