Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    12. Prosinac 2016. 22:34

I ja bi jednu noc u komaduu.. eto curke ja tu nis ne znam prek moba nekom sam poslala poruku sad vise nemrem nac ni kome hahha komedija... i ja bi jos bebaca al ne jos. vratit se na posao dic pp i onda

mamasita4
    12. Prosinac 2016. 22:36

Tiny kako dobra slika! Nemogu je prestat gledat. Al morat cu. Odo lec. Sutra novi ludi dan. Muz radi, dadilja stize. Javim se s posla. Puseko u guzeko svima.

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 22:38

Molim da i pravo ime napišite u PP,da vas odmah spremim :)

ivchi87
    12. Prosinac 2016. 22:40

Sad sam se sjetila da sam procitala da je Paula sjela! Ma bravo macka! 

A zaboravih vam ispricat dramu jucer. Koju ja doduse nisam vidla jer sam bila iza muza koji je zgrabio brzo onog tikvana. Probudi se on popodne i cujemo ga mi da si on prica al nismo odma ulazili. I za pol minute pocne vristat, mi unutra, muz zajaukao i digo ga odma, kaze da je bio na kreveticu na koljenima i glave zabijene u resetku i rukama se drzi... mislim nije mu mogla glava propast al on se valjda sav preplasio sto je zapeo tak i zuljao si glavu. Obzirom da inace ne pokusava izvodit nikakve vratolomije... danas gledam oce li se pokusavat dic opet tako, al nista, inertan na stotu... 

Idem spat, sinoc bas i nisam. Al nekak imam filing da ce mi danas dat...

Kamikaze genijalan poklon za Bozic, ja im takav za stefanje spremam :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.