Hvala svima na savjetima za uspavljivanje, budem isprobavala razne kombinacije. A bas je tezak za uspavati se posto, prije je klokanica bila ono sto je uvjek palilo, a sad se i u njoj bori, sat vremena smo setali i vidim da mu se spava, ali neda se. Tek je na kraju zaspo, pa sam onda produzila jos pola sata da malo odspava.
Dobro dosle nove cure 😘
svi koji se borite sa trbuhom. I mi smo se dok se princ jedno jutro nije probudio i jednostavno odlucio biti na trbuhu. Poticali smo ga stavljanjem na trbuh, ali nismo forsirali. Kad bi gundjao, a to je bilo odmah, skoro odmah bih ga dizali
svi koji se borite sa trbuhom. I mi smo se dok se princ jedno jutro nije probudio i jednostavno odlucio biti na trbuhu. Poticali smo ga stavljanjem na trbuh, ali nismo forsirali. Kad bi gundjao, a to je bilo odmah, skoro odmah bih ga dizali
Koliko je bio star tada kad je uspio?
Hvala svima na savjetima za uspavljivanje, budem isprobavala razne kombinacije. A bas je tezak za uspavati se posto, prije je klokanica bila ono sto je uvjek palilo, a sad se i u njoj bori, sat vremena smo setali i vidim da mu se spava, ali neda se. Tek je na kraju zaspo, pa sam onda produzila jos pola sata da malo odspava.
Dobro dosle nove cure 😘
Joj, meni je takav prvi bio, uspavljivanje po sat vremena, da bi on odspavao 30 min...koma..ovaj mi je puno laksi za uspavati i imamo ovo duze spavanje po 2, 3 sata, stariji nikada...i uvijek u kolicima, jesi to probala?
Ista stvar i kod nas, samo se jedno jutro prebacio na trbuh i ostao
Ista stvar i kod nas, samo se jedno jutro prebacio na trbuh i ostao
Koliko vremenski otprilike ostavljate bebe da budu na trbuhu?
Moj malac provede valjda pol dana na trbuhu. Al ga ja stavljam od prvog dana i jako voli taj polozaj. On se i s nepuna 3 mj krenuo okretati sam na trbuh, sad se vec i vraca na ladje kad mu dosadi.
A nema vece srece kad se docepa sekinih slapa na trbuhu.
Mi jutros obavili brzinsku setnju, jako je vruce. Inace vikendom krenemo jako rano, prije 8 a danas je bebolina spavala. Sinoc smo kakali pa jev valjda bila opustena cijelu noc. Ovaj put je proslo samo 3 dana od proslog kakanja.
Tako bih ju htjela voditi malo cesce van a pretoplo je. Sunce przi. Sinoc sam se znojila u krevetu. Ugasili klimu jer smo mislili da nije vani tako strasno.
Vi koji ste na selu ili gorskim krajevima zavidim vam ☺☺
Danas cemo opet pokusavati trbuh pozu. Mozda probijemo rekord od 2 min 😁😁
Iskrica na trbuhu je koliko joj se da biti. Ispocetka je to bilo jedva koju minutu, sad smo vec napredovali.
Litta mi idemo u setnju svaku vecer oko 18:30, 19 h. Sve prije je prevruce. Nismo bas jutarnji tipovi, tako da idemo tek predvecer. I opet ide na spavanje oko 22.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji