I onda mi je nakon trećeg dojenja jedan mladić (čitaj: konj koji ne zna osnove matematike) rekao: "Oprostite, vi ste trudni!"
Ajme....
Ja sam mu rekla da nisam, da sam tek rodila pokazujući na Milu.
Baš me oneraspoložio.

dobro da ste spomenuli pelene, bas sam nrki dan mislila nspisati post. Kako se beba rodila sa 2460, kupovala sam mu babylove 0-3 kg, i super su mi bile. Sad ima oko 3,5 i malo mu se vidi od one gumice kao od gaca da ga zažulja, pa sam mu prestala stavljati te, primjetila sam da ga i pampers 1 zažulja. Iako mi se cine glomazne. Ma sve je stvar kako se naviknes. A sad dal su pampers najbolje, mislim da jesu. Isprobali smo i one iz lidla, teta violeta, babylove. kad potrosimo papmersice mislim da cemo se prebaciti na babylove. Ustedit cemo, a ionako nakraju svaka pelena, bilo kojeh branda završi u smeću.

Cure preslatk su vam bebice 😍 nama pampers premium nisu udgovarale, mrezica je jako smetala njenoj osjetljivo guzi, bolje su nam babylove i violeta.
Yra neki ljudi su bas debili i bubnu glupost. Kao da nije vidio da drzis malu bebu🙄
Cure zanima me dal po ovim vrucinama ako obucete bebi kratku majicu, ne stavite ispod i kratki bodi? Imam dosta tako slatkih majica, mogu samo to i tajice?

Cure preslatk su vam bebice 😍 nama pampers premium nisu udgovarale, mrezica je jako smetala njenoj osjetljivo guzi, bolje su nam babylove i violeta.
Yra neki ljudi su bas debili i bubnu glupost. Kao da nije vidio da drzis malu bebu🙄
Cure zanima me dal po ovim vrucinama ako obucete bebi kratku majicu, ne stavite ispod i kratki bodi? Imam dosta tako slatkih majica, mogu samo to i tajice?
Naravno. Cak planiram uskoro samo majicu i pelenu za po kuci ako nastavi ovako grijati.
Eto nas dvije, ostale same danas nakon 6 dana. Sad krece pravo hvatanje ritma, kad moram sve sama obavljati, ali snaci cemo se vec nekako. 😊
Jucer je prespavala sve do 20h, a nakon toga je krenulo kunjanje od 15 min i cicanje izmedu toga. Zato je danas vec u 6:30 plakala. Jos je i spavala do 11, a od onda pokusava zaspat i ne moze. Opet je na cici svakih 45 min.
Puse svima 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi koristimo pampers premium ali mi nisu bas nesto. Imala 3 paketa pa to trosim, izmedju kupila babylove koje su mi ok. I jos uzela pufies, isto se cine ok. Mislim da cemo nastavit s njima kad potrosimo pampersice. Bitno da nema crvenila

Mi koristimo pamper zelene. Pokazale su mi se najbolje. Milerove i violetine stalno su mi propustale. Violetine su joj ostavljale stalno neke bijele mrvice po guzi.
Katuska moja je u kuci samo u bodiju. A kad idemo negdje obucem joj haljinicu ili bodi i kratke hlace. Ipak je i njima vruce.I carapice ostavim samo na nogama.
Mi danas bili u bodiću kratkih rukava + hlačice + čarapice. Nije mi djelovalo da joj je vruće osim u autosjedalici pri vožnji gdje je sva jadna stisnuta nutra.
I meni su nekako bolje zelene Pampersice od premium, jedino mi veličine pelena po kilama ne štimaju pa kao da treba veći broj tj. trojku. Ili je bebica došla na već iznad 6 kila, odnosno dobila 1,7 u 3 tjedna od prošlog vaganja 😲 Nisam probala ostale pelene koje spominjete.
Noćas sam doživjela prvi put prepunjenost dojke, bolnost, nabreknutost, tvrdoću, uh strahujem od upale. Kak se vi nosite s tim, što treba činiti? Kolko sam shvatila, ako se izdajam onda će samo biti još više mlijeka, a to trenutno ne treba. Prvi put mama pa 100 pitanja u glavi na svakom koraku ☺️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji