Doručak popapali, sad moram smislit šta ćemo za ručak. Ostalo još njene juhice od jučer pa ću to nešto iskemijat..
u plodinama od danas puzzle 26kom za 59,99kn...to bi mogla ići kupit, valjda nisu plodine ko lidl pa da sve do 8h nestane :D
Joj i ja bi te puzle raisljam il tepih kupit il puzle al onda hmm tepih ce mi ostat a puzle... i tako ja nju stavim spavat u kolica i primim se ribanja kupaone za jedno 10min pogledam slucajno u boravak ona stoji u kolicima... blago receno da su mi se noge odsjekle..
Danas mi je Stela jos veci pomagac...ja se zabila u kuhinju i nesto radim, ona mi oko nogu puzi, odnesem ju do igracki da ju ne zgazim i za neko kradko vrijeme cujem buuum...srusila mi je kutnu policu na kojoj su bile 3 tegle sa cvijecem i 3 keramicke figurice..a ispred te polici je stolac da ona ne moze do nje..i prosla je ispod stolca i nekako uspjela srusit..sreca da je bila ispod pa nije nista na nju palo 😣😫
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bitno da se nije nes desilo sva sreca! pa ne to je sad najgore kaj ih nesmijes ni sek ostavit..
Sortiraj odgovore
Najstariji