Da marama definitivno!!! To me spasava da uopce izadjem na svjez zrak! A i malena zaspe cim zatvorim vrata od stana. U stanju je odspavati 2 h tako.. cim je spustim odmah budna..samo mi je problem vrucina.. skuha se i ona i ja.
Smjesni su mi ljudi.. svi su skloni komentiranju bebe u marami.. i to suprotno od ocekivanog.. tako su neki starceki bili odusevljeni kadcsu me vidjeli s bebom tako dok nasuprot tome dvije cure u 20tim rekla bih su prosle kraj mene i kometirala a jadno dijete u toj krpi.. ah ..😅
Sve u svemu, ako vam bebe nece u kolica kao moja- probajte maramu
Uglavnom svi koji su imali bebe budu pozitivni, a oni koji nisu i koji misle da je imati bebe samo fino ju obuc i stavit u fancy kolica od soma eura i ona spava- e oni imaju glupe komentare. Il su jednostavno ograniceni 😂
Evo bila nam patronazna. 2640g imamo. U 2 dana dobila 135g tako da sam sad na miru. Njoj je 10min dojenja sasvim dovoljno 😍😍😍
Litta koliko cesto ti dode patronazna? Nama je bila jucer i doci ce opet u utorak, a ako pupak otpadne prije da ju zovem. I tek tada ce ju vagati.
A ja sam ju probala danas na kuhinjsku vagu izvagati 😂 Imam neki ovalni pladanj, stavila njega na vagu, na njega tetru i moju Laru na to. Kako se ona micala, broj se skroz mijenjao, ali je bilo izmedu 3750 i 3800 g. Kuci je isla sa 3620, a rodena je sa 3950. Dok god meni vaga pokazuje vise od tog, ja zadovoljna 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi smo od 7 do 12 bili vani, šetali, oko pol je zaspal i od onda spava ko top! Nije mi jasno, 4,5 h z komadu? Ja se vec otusirala, najela 2x, naspavala, pospremila
Po kuci on jos spava, sutra cemo isprobati isto jutarnju šetnju, super je da smo najvruciji dio dana prespavali :) ❤️
Littakoliko cesto ti dode patronazna? Nama je bila jucer i doci ce opet u utorak, a ako pupak otpadne prije da ju zovem. I tek tada ce ju vagati
U ned sam dosla doma. Bila je u pon, danas i opet u pon ce doc. Donese vagu sa sobom pa ju vaze.
Hvala na iskustvima i savjetima oko nespavanja kroz dan. Sutra je novi dan i novi pokušaj
Dobro jutro
Pijem kavu i čekam da se bebolina probudi, onda presvlačenje i dojenje. Jučer sam malo gledala pupčić, mislim da će uskoro otpasti, baš mi izgleda kao da je pri kraju. Jedva čekam, bit će mi lakše presvlačenje.
Dobar dan! 😁
Pozdrav svima od jedne male spavalice 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Izgleda da je mojoj smetala vrucina u stanu, iako nisam mislila da je vruce. Jucer upalili klimu i spavala je popodne 2 sata, nakon sto je tri dana bila budna od podne do ponoci. Po noci odspavala od ponoci do 5, sisala, i nastavila do 9. Super! Jos je i kakala sinoc nakon 3 dana pa sam bila sretna hehehe male stvari me vesele
Sortiraj odgovore
Najstariji