Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlo31
    18. Kolovoz 2018. 13:18

Curke, pratim vas od pocetka, nisam pisala na trudnicama, sad bi se malo ukljucila, ako me primate...Imam decka, 4.5 mjeseci, drugo dijete..
    Odmah bi dala savjet frajli..nasli su decki tu negdje...I moj se jutros probudio u 6, dala mu jest i svejedno ostao budan, ali ja njega obavezno sat i pol poslije nocnog spavanja stavim ponovno spavat..ako to preskocimo, kaos...Samo ne cekam da prode vise od tog, jer onda se ne moze uspavati i unervozi se...To je samo pola sata, onda oko 10 h, opet pola sata i tek oko 12 duze spavanje od 2 h

Zrinchy
    18. Kolovoz 2018. 14:16

Bok curke😍
    Mislim na vas puno i stalno se hocu javiti, ali zadnja 3 tjedna je kaos jer smo na go i putujemo, em more, em malo u planine u Sloveniju. Sad se bas vracamo doma pa malo tipkam:)
    Moj Vilim voli putovati ocito jer to izgleda ovak:

Dobrodosla Cristina! Ja sam ti rodom iz Varazdina pa ak te ista zanima samo pitaj, moji su jos tamo, i mija najbolja frendica koja ima klinca od 4 i pol godine pa zna sve kaj treba za djecu:)
    M-mama meni je frendica koja radi u zklaicevoj rekla.tajnu, a to je da je onaj parking nasuprot glavnog ulaza u klaicevu bas za pacijente. Tak da ak je slobodno stanite tamo i onda se javite samo cuvaru u kiosku koji je odmah tam da imate naruceno. 
    Yra nadam se da je sad sve ok, sigurno si se napatila, jadna:( Mila je bas secerko,ljubav malena:) sve bebice su preslatke, sad ima i svaka svoje rituale i to je super promatrati iz dana u dan.
    Tolko od nas, saljemo pusee

[/url

18. Kolovoz 2018. 15:18

Zrinchy jako ti je zgodan Vilim, a i ti. Javi nam se cesce.
    Frajla, ja ti odustanem od uspavljivanja ak ne ide kroz 15-20 min, samo se unervozimo svi i tek onda znam da nista od spavanja. Probam za pola sata, sat, nekad je koma grintav to vrijeme, nekad se zabavi, nekad se smijem od muke, al uglavnom iduci pokusaj se slomi. 

• Student24
    18. Kolovoz 2018. 15:34

Vilim je predivan, a i odlican suputnik ;) 
    Tijekom dana uspavljujemo na prvi znak umora. To je sada trljanje oka. Tako nam je najbrze. nekad po tome spava dva, a nekad cetiri puta. jedino pazimo da ne spava barem sat i pol prije vecernjeg spavanja.

• Student24
    18. Kolovoz 2018. 15:37

Frajla

Ja polako gubim zivce s uspavljivanje. Stvarno vise neznam sta i kako da radim. Evo jutros se u 6 probudio, dam mu jesti i iza toga nikako zaspati. Nebi ja nista rekla da se djete naspavalo, ustala bi se, pa sta sad. Nego njemu se spava, a nikako se namjestiti, meni se spava, nervozni oboje… mazim, nosim, tuckam guzu, palim usisavac, ljuljam, dodajem dudu, nist ne pomaze, on se jadan trlja, migolji, vrti, sat i pol smo se borili 😥
    I tako nekoliko puta dnevno 🤬

ja sam dobila jedan savijet i pridrzavam ga se. Umorna i nervozna nikad ne uspavljujem princa jer samo tu nervozu onda prenesem na njega. pustim da 5min odlenjka dok ja ulovim zen ili uspavljivanje preuzme mm. 

Sarita_00
    18. Kolovoz 2018. 18:05

Oho, ozivljava i ovdje pomalo 😉 
    Christina i karlo dobrodosle! 😁 
    Yra Mila je preslatka! Nadam se da sad posteno uzivate na moru kad si se rijesila muka 😘
    Zrinchy Vilim je med med 😍😍 Samo neka on uziva u putovanjima 😉 A nadam se da cete uskoro uhvatiti i koji sat sna vise tijekom noci. 
    Lara spava u kratkom bodiju, pokrivena dekicom. Relativno je mirna dok spava, tako da se ne otkrije sasvim. Iznad krevetica ima svjetlo koje skroz gori. Ugasim ga kad ju ujutro uzmem da ju nahranim jer onda vec bude svjetlije u sobi, s obzirom da je to budenje oko 6:30. I nakon toga spava dalje do otprilike 9:30. 
    Zadnjih dana nam popodnevno spavanje traje 3 sata 😁 Nadam se da ce i ostati tako. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    18. Kolovoz 2018. 19:57

Sarita kako ju je lijepo vidjeti, slatkica. Bravo za napredak ☺☺ Mi se mucimo s trbuhom. Nece nikako ruke naprijed i dize samo glavu 😩 izdrzimo 2min i onda plac 😭😭😭😭
    Karlo dobrodosla ☺ otkud si? 
    Zrinchy Vilim je seceric, vidi se da uziva ☺☺

• karlo31
    18. Kolovoz 2018. 20:01

Hvala curke na dobrodoslici...Litta, u Zagrebu smo..

Sarita_00
    18. Kolovoz 2018. 20:04

Litta mi smo ratovale s rukama. Skroz bi ih drzala tako da su joj sake kod ramena ili bi ih sirila i izgledala kao avion. I tad su radile samo noge, glavu bi jedva malo digla. To ju je ljutilo pa bi vrlo brzo plakala. Onda se samo najednom postavila da su ruke gore i odmah je i glavu lijepo digla. Jos uvijek hoce glumiti avion, ali joj odmah izvlacim ruke van. Prestala se buniti. Cak mi nakon popodnevnog spavanja place u svim polozajima osim na trbuhu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Litta
    18. Kolovoz 2018. 20:37

Hahaha avion, to mi je poznato 😃😃 znaci ima nade i za nas ☺ tjesi me to sto kad ju drzim uspravno na sebi lijepo drzi glavicu sama, drzim joj ja ruku pored glavice da ne bi pala ali ona sama nju drzi. Napredak se vidi jos samo da usvojimo to dizanje kad je na trbuhu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.