Doručak popapali, sad moram smislit šta ćemo za ručak. Ostalo još njene juhice od jučer pa ću to nešto iskemijat..

u plodinama od danas puzzle 26kom za 59,99kn...to bi mogla ići kupit, valjda nisu plodine ko lidl pa da sve do 8h nestane :D
u plodinama od danas puzzle 26kom za 59,99kn…to bi mogla ići kupit, valjda nisu plodine ko lidl pa da sve do 8h nestane :D
Definitivno nisu Lidl,kod njih ni nema ,samo stave u katalog. Par puta su me razočarali,ne idem više tamo. Ništ im ne vjerujem...

Joj i ja bi te puzle raisljam il tepih kupit il puzle al onda hmm tepih ce mi ostat a puzle... i tako ja nju stavim spavat u kolica i primim se ribanja kupaone za jedno 10min pogledam slucajno u boravak ona stoji u kolicima... blago receno da su mi se noge odsjekle..
Joj i ja bi te puzle raisljam il tepih kupit il puzle al onda hmm tepih ce mi ostat a puzle… i tako ja nju stavim spavat u kolica i primim se ribanja kupaone za jedno 10min pogledam slucajno u boravak ona stoji u kolicima… blago receno da su mi se noge odsjekle..
Aaaa..mogu si mislit! To sam i ja dozivila. I od tada spava u kinderbetu 😂

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Danas mi je Stela jos veci pomagac...ja se zabila u kuhinju i nesto radim, ona mi oko nogu puzi, odnesem ju do igracki da ju ne zgazim i za neko kradko vrijeme cujem buuum...srusila mi je kutnu policu na kojoj su bile 3 tegle sa cvijecem i 3 keramicke figurice..a ispred te polici je stolac da ona ne moze do nje..i prosla je ispod stolca i nekako uspjela srusit..sreca da je bila ispod pa nije nista na nju palo 😣😫
Danas mi je Stela jos veci pomagac…ja se zabila u kuhinju i nesto radim, ona mi oko nogu puzi, odnesem ju do igracki da ju ne zgazim i za neko kradko vrijeme cujem buuum…srusila mi je kutnu policu na kojoj su bile 3 tegle sa cvijecem i 3 keramicke figurice..a ispred te polici je stolac da ona ne moze do nje..i prosla je ispod stolca i nekako uspjela srusit..sreca da je bila ispod pa nije nista na nju palo 😣😫
Joj ..ja se takvih stvari bojim. Sva sreća što je mrvica bila ispod.
Crna ja sam malenu prebacila u krevetić,čim se počela okretat na stomak. Mogu misliti koji prizor,ona stoji u kolicima !!!!

Danas mi je Stela jos veci pomagac…ja se zabila u kuhinju i nesto radim, ona mi oko nogu puzi, odnesem ju do igracki da ju ne zgazim i za neko kradko vrijeme cujem buuum…srusila mi je kutnu policu na kojoj su bile 3 tegle sa cvijecem i 3 keramicke figurice..a ispred te polici je stolac da ona ne moze do nje..i prosla je ispod stolca i nekako uspjela srusit..sreca da je bila ispod pa nije nista na nju palo 😣😫
Protrnula sam čitajuć, bitno da njoj nije ništa

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bitno da se nije nes desilo sva sreca! pa ne to je sad najgore kaj ih nesmijes ni sek ostavit..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji