Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    12. Prosinac 2016. 22:49

Spremila sam vas u imenik tako,da prvp pravo ime,pa onda nick,što je sigurno,sigurno!
    Laku noć..idem napraviti grupu,ostale šaljete brojeve.

crna123
    13. Prosinac 2016. 07:43

Bravo za sjed!!👍
    Ne znam kak je uspio kroz resetke uc??
    Mi smo budni vec jer je jucer od 4 popodne bila budna do pol 9 valjda se naspavala al ja nisam.. stalno se budila plakala pa kaj oces vec sam mislila se ustat i otic u drugu spavacu i nju ostavit uzass...
    I ja bi tak na tvom mjestu napravila otvorila ne placeni i bok. al jedino ne znam ja sam to gledala malo mislim da pise da to mora poslodavac odobrit

ivchi87
    13. Prosinac 2016. 07:52

Po zakonu je duzan odobrit do 3. Godine djeteta, jedino treba poslodavcu najavit pismeno mjesec dana prije. Jedino nisam bas ziher da staz ide, to moram jos pitat... 

Nije mu propala glava kroz resetke, nego je dubio na njoj :D al nije mogo vise naprijed ni nazad... 

Sinoc se do 00:40 probudio 4 puta da ga uspavljujem (a zaspo u 22). Onda mi je prekipilo pa sam se zaderala saptom nek spava. Poceo plakat, pa vristat razmazeno, pa sve skup trajalo pol minute, zaspo kad je vidio da ga ne jebem i probudio se u 5 da jede. E neces vise razbojnice. Puna mi ga je kapa. Gladan nisi, usran nisi, ja sam kraj tebe, dudu imas, nemoj me jebat. Od sad cemo tako.

TinyBabyToes
    13. Prosinac 2016. 07:56

Jutreko!

Eto i nas, opet ne znam od kad je ona budna, al nema veze :P
    Ona i njeno okretanje po prematalici, okrene se na trbuh i pokušava dohvatit tu žabu sa zvijezdama a ja joj navlačim štrample, kad mi je s tim štramplama proklizala i pala u kindač! Srećom nije pala na glavu neg je ko daska pala, tako da nije i zaplakala samo u čudu gleda di je sad :D

Noć ok, buđenja u 1 i 5. Moram izmislit sad šta bi joj za doručak napravila uhh

• Kriszta
    13. Prosinac 2016. 08:34

Ivchi  pa Hrvoje stvarno nema mira!!! Dobro da nisi ni vidjela,kako je to izgledao.

Nakon što je malena izostavila večeru,budila se u 3h..odmah je pojela i zaspala,ali ja nisam mogla nikako zaspati. Zbog dvije stvari..prva što mi je kuma od jučer ujutro u bolnici,treba rodit. Jučer je imala termin,ali ima trudnički sečer.,pa su joj pokrenuli porod . Zasad još uvijek ništa. Pa se baš sekiram. 

Crna i Ivchi molim lijepo brojeve :)

TinyBabyToes
    13. Prosinac 2016. 08:44

Krenula kuhat ječam, pa idem škicat recepte kaj bi mogla dodat s tim i onda naletim na kako se kuha ječmena kaša... Pa bokte po ovom sam se trebala probudit u 3 ujutro da ga skuham sad za doručak.
    http://www.krenizdravo.rtl.hr/prehrana/zdravi-recepti/jecmena-kasa-recept-za-super-dorucak

kak vi taj ječam? Šta bi mogla dodat unutra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.