Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    03. Lipanj 2018. 15:38

Eto nas dvije, ostale same danas nakon 6 dana. Sad krece pravo hvatanje ritma, kad moram sve sama obavljati, ali snaci cemo se vec nekako. 😊 
    Jucer je prespavala sve do 20h, a nakon toga je krenulo kunjanje od 15 min i cicanje izmedu toga. Zato je danas vec u 6:30 plakala. Jos je i spavala do 11, a od onda pokusava zaspat i ne moze. Opet je na cici svakih 45 min. 
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    03. Lipanj 2018. 15:41

Mi koristimo pampers premium ali mi nisu bas nesto. Imala 3 paketa pa to trosim, izmedju kupila babylove koje su mi ok. I jos uzela pufies, isto se cine ok. Mislim da cemo nastavit s njima kad potrosimo pampersice. Bitno da nema crvenila 

Mama mia
    03. Lipanj 2018. 16:15

Mi koristimo pamper zelene. Pokazale su mi se najbolje. Milerove i violetine stalno su mi propustale. Violetine su joj ostavljale stalno neke bijele mrvice po guzi. 
    Katuska moja je u kuci samo u bodiju. A kad idemo negdje obucem joj haljinicu ili bodi i kratke hlace. Ipak je i njima vruce.I carapice ostavim samo na nogama. 

Katuska99
    03. Lipanj 2018. 18:24

A jel haljinicu bez bodija obuces?

Iskrica
    03. Lipanj 2018. 18:48

Katuska99

Cure preslatk su vam bebice 😍 nama pampers premium nisu udgovarale, mrezica je jako smetala njenoj osjetljivo guzi, bolje su nam babylove i violeta.
    Yra neki ljudi su bas debili i bubnu glupost. Kao da nije vidio da drzis malu bebu🙄
    Cure zanima me dal po ovim vrucinama ako obucete bebi kratku majicu, ne stavite ispod i kratki bodi? Imam dosta tako slatkih majica, mogu samo to i tajice?

Mi danas bili u bodiću kratkih rukava + hlačice + čarapice. Nije mi djelovalo da joj je vruće osim u autosjedalici pri vožnji gdje je sva jadna stisnuta nutra. 
    I meni su nekako bolje zelene Pampersice od premium, jedino mi veličine pelena po kilama ne štimaju pa kao da treba veći broj tj. trojku. Ili je bebica došla na već iznad 6 kila, odnosno dobila 1,7 u 3 tjedna od prošlog vaganja 😲 Nisam probala ostale pelene koje spominjete.
    Noćas sam doživjela prvi put prepunjenost dojke, bolnost, nabreknutost, tvrdoću, uh strahujem od upale. Kak se vi nosite s tim, što treba činiti? Kolko sam shvatila, ako se izdajam onda će samo biti još više mlijeka, a to trenutno ne treba. Prvi put mama pa 100 pitanja u glavi na svakom koraku ☺️

03. Lipanj 2018. 19:38

Iskrica

Katuska99

Cure preslatk su vam bebice 😍 nama pampers premium nisu udgovarale, mrezica je jako smetala njenoj osjetljivo guzi, bolje su nam babylove i violeta.
    Yra neki ljudi su bas debili i bubnu glupost. Kao da nije vidio da drzis malu bebu🙄
    Cure zanima me dal po ovim vrucinama ako obucete bebi kratku majicu, ne stavite ispod i kratki bodi? Imam dosta tako slatkih majica, mogu samo to i tajice?

Mi danas bili u bodiću kratkih rukava + hlačice + čarapice. Nije mi djelovalo da joj je vruće osim u autosjedalici pri vožnji gdje je sva jadna stisnuta nutra.
    I meni su nekako bolje zelene Pampersice od premium, jedino mi veličine pelena po kilama ne štimaju pa kao da treba veći broj tj. trojku. Ili je bebica došla na već iznad 6 kila, odnosno dobila 1,7 u 3 tjedna od prošlog vaganja 😲 Nisam probala ostale pelene koje spominjete.
    Noćas sam doživjela prvi put prepunjenost dojke, bolnost, nabreknutost, tvrdoću, uh strahujem od upale. Kak se vi nosite s tim, što treba činiti? Kolko sam shvatila, ako se izdajam onda će samo biti još više mlijeka, a to trenutno ne treba. Prvi put mama pa 100 pitanja u glavi na svakom koraku ☺️

Nemoj  se ravnati po kilazi za velicinu pelena, ja zo nikad ne gledam. Kao sto ti i ja mozemo imati isto kila a nositi razlicite velicine, neke bebe su bucmastije u trbuhu, neke u nogicama, neke duze, neke krace. Ja gledam dal se urezuje na nogice, jel iza preplitka pelena i dal kakica curi van, ako je nesto oozitivno od toga idem na broj vece.
    Kad se desi prepunjenost, bebu na cicu da izvuce, cak i budit bebu ako treba. 

m-mama
    03. Lipanj 2018. 19:42

Iskrica, jel beba spavala duze od 2-3 sata? Meni isto nekad zna biti, kad dugo spava pa se nakupi mlijeka. Ja bih onda malo izdojila, rucno, tek toliko da mi je malo lakše. Drugo je da bi ti izdajala dojku "do kraja". Ja sam u bolnici isto strahovala od upale jer su me svi plašili,  u mom slucajnu je to sve prenapuhano. Prvih dana kad mi je nadokazilo mlijeko imala sam temp 37, masirala se, izdajala i proslo je. Od kako smo doma sve je uredu. Kad duže spava mi se napune toliko da ijeko samo tece. Nisam primjetila neku preveliku kolicinu mlijeka ako se malo izdojim

m-mama
    03. Lipanj 2018. 20:19

Ja nebi budila bebu

Iskrica
    03. Lipanj 2018. 20:42

M-mama, da bilo je to kad je spavala dulje. Hranim ju naizmjence lijeva pa desna strana i sad kroz dan je opet počela na dolaziti težina i nabreknutost desne strane. Na toj strani je zadnje jela prije 6 sati, a u međuvremenu je bila na lijevoj strani. Srećom sada upravo ponovno jede i prazni mi tu desnu stranu. Lijeva kada dođe na red će valjda opet već biti prepunjena. Hehe koja razlika od prošlog tjedna kad sam znala imati osjećaj praznine. 

• sema
    03. Lipanj 2018. 22:11

Meni kada su pune mlijeko samo krene van,malo iscuri i dalje sve ok. Ja znam samo toplom vodom prijeci oo njima pa ih malo izmasirati kada me bole i onda iscuri malo i dalje je sve ok.
     Moj je u bodiju kratkih rukava, hlacicama i carapama. Ako mu stavljam kratku majicu ostavim i bodi jer mi on drzi pelenu. Nigdje se ne zadrzavam predugo pa ako mu je malo i vruce izdrzi 😊
    Yra ima grupa na fejsu MODERNE PLATNENE PELENE gdje se prodaju polovne rodine. Meni stigao paket i kad sam mu stavila pelenu tako mi nekako to glomazno izgleda. Kao da je široko povijanje, a kad zezi na ledima nije ravan jer mu je guza velika..ne znam jel to tako i inace ili je jos premali za tu vrstu pelena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.