Otpao nam pupak 😁 Vec sam jutros gledala kako se slabo drzi i da bi mogao svaki cas. Sad cemo se moci normalno okupati da se malo bolje rashladi. Bas sam primjetila da postane sva nikakva kako vani postaje toplije.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Litta super za Lenu sto lipo napredujeeee 💓❤💓🎉
Ita jeeeeeeeejjj za kakicu 🤣💓🎉💓🎉💓
Sarita woohooo otpao pupak 💪❤🎉🎉 u vas sad sve ide brzo, samo je Laru trebalo docekati. 😘
Pusa mojim mamasitama 💋💋💋💋💋 i bebicama❤
Sarita Lara je predivna mala spavalica.
Ja sam si nasla rjesenje za noc, pa evo ako su jos nekome dosadili grudnjaci dan noc, pogotovo na ove vrucine-obucem obicnu usku potkusulju i u nju ubacim one jastucice za upijanje
Jel se i vaše bebe muče kad kakaju? Primjetilla sam da nakon jela nešto tiska, prevrče se, nemiran je, da bi se nakraju i čulo zasto 😂 A po noci ga to probudi. Kako je veci, mislim da po noci nije ni gladan, nego ga to probudi, vjerojatno i uznemiri i sisa mu je samo za utjehu,eventualno žeđ. Malac je mj dana.
M-mama i moja se malo muci kad kaka. Ona uvijek kaka dok jede i onda vidim po njoj ili sisa i kaka u isto vrijeme ili malo pusti cicu i onda cujem da kaka. Uglavnom nakon skoro svakog jela smo pokakani.
Sarita super za pupak.
i nama je danas otpao ☺☺
Nina lijepo napreduje. Bas mi je drago.
Dobar dan! 😊
Moja mrvica je danas bila malo sama s bakom dok smo mi obavili maticni ured. Bas mi je nekako falila...
M-mama moja bas place dok kaka. I bas se cuje kad obavi posao 😂 I nekako je dosta vodenasto. Vec par puta ju presvucem prije jela i samo sto ju podignem - napuni pelenu 😂
Nina pa vi bas lijepo napredujete ❤ Samo uzivajte i dalje 😘😘
Litta nek smo mi rijesile pupak, sad ce biti lakse 😁 Skroz me bilo strah da necu zapet za njega ili da ga pelena nece otkinuti.
Uzivajte danas! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam si nasla rjesenje za noc, pa evo ako su jos nekome dosadili grudnjaci dan noc, pogotovo na ove vrucine-obucem obicnu usku potkusulju i u nju ubacim one jastucice za upijanje
Ma u potkosulji je jos vise vruce, ja po cijele dane i noci u grudnjaku i gacama i svejedno mi vruce. Danas sam dozivjela da je spricnulo iz sise 😎 smanjujem bocicu polako. Budem malu vagala pa da vidim jel joj dovoljno mlijeka. Klima mi cijeli dan na 25 stupnjeva, i mala u kratkom bodicu. Evo vec 3 put spava danas, pase jos, samo da mi se ne prehladi..
Frajla divan ti je musavac O! 💙
Cure koje ste imale carski rez. Koliko dugo vas je bolilo i kad ste mogle u setnju?
Sortiraj odgovore
Najstariji