Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    08. Prosinac 2016. 08:56

Mi ćemo danas tikvicu i quinou...možda malo luka....eto....

crna123
    08. Prosinac 2016. 09:03

Avokado kiara voli ja ga s jogurtom radim jer je onak hmm nezz ko pasta neka i krusku turnem da ne propadne . moram i ja onda joj prat ta dva zuba nisam ni razmisljala o tom

• Kriszta
    08. Prosinac 2016. 09:08

Par puta sam htjela napraviti avokado i propao mi jer sam ostavila da prezrije. Postao je smeđkast. Pošto ja ne jedem to,nemam pojma kad je idealno za dati Miji.

Mi za doručak još ne znam šta ćemo. Jučer smo jeli breskvice i griz od pira. 
    A za ručak meseka,luk,krumpir i mahune. Mada baš neki dan čitala,da bebama ne preporučuju miješati škrob i meso...kao teško pada želucu.  Mžda zato nije ni bila gladna poslije hahahahahahaha

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 09:08

Misla sam malom dat smrznuti Ledov oslic. Mislim mogu ja njemu sad svjezi al kad pocnem radit ovaj smrznuti nam je na menuu svaki petak, sta da ga sad na nes drugo navikavam. 

Jaje cemo mi uvest tjedan poslije Bozica, ja citala da po novom jaje sto prije, manja vjerojatnost da ce bit alergija. 

Cetkice ovaj moj svakakce voli. Obavezno mu moram svoju dat kad operem zube, inace pocne kasljat, jel.

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 09:17

Nama avokado bio groooozan. Nije htio jest par dana jer je ocekivao avokado :D necu mu to vise davat, stvarno je uzasan.

ivchi87
    08. Prosinac 2016. 09:20

Nama stalno upaljen Baby tv, ovaj ce naucit prije engleski neg hrvatski...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.