Mellorine, obrisat ću pa lako dodam ponovo ako požele. Samo što mi forum nije dopustio ni da stavim listu s pregledima, a tamo je doslovno samo par imena.
Minnie255, pomislila sam da si spakirana za rodilište i da krećeš.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki uh uh nisam jos😂😂😂 nek jos ovaj tjedan izdrzim do 37 og a onda sto prije to bolje jer sam iscrpljena i psihicki i fizicki i prezivcana😂😂😂
Vaki stvarno previse zeza kad ni tako kratku listu neda staviti, jedino drugacije od obicnog posta sto ima datume tj brojeve i tockice 😕 a za listu termina pa da lako dodas kad se ko opet pojavi, a ovako tebi lakse i preglednije stavljati.
Minnie e i mislila sam da je toliko otprilike, ja sam za prvu imala puno manji jer sam uvijek nosila samo duplu robicu i pelenu i maramice i par sitnica, jedino za put sam vecu torbu koristila. A sad kako ce nji dvi biti sve se mislim da sam mozda veci trebala ovaj put naruciti 😁
E da zadnji put me nije nitko dozivio, mislim da je netko taman rodio pa ponavljam pitanje 😊 zna li netko po kojoj se cijeni u bosni krecu vrecice za zamrzavanje mlijeka. Mislim da su kod nas oko 6okn/25 komada.
I ja sam se prebacila tu, pratim vas i muza dok cisti stan s kauca jer ja moram mirovati
Baš je sladak i ja ogledam neki, kupila sam neku torbu koju sam mislila koristit za bebeće stvari ali čini mi se da je ruksak zgodniji, međutim cijene su ono 🙄 bome mi se za jedan ruksak ne daje 300 400 kn. Našla sam jedan za 180 pa ga možda uzmem, vidjet ću kad se vratim doma iz rodilišta.
Evo ja sve sredila, još robu za sutra opeglat i to je to.
Uff tremica 😅
Pupi tako i ja, jucer smo kupili krevetic i prematalicu tako da s trosjeda komandiram dragom i citam vas 😂
Evo kod za popust za gel. Popust je 5 posto. E sad frendica kaze da provjerite samo da nije istekao. Mi smo narucili preko njihive stranice Kod: 250557
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Ja idem sa svojim curkama na veceru za dan zena, a meni se cini kad god negdi naumim da mi ja taj dan pretezak😂nadam se da cu bar 2 sata izdrzat,ako vi idete negdi lijepi provod vam isto zelim😍
Sortiraj odgovore
Najstariji