Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    18. Kolovoz 2018. 21:00

Hvala svima na savjetima za uspavljivanje, budem isprobavala razne kombinacije. A bas je tezak za uspavati se posto, prije je klokanica bila ono sto je uvjek palilo, a sad se i u njoj bori, sat vremena smo setali i vidim da mu se spava, ali neda se. Tek je na kraju zaspo, pa sam onda produzila jos pola sata da malo odspava.
    Dobro dosle nove cure 😘

• Student24
    18. Kolovoz 2018. 21:35

svi koji se borite sa trbuhom. I mi smo se dok se princ jedno jutro nije probudio i jednostavno odlucio biti na trbuhu. Poticali smo ga stavljanjem na trbuh, ali nismo forsirali. Kad bi gundjao, a to je bilo odmah, skoro odmah bih ga dizali

• Litta
    18. Kolovoz 2018. 22:10

Student24

svi koji se borite sa trbuhom. I mi smo se dok se princ jedno jutro nije probudio i jednostavno odlucio biti na trbuhu. Poticali smo ga stavljanjem na trbuh, ali nismo forsirali. Kad bi gundjao, a to je bilo odmah, skoro odmah bih ga dizali

Koliko je bio star tada kad je uspio?

• karlo31
    18. Kolovoz 2018. 22:15

Frajla

Hvala svima na savjetima za uspavljivanje, budem isprobavala razne kombinacije. A bas je tezak za uspavati se posto, prije je klokanica bila ono sto je uvjek palilo, a sad se i u njoj bori, sat vremena smo setali i vidim da mu se spava, ali neda se. Tek je na kraju zaspo, pa sam onda produzila jos pola sata da malo odspava.
    Dobro dosle nove cure 😘

Joj, meni je takav prvi bio, uspavljivanje po sat vremena, da bi on odspavao 30 min...koma..ovaj mi je puno laksi za uspavati i imamo ovo duze spavanje po 2, 3 sata, stariji nikada...i uvijek u kolicima, jesi to probala?

• karlo31
    18. Kolovoz 2018. 22:17

Student24

Ista stvar i kod nas, samo se jedno jutro prebacio na trbuh i ostao 

Iskrica
    18. Kolovoz 2018. 22:41

karlo31

Student24

Ista stvar i kod nas, samo se jedno jutro prebacio na trbuh i ostao

Koliko vremenski otprilike ostavljate bebe da budu na trbuhu

• Student24
    19. Kolovoz 2018. 06:07

koliko zeli :)

19. Kolovoz 2018. 09:17

Moj malac provede valjda pol dana na trbuhu. Al ga ja stavljam od prvog dana i jako voli taj polozaj. On se i s nepuna 3 mj krenuo okretati sam na trbuh, sad se vec i vraca na ladje kad mu dosadi.
    A nema vece srece kad se docepa sekinih slapa na trbuhu. 

• Litta
    19. Kolovoz 2018. 10:53

Mi jutros obavili brzinsku setnju, jako je vruce. Inace vikendom krenemo jako rano, prije 8 a danas je bebolina spavala. Sinoc smo kakali pa jev valjda bila opustena cijelu noc. Ovaj put je proslo samo 3 dana od proslog kakanja.
    Tako bih ju htjela voditi malo cesce van a pretoplo je. Sunce przi. Sinoc sam se znojila u krevetu. Ugasili klimu jer smo mislili da nije vani tako strasno. 
    Vi koji ste na selu ili gorskim krajevima zavidim vam ☺☺
    Danas cemo opet pokusavati trbuh pozu. Mozda probijemo rekord od 2 min 😁😁

Sarita_00
    19. Kolovoz 2018. 12:06

Iskrica na trbuhu je koliko joj se da biti. Ispocetka je to bilo jedva koju minutu, sad smo vec napredovali. 
    Litta mi idemo u setnju svaku vecer oko 18:30, 19 h. Sve prije je prevruce. Nismo bas jutarnji tipovi, tako da idemo tek predvecer. I opet ide na spavanje oko 22. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.