Cure 🙈 ovo jutros je bilo prestrasno , jako se osjetilo i culo , ( one rusevine su doslovno par km od mene) ne znam uopce kako sam se tako brzo uspjela dic 🤰 uglavnom, ostala sam pribrana , uzela torbu za rodiliste u auto da bude stalno samnom , psa i izasli van . U novi stan jos nisam otisla vidjet stanje, ali nekako se nadam da je ok jer je taj udaljeniji od centra . Drzite se, pokusajte ne stresirat puno jer to ce nam samo odmoc 🙈 🥰
Hvala. Probat ćemo joj onda dati espumisan.. od podne spava po 15mim, grči se jako i histerično plače..ne možemo je nikako smiriti..jedino sisa..i to onda povuče 15tak puta i opet zaspi od umora jadna.. dali ad, pojela, zaspala i opet isto.. ne znamo više što bi napravili.. 🤷
Jutro cure!
Mi smo isto osjetili, pobjegli svi van iz kuće, mi smo inače na klizištu tak da se bas plašimo.
Ja sam noćas imala trudove, sat i pol su trajali po 10 minuta, pa palo na 7 minuta. Čekala sam da vidim sto će se događati, ali odjednom je sve stalo. 🤷🏼♀️ Sad me trbuh bas boli, još taj potres 😱
Ja nidam rrudove imala..al me sve boli,bas drugacija bol nego ovo inace..i bome sam mislila da ce me trudovi uhvatit. A ni torba mi nije spremna.
Evo sto se meni desilo uslijed potresa... napominjem da sam kod kuce na strogom mirovanju zadnja 3 tjedna (samo krevet-wc). Kada je krenuo drugi val, instinktivno sam krenula potrcat... napravila tako 3 koraka i to je bilo dovoljno da sam sada u situaciji da ne mogu samostalno otici ni do wc-a. Trebam pomoc da bih uopce ustala iz kreveta, a dragi me do wc-a odfura na stolcu s kotacima. Ne znam... nesto dolje sam istegnula valjda, drito ispod trbuha :( a sutra ujutro imam i pregled u poliklinici Sunce, a ja prakticki nepokretna. Ako se cudom stanje ne poboljsa do ujutro, morat cu ih zvat da me docekaju s kolicima jer drugacije nikako nece ici...
Daisy - nadam se da si istegnula mišić ili tako nešto pa će brže proći.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo sto se meni desilo uslijed potresa… napominjem da sam kod kuce na strogom mirovanju zadnja 3 tjedna (samo krevet-wc). Kada je krenuo drugi val, instinktivno sam krenula potrcat… napravila tako 3 koraka i to je bilo dovoljno da sam sada u situaciji da ne mogu samostalno otici ni do wc-a. Trebam pomoc da bih uopce ustala iz kreveta, a dragi me do wc-a odfura na stolcu s kotacima. Ne znam… nesto dolje sam istegnula valjda, drito ispod trbuha :( a sutra ujutro imam i pregled u poliklinici Sunce, a ja prakticki nepokretna. Ako se cudom stanje ne poboljsa do ujutro, morat cu ih zvat da me docekaju s kolicima jer drugacije nikako nece ici…
Nadam se da te vec popustilo..i kako vaki kaze..da si samo misic istegnula
Evo sto se meni desilo uslijed potresa… napominjem da sam kod kuce na strogom mirovanju zadnja 3 tjedna (samo krevet-wc). Kada je krenuo drugi val, instinktivno sam krenula potrcat… napravila tako 3 koraka i to je bilo dovoljno da sam sada u situaciji da ne mogu samostalno otici ni do wc-a. Trebam pomoc da bih uopce ustala iz kreveta, a dragi me do wc-a odfura na stolcu s kotacima. Ne znam… nesto dolje sam istegnula valjda, drito ispod trbuha :( a sutra ujutro imam i pregled u poliklinici Sunce, a ja prakticki nepokretna. Ako se cudom stanje ne poboljsa do ujutro, morat cu ih zvat da me docekaju s kolicima jer drugacije nikako nece ici…
Nadam se da te vec popustilo..i kako vaki kaze..da si samo misic istegnula
Nazalost nije nista bolje... no nadam se da ce do jutra barem dijelom popustiti...
Curke da znate 🥰
https://ibb.co/Qk8fF5T
Jako lijepo od njih sto zele pomoci, ali nazalost po zakonu one ne smiju ulaziti u kuće pacijenata ni rodilja u ovom slucaju.
Po zakonu, da ne bude da sam izmislila.
https://ibb.co/9W5GWP3
Po otpustu se rodilje mogu javiti patronaznoj sestri koja uz dopustenje majke dolazi u kucnu posjetu ( ukoliko nije određena samoizlolacija- onda samo telefonski).
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji