Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb2
    30. Ožujak 2020. 19:22

I meni je torba krcata, a jos ju ni nisam do kraja spremila :/ a isto me brine hrana ako cu biti duze, planirala sam si nositi neke kekse i tak :D

• Ivana270
    30. Ožujak 2020. 19:22

Pozdrav cure, evo i ja sam nova, citam vas vec neko vrime pa sam se odlucila pridruzit jer ne znam ko mi moze dat bolje informacije od vas :)
    Prvo da cestitam curama koje su rodile i pozelim sricu :)
    Meni je termin 22.5. i cekam curicu.. U problemima sam oko robice, ne znam koju velicinu cega i koliko bi uzela, citala sam dosta, ali sam sad skroz zbunjena oko svega.. I molim vas neku stranicu s koje ste narucivale robicu. Namjeravala sam kad prestanem radit posvetit se svemu tome i ici po ducanima, ali sad je sve zatvoreno :( mislila sam u pepco ili kik pa ako znate neke stranice s tako prihvatljivim cijenama bila bi vam zahvalna :) 

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:24

Ja sam stavila jedne kekse, one grancereale, jucer sam izvadila pola paketa chicco ulozaka da mogu dodati jos pelena i robu za bebu za kuc jer kod nas se i to nosi u Os, po novom, tata samo autosjedalicu... bas su strogi🙈🤣
    I da, cure koje su rodile prirodno isle su kuc sutradan, tako da razmisljam i ogrtac da izvadim i ovako mi je on sluzio samo za posjete kojih nece bit...
    I moram jos vodu kupiti i staviti da imam i onda je to to

It’s a baby boy💙

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:27

Ivana270
    Hm ( sad imas -40% na neke stvari i bespla pt)
    Sinsay za djecu
    C&a
    Mislim da i reserved ima
    Ja sam uzimala u hmu sve 56 i 62
    Brzo prerastu ali sigurno ce ako nije 4+kg biti bar 2-3 tj u 56 :-)
    Nisam uzimala manje jer beba nije presitna moja

It’s a baby boy💙

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:28

E da, molim info cim netko vidi akciju za ppc pelene 2+1, bubamara se zatvorila ( a tamo sam se bila pisala da mi jave kad se jedinica pojavi) 
    Sad vrebam bilo gdje akciju 2+1

It’s a baby boy💙

My baby
    30. Ožujak 2020. 19:40

Jahanara moj imenjak 😁ja sam Tea

30. Ožujak 2020. 19:53

Fever ja bas zato cekam katalog od dm-a pa nikako da ga stave, a sve se nadam da ce staviti 2+1 pelene, isto moram jos jedinice kupiti jer evo potrosila pola paketa od 78 kom za tjedan dana. Imam jos jedan u rezervi, ali sigurno ce mi jos trebati obzirom na moju mrvicu.
    Nama je danas malo veselo, samo bi se nosala citav dan. Neznam jel kakav skok ali toliko je jela pa se onda sva nadme zraka pa je to muci pa na kraju bljucka od napinjanja. Cim je se spusti placka malo i stiska se, a cim je se uzme na ruke mir. I onda vise neznamo jel nas zeza il sto. Sad evo spava, bas me zanima kakva ce noc biti. Meni je isto zao sto se vise mama nejavlja, ali valjda nestignu.

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:55

Mellorine ako ti treba tri paketa jedinice imas na bubamari online ( kod njih prolazi samo 3 ista paketa u akciji 2+1)
    Pa si mozes naruciti
    Meni treba jedinica i dvije dvojke jer imam vec jedan veliki pak jedinice :-D

It’s a baby boy💙

Fever
    30. Ožujak 2020. 19:56

Akcija je do kraja mj, malo nema malo se pojavi na zalihi

It’s a baby boy💙

Boa35
    30. Ožujak 2020. 20:00

Nspokon da uhvatim vremena da se pojadam malo..
    Moje dijete je odličilo danas cijeli dan ne spavati.. probudila se oko pola 8, spavala od 11-12 i zajedno smo nešto odspavale u krevetu od pola 4-5.. borba teška za uspavati..tj, uspavam ja nju, ali čim je prebacim u košaru ili na kauč ona se za 3min probudi.. saamo traži cijeli dan biti na sisi..povuće nekoliko puta i uspava se..jer je toliko pospana da ne može gledati..i tako se vrtimo cijeli dan.. 
    Evo sad smo napokon nekako je uspavali s tim da smo upalili napu koja sad zuji 🙈 ali bitno da ona spava.. 
    Nadam se da ne to neka faza i da neće dugo trajati..jer ovako ja ne mogu ništa napraviti po stanu niti ručak skuhati.. još od danas muž opet radi..ok, uskoči tu i tamo, ali ne može stalno, makar radi od doma.. 
    Jeste i vi imale takvih dana s bebom? 
    .
    Vidjela sam da je neka od vas naručila cipelice i napravila dudicu - prekrasno je! 💞
    Dobro nam došla i nova trudnica 💜
    Više se ne sjećam što sam htjela još komentirati.. danas sam samo na 4h sna..ne znam kako funkcioniram.. 🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.