Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happyivy
    29. Ožujak 2020. 22:52

happyivy

skoljka

happyivy

skoljka

happyivy

Cure pozdrav, evo da mi javimo. Pregeld bii u srijedu mala na 33+6 i ima 2600g. Sve super i za dva tjedna radimo bris. Poslala me u radaonu da mi daju oni piku jer sam rh negativna a nisu mi dali prije dva tjedna kad sam malo prokrvarila a bila gore jer su tvrdili da je vjerojatno od polipa i nema potrebe. Tak da su mene valjda iz dosade osim dali piku jos stavili na ctg. Bolnica sv Duh je jezivo prazna iako i dalje ces prije dobit na lutriji neg nac parking. Ispred su kontejneri i traze te osobnu, ispitaju pitanja i ako nisi ruzicna moras dezinficirat ruke i onda te puste. Ja sam bila sama u cekaoni dok nas bude po 10 nutra inace ali kak dr nije bilo 20 min dosla jos jedna trudnica.
    I misa vam vaseg dali ste mi mislit s ovom zagonetkom. Meni stalno ispada 97..Decko 5+tene 10+smotuljka dva 8= 23 x smotuljak 4= 92+5 jedna tena+ 97 🤣🤣

😂🙉 Odkud tebi 97 🙈
    Super za dobar pregled 👍🏻 malena dobro napreduje 😉. Jel ti bila nasa doktorica.? Jel im dolaze zene na obicne preglede ili samo trudnice?

Bila sam kod nas dokice. Iskreno nisam pitala ali vjerujem da ce ti javit ako odgode ili da ih probas nazvat, meni gore izgledaju da se ubijaju od dosade 🤣.

Iskreno ni neide mi se bas, ali kad kazes da nema nikoga, neznam razmislit cu, imam jos ovaj tjedan pa cu nazvati.

Ma zaista su ti stroge mjere. Ja cim sam izasla dezinficirala ruke i kad sam dosla doma odmah roba u bubanj, dezinficirala cipele, a kaput stavila na sunce i vjetar kojeg je navecer zamjenio snijeg 🤣. Mozda da se cujes s njom pa da vidis, mozda ti kaze da nema potrebe da dodes jos. Nisam pametna jer njsam nikad rodila jos ali mislim da se ne moras bojati. Dolje u TA je bilo dosta cura al gore u nasoj nijedne. Ja sam imala i maskicu.

Pod bojati sam mislila odlaska na pregled. Ja sam bila sva napeta ali kad vidis da su mjere visoke onda ti je lakse. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• Pupi30
    29. Ožujak 2020. 23:25

happyivy

Ja sam rh negativna a muz rh pozitivan. Ako prokrvaris u trudnoci se treba dobiti pika koliko sam skuzila, bar sam ja tako. U 9tt sam imala jako malo krvarenje al su mi ju odmah dali. Ona drzi neko vrijeme. Meni je izasla iz tjela valjda. Prije cca 3 tjedna sam imala malo krvarenje, doslovno velicine kovanice svjeze krvi na papiru i otisla sam na hitnu i rekli su da je vjerojatno od polipa koji se nalazi na grlicu i da nema potrebe za pikom ali moja dokica je rekla da zasto mi nisu dali da bolje dat jer oni ne mogu sigurno znat odakle krvarenje i da odmah idem gore da mi ju odmah daju. Jest da je proslo 2 tjedna od krvarenja al kaze dokica da nema veze da ju jos mogu dobit. Ako vas jos kaj brine komadi sam pitajte ❤️.

Aha...jer i ja sam negativna a muz pozitivan i nitko mi nista ne spominje osim sto sam citala da nakon poroda dobijes  injekciju zato me zacudilo.Pretpostavljam da je tebi zbog krvarenja...ja sam 3 puta vadila krv u petrovoj i nema prisutnosti antitjela.

Jahanara
    29. Ožujak 2020. 23:26

skoljka

Jahanara

Tina se nije javljala danas nakon pregleda ili mi je promaknulo?

Nije 🙄
    .
    Kako si ti?
    .

Vaki

Skoljka - sjećam se kad sam ushićeno zvala supruga na posao kad se mali pokakao nakon 6 dana. Onda smo se oboje smijali… Tko bi rekao da bi se čovjek mogao tome tako veseliti

Da, eto vidis 🙈😂… Nego ti stvarno ubjedjena da ces prenjeti 🤪?

Dobro sam😀 provodimo dane u kuci, peremo i peglamo bracinu robu. Kcer ga ne moze docekati🥰 
    .
    Ne mogu vjerovati da tvoj maleni ima vec  vise od mjesec dana. Kao da sam jucer citala da ti je puknuo vodenjak.

• Pupi30
    29. Ožujak 2020. 23:30

Karla sto ti je tocno od stvari trebalo u radjaoni  u Vinogradskoj i kako je to sve skupa izgledalo prije spajanja na ctg? Jesi mogla jesti nesto,piti vodu...setati? I uzmu li ti mobitel cim te spoje na ctg? Da li ti sestre pokazu kako ces disati? Ja nisam bila na tecaju jer moram mirovati a na ovom rodinom tecaju nisu spomenuli uopce disanje 🤦‍♀️

Tina220210
    29. Ožujak 2020. 23:38

Ja sad gledam i mislim si jesam se ja javila danas😂🙊
    Ako nisam... obavila ctg, 2 puta jer je prvi put bila beba premirna, pregledao me vaginalno i isla doma. Uu uloživo za jagodicu prsta... danas na ctg-u nije uopće bilo kontrakcija... a u srijedu bile bas lijepe i nadala se da ću biti otvorena nešto do danas... ništa, idemo dalje... jednom će izać😂😂

happyivy
    29. Ožujak 2020. 23:44

Pupi30

happyivy

Ja sam rh negativna a muz rh pozitivan. Ako prokrvaris u trudnoci se treba dobiti pika koliko sam skuzila, bar sam ja tako. U 9tt sam imala jako malo krvarenje al su mi ju odmah dali. Ona drzi neko vrijeme. Meni je izasla iz tjela valjda. Prije cca 3 tjedna sam imala malo krvarenje, doslovno velicine kovanice svjeze krvi na papiru i otisla sam na hitnu i rekli su da je vjerojatno od polipa koji se nalazi na grlicu i da nema potrebe za pikom ali moja dokica je rekla da zasto mi nisu dali da bolje dat jer oni ne mogu sigurno znat odakle krvarenje i da odmah idem gore da mi ju odmah daju. Jest da je proslo 2 tjedna od krvarenja al kaze dokica da nema veze da ju jos mogu dobit. Ako vas jos kaj brine komadi sam pitajte ❤️.

Aha…jer i ja sam negativna a muz pozitivan i nitko mi nista ne spominje osim sto sam citala da nakon poroda dobijes injekciju zato me zacudilo.Pretpostavljam da je tebi zbog krvarenja…ja sam 3 puta vadila krv u petrovoj i nema prisutnosti antitjela.

Tak sam i ja cula da se daje tek nakon poroda ali krvarenje je bila indikacija da se prije da. Nemas brige 🤗

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Jahanara
    29. Ožujak 2020. 23:47

Tina220210

Ja sad gledam i mislim si jesam se ja javila danas😂🙊
    Ako nisam… obavila ctg, 2 puta jer je prvi put bila beba premirna, pregledao me vaginalno i isla doma. Uu uloživo za jagodicu prsta… danas na ctg-u nije uopće bilo kontrakcija… a u srijedu bile bas lijepe i nadala se da ću biti otvorena nešto do danas… ništa, idemo dalje… jednom će izać😂😂

Bila sam uvjerena da si rodila kad se ne javljas😅

Vaki
    30. Ožujak 2020. 01:05

Meni su počeli dosta jaki trudovi pa ne mogu ležati. Lakše mi je hodati. Otuširala sam se i sad od 23h bauljam po kući. Nisu pravilni razmaci pa se bojim da ne dođem prerano. Prvo su bili na 4 minute, a sad su na 7min. Vidjet ću mogu li izdržati do jutra. Čudno mi je jer je mali aktivan nakon svakog truda. Da se barem smiri... Ne bih baš po noći u bolnicu. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    30. Ožujak 2020. 01:10

Sretno Vaki!🙋🏼‍♀️😘😘👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    30. Ožujak 2020. 01:48

Vaki

Meni su počeli dosta jaki trudovi pa ne mogu ležati. Lakše mi je hodati. Otuširala sam se i sad od 23h bauljam po kući. Nisu pravilni razmaci pa se bojim da ne dođem prerano. Prvo su bili na 4 minute, a sad su na 7min. Vidjet ću mogu li izdržati do jutra. Čudno mi je jer je mali aktivan nakon svakog truda. Da se barem smiri… Ne bih baš po noći u bolnicu. 😂

Sretno Vaki 🤗🙈❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.