Hey zenske evo i mene.
na brzaka sam prelistala tu al evo trudit cuvse pratiti.nas dvije ostajemo same od sutra pa krecu novi izazovi.generalno smo dobro nije prezahtjevna ali ima dosta energije pa se malo mucimo sa uspavljivanjem ali otkrit cu i tu caku.
mene nakon carskoga evo ne boli nista samo kada kihnem malo zategne unutra.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ja sam nakon 2 tjedna bila ko nova! Cim sam fizicki dosla k sebi i psihicki sam se poslozila. Jos sam 2 tjedna blago krvarila, sad kao da nisam ni rodila! Osim sto su mi misici kao puding i par strija oko pupka 😂
I da se pohvalim da sam sama s njim od petka ujutro, a nekako sam uspjela skuhati svaki dan, stan ne izgleda kao da je pala atomska i nema vesa ni za pranje ni peglanje!!! 🎉 Ali jedva cekam da mi mama opet dodje hahahha
Svaka cast Kamikaze.ja sam danas ostala sama s njom 3 tjedna dok se muz ne vrati s posla. i idem polako.kuhanje za sada izostavljam.mama donese.ima i dostava fala Bogu, a ovo ostalo cu vidjeti kako ce ici.iako da nije situacija tako strasna bar zasada 😂
(^_^)
Svaka cast Kamikaze.ja sam danas ostala sama s njom 3 tjedna dok se muz ne vrati s posla. i idem polako.kuhanje za sada izostavljam.mama donese.ima i dostava fala Bogu, a ovo ostalo cu vidjeti kako ce ici.iako da nije situacija tako strasna bar zasada 😂
(^_^)
Evo i mene :) Ja sam već drugi dan od poroda navecer isla van zapalit a dobila sam samo dva sava i epiduralnu, osjecala sam se koda nis nije bilo, jos malo krvarim ali nikako za onih 5 paketa sto smo pisali da treba uzet u rodiliste...Meni je super, samo spava i cica, malo je budna gleda okolo al nema glasica nikakvog, beba za pozeljet :)
Mogu mislit kako je vama cije su bebe malo zivahnije, samnom je bilau sobi cura kojj+oj mala nije nista spavala dva dana ona se plakala svakih 15min, bilo mi je tako zao cure jer bila je na rubu placa vise nije znala sta da radi.
Ja sam sa svojim sama vec tri tjedna. Jedan dan je super i uspijem puno toga, drugi dan manje i tako dalje...
Ali sve u svemu ok!
Crna, moj je prvih par dana bio bas takav, kad je malo dobio snage onda je pokazao sta zna :) iako, mi nemamo klasicne grceve, on se grci samo dok se hrani i place jer se naguta zraka pa ga je specificno hraniti. Ali dobro napreduje pa cemo i to izdrzati dok se ta crijeva ne prilagode i formira kako treba.
Kolko vam bebe spavaju? Moj je opet zadnjih par dana uspavan, spava, jede, bude malo budan pa opet spava. Imao je par dana kad nije nis spavao preko dana skoro, ali eto i to je proslo...
Spavanje? kako koji dan, kako koje doba dana :P Jedan dan spava divota, drugi dan cijeli dan budna i cica itd..nikako da se neki ritam uspostavi, ali bude..stigne :)
sa spavanjem i mi svakako..nekad po cijele dane spava,nekad jedva može zaspati,pa se budi nakon 15 min,nekad ni ne spava..evoo sinoć od 4h do 6h smo bili budni,pa je zaspala i probudila se u 6.45h..ma bude svakako. Ali ono što sam primjetila,da je jako nemirna,kad preko dana imamo goste,koji su malo glasniji ili ih ima puno. Poslije jako bude uznemirena,plače,ne može zaspati i to traje 2-3 sata sigurno.Onda se hoće tješiti sa sikom,ali nekad ni to ne pomaže...jeste i vi to primijetili? Jel i vaše bebe tako reagiraju,kad imaju buran dan?
Ja zasad još ne kuham..svaki dan mi kuhaju,kad su mi svi tu blizu,ali smo sami od 2.tjedna,tako da se snalazimo svakako.Ostalo sve radim..ali kako koji dan,nekad stignem sve od nje,nekad ni naspavati se ne stignem.
One koji daju svojim bebama bio gaiu kapi,jeste primjetili poboljšanje,što se tiče rada crijeva'?
mi isto muku mučimo sa hranjenjem..prvo sika i tu jede već halapljivo,pa poslije bočica..pa poslije nikako da podrigne..nekad ni neće podrignuti nikako. držim ju i 45 min poslije i nikako,
Kamikaze ti daješ joj i ad i siku,jel tako? Koliko tvoja beba popije poslije sike ad?
Cure koje hranite samo na bočicu,koliko vaša beba popije?
Moja dobiva na težini,ali istu količinu pije već 3-4 tjedna,pa mi je to nekako čudno.
Meni on sisa 30-45min obje cice (aktivno skupimo mozda 20min) i sad mu dodajem po 90ml. Nekad pojede sve, nekad ne.
Sama sam mu pojacala prije 10ak dana, znaci u 5. tjednu, jer mi se cinilo da mu fali. Probala, on pojeo i kad sam iduci put dala 60 i nestalo klope jasno mi je dao do znanja da mi tako nesto ne smije vise pasti na pamet!
Za podriganac ga dizem nakon sisanja, nakon pola bocice i na kraju.
Citala sam neki clanak gdje doktor kaze da zapravo ako ne podrignu u prvih pola sata vjerojatno i nece. Odnosno hoce, ali kad im dodje. Moj se ispodriguje i ako mu bas jos treba zna i u snu podrignuti.
Mi danas idemo kod pedijatrice prvi put pa cemo vidjeti..
A sinoc se u polusnu/snu naglas smijao!!! Cijeli trbuscic mu se tresao! Predivno nesto 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji